Last news in Fakti

13 Декември, 2019 21:29 2 309 10

Откриха голямо количество нелегален алкохол

  • нелегален алкохол-
  • село девинци

Иззети са 254 кашона, съдържащи от по 6 до 15 стъклени бутилки - с различна вместимост

Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“, специализирани полицейски сили при ОДМВР-Плевен, РУ Червен бряг и ТМУ-Свищов проведоха съвместна акция по противодействие на нелегалното разпространение на акцизни стоки.

Към 10.00 часа в четвъртък е предприето претърсване на адреси в село Девинци и град Червен бряг, обитавани от 55-годишен. В имот в селото инспектиращите са открили съоръжение за производство и изваряване на етилов алкохол, бъркалки, различни по марка и вид метални и пластмасови капачки, етикети, стикери от търговските марки, дозатори и гумени уплътнители, ПВЦ туби и стъклени бутилки - различна вместимост, без поставен на тях валиден акцизен бандерол, съдържащи течност, наподобяваща на етилов алкохол с мирис на ракия, водка и уиски с общо тегло около 300 литра и различен алкохолен градус. Иззети са 254 кашона, съдържащи от по 6 до 15 стъклени бутилки - с различна вместимост. Намерен е и газов пистолет с отстранена предпазна муфа и поставен пълнител с патрон с гумена сачма, както и 9 боеприпаса.

Действията са осъществени под наблюдението на Районна прокуратура – Червен бряг. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.234 от НК, а работата по документирането му продължава.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Оня с казана

    15 0 Отговор
    Този сиромах не може да смогне с 300 литра само на ДЖАМБЗКИ до Трифон Зарезан
  • 3 no name no face no number

    5 0 Отговор
    Браво вече и свобода на словото Няма
  • 4 no name no face no number

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Оня с рикията":

    няма свобода на словото
  • 5 Жо пешеходеца

    2 0 Отговор
    Кой им купува на тези фалшивата и отровна стока ? По големите вериги не става. Явно пробутват на неграмотници или по кръчми.

    Коментиран от #6

  • 6 наивен ли си

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Жо пешеходеца":

    Бедна ти е фантазията на колко места могат да ти пробутат менте на практика във всеки ресторант, кръчма, хотел, магазинче и т.н., където собственика реши, че иска да ти пробута. Познавайки масовия бг "бизнесмен", мислещ за светкавична печалба, как мислиш, кой им купува стоката и къде, а ?
  • 7 criminal

    3 1 Отговор
    😭😭😭😭😭 Ко жа пиим до среди януари........
  • 8 ДевЕнци

    0 0 Отговор
    селото се казва ДевЕнци, а не ДевИнци !!!!!
  • 9 Цоки гипса мвр

    4 0 Отговор
    Къ па ся покрай празницете, Весела Коледа на МВР ДА НИЕ СЛАДКО И ХА НАЗДРАВЕ, ПА УТРЕ ХВАНЕТЕ НЕЛЕГАЛНИ СУЖУЦИ, МА ЗА КИСЕЛИТО ЗЕЛЕ НИЩО НЕ КАЗВАТЕ
  • 10 БАРС

    1 0 Отговор
    В Китай за който произвежда или продава алкохол менти го наказваи със смърт .мисля че може да вземем нещо поучително от тях