Last news in Fakti

29 Декември, 2019 08:45 4 317 3

Тежка катастрофа с двама ранени

  • катастрофа-
  • софия-варна-
  • велико търново-
  • ранени

Инцидентът е станал на пътя София-Варна

Тежка катастрофа с двама ранени - 1
Снимка: БГНЕС

Тежка катастрофа на главния път София-Варна. Три автомобила се сблъскаха в района на великотърновското село Балван. Двама са ранени - 47-годишен мъж 51-годишната жена. Инцидентът се е случил около 16 часа в участъка между селата Балван и Ново село.

По непотвърдена информация при неправилно изпреварване лек автомобил се удря челно в малък бус, в следствие на което те помитат трети автомобил и се озовават в канавка.

Раненият мъж е бил в автомобила - косвена жертва на инцидента. А жената, която е ранена, е управлявала буса.

"Господинът зад мен тръгна да изпреварва при положение, че срещу нас се движеше червения автомобил. Само казах: "Този луд ли е". Всичко стана за секунда. Те се блъснаха и червената кола повлече и мен. Това е. Той е в съзнание. Ръката му е счупена, понатъртен е, главата му е сцепена. Ще се оправи", разказва шофьорът на третия автомобил, станал косвена жертва на инцидента.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЛАВИЯ

    7 0 Отговор
    всеки ден лои новини
  • 2 чиче

    10 0 Отговор
    Как идиоти взимат книжки и убиват нормалните трьгнали на пьт
  • 3 Муя

    4 0 Отговор
    Там ограничрнието е 50, непрекъсната линия. Ако бях на мястото на невинните шофьори, главанакът нямаше да дочака линейката само с една счупена ръка...