Last news in Fakti

13 Януари, 2020 09:41 50 503 116

Ето защо Аксел закла и изнасили Андрея

  • галиче-
  • убийство-
  • андрея

Разследващите били шокирани от спокойствието, с което арестуваният Аксел разказвал за извършеното престъпление

Ето защо Аксел закла и изнасили Андрея - 1

Убиецът на красивата Андрея от село Галиче я нападнал в къщата ѝ, за да я ограби. Това е основната версия на криминалистите за зверството в белослатинското село.

Ден преди кръвопролитието 18-годишното красиво момиче получило 300 лева от баща си, който работи в Англия. При огледите портмонето ѝ с парите не било открито, уточнява в. „Труд“.

Къщата на Андрея, в която тя се прибрала във фаталната вечер и била нападната и убита, и днес остана под полицейска охрана.

БЛИЦ припомня, че трупът на Андрея бе намерен в събота сутринта в двора на дома ѝ. На тялото се натъкнал неин първи братовчед.

В нощта на петък срещу събота Андрея му позвънила, но той не успял да ѝ вдигне. На сутринта той върнал обаждането, но като не получил отговор отишъл до дома є и се натъкнал на ужасяваща гледка – момичето било с прерязано гърло и изнасилено.

Само часове по-късно криминалисти арестуваха двама братовчеди и техен приятел за убийството. След дълги разпити, задържан остана само 17-годишният Аксел Олегов.

Първоначално той категорично отричал да има нещо общо с кръвопролитието. После обаче разказал, че влязъл в дома на жертвата си през отворен прозорец.

Най-вероятно Андрея го чула и позвънила на братовчед си, но за нещастие без успех. След това Аксел ѝ се нахвърлил, заклал я и я изнасилил. По време на самопризнанията, задържаният показал къде е скрил ножа.

Малко преди ареста му той бил забелязан и да си купува дрехи, маратонки и техника.

Къщата на дядото и бабата на задържания е срещу дома на момичето. Най-вероятно така Аксел е разбрал, че Андрея е сама. Баща ѝ и брат ѝ работели в Англия, а майка ѝ ги била напуснала. Докато роднините ѝ отсъствали, Андрея живеела при чичо си, но във фаталната вечер се прибрала в дома си. Светнати лампи и мълвата, че момичето е получило пари, са подтикнали Аксел да извърши престъплението, смятат местни хора.

Арестуваният Аксел имал завършен само първи клас. Местните хора го описват като агресивен, преди време с негов приятел пребили с камъни жител на Галиче.

“Моят внук не е рецидивист. Не е имал отношения с Андрея. Аз го гледам, защото родителите му са в чужбина. Смятам, че е нереално това, дето го говорят”, заяви дядото на Аксел – Олег Красимиров.

Разказвал спокойно за зверството

Разследващите били шокирани от спокойствието, с което арестуваният Аксел разказвал за извършеното престъпление. Според експерти става въпрос за личност с психиката на закоравял убиец.

По неофициална информация той дори се подсмихвал, докато давал подробности за екзекуцията. Задържаният е преместен в ареста във Враца, като се очаква прокуратура да поиска от съда да бъде оставен за постоянно зад решетките.

Гняв

Село Галиче е в шок от жестокото убийство на Андрея. Местните жители споделиха, че докато кмет е бил скандалният Ценко Чоков, такива престъпления не е имало.

“Мислим да направим подписка и да изгоним цялото семейство на задържания от селото. Надявахме се да не е така и да не сме живели с такова чудовище”, каза Касъм Касъмов от Галиче.

Сегашният кмет на селото Страхил Стоянов пък обеща да бъдат сложени камери във всички възлови места, за да има 24-часово наблюдение.

Съучениците на убитото момиче настояват за строго наказание за извършителя. Те описват жертвата като кротка, тиха и усмихната. Преди време Андрея споделила, че се страхува, но не казала точно от какво. В социалните мрежи пък потребители искат линч за задържания Аксел.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El pepi

    376 46 Отговор
    Непознато преди 1989 г. беше: да си безработен, да умираш от глад и студ, да си неграмотен, да си загубиш жилището, да си затънал в кредити, да си клошар и бездомник, да се тровиш с имитации на храни.

    Коментиран от #13, #27, #28, #69, #75, #84, #88, #90

  • 2 Владислав Цепеш княз Дракула

    331 6 Отговор
    Ако се последва другарският ми съвет и урода бъде побит на кол (през г_за) в центъра на с. Галиче - давам гаранция ,че подобно нещо няма да се повтори.

    Коментиран от #60, #104

  • 3 El pepi

    247 43 Отговор
    Нали искахте свобода уж. Имате я. Гърмите се по улиците дрогирате се трепете се като говеда американски говеда А иначе истината е, че от народ ви превърнаха в племе И то само за четвърт век Хак да ви е Глупаци Кой не скача е...... Подскачате ли още? А!?

    Коментиран от #11, #63, #64

  • 4 Лекар БГ

    182 3 Отговор
    Мисля,че потресът по темата е предостатъчен.
    "Ето защо...."Защото това е изверг,а не човек,ето защо.
    Защото такива като него,на свобода се разхождат всред Обществото.
    Защото,най-вероятно,отново няма да получи адекватно наказание за деянието си.Социопат-вреден,долен,отвратителен.
    И за съжаление,случката отново ще се повтори.Някъде,от нему подобно,за ужас на всички.
    Факти,много съжелявам за епитетите,но как нормален човек да възприеме случилото се?!
    Бог да прости момичето!
  • 5 Предлагам

    165 3 Отговор
    Да съберем пари за награда на някой смел полицай да отърве света и данъкоплатците от този изрод незабавно

    Коментиран от #48

  • 6 ТТТТ

    17 122 Отговор
    Последно тая циганка ли е, или българка

    Коментиран от #15, #114, #116

  • 7 El pepi

    117 5 Отговор
    "Рaзcлeдвaщитe били шoкирaни oт cпoкoйcтвиeтo, c кoeтo aрecтувaният Aкceл рaзкaзвaл зa извършeнoтo прecтъплeниe. Cпoрeд eкcпeрти cтaвa въпрoc зa личнocт c пcихикaтa нa зaкoрaвял убиeц."
    - ГОТОВ и ОБУЧЕН от ДПС за тероризам!!!

    Коментиран от #10

  • 8 Ххх

    208 6 Отговор
    Нападнал я, за да я ограби. Ами естествено, защо да не я нападне, какъв му е проблема ? Доколкото разбрах, преди година заедно с още някаква отрепка са пребили клошар да смърт с камъни, за което в правовата ни и демократична държава е получил изключително "тежкото" наказание пробация. Ами изродчето сигурно си е помислило, че и сега ако го хванат, отново ще мине с пробация, какъв му е проблема. Сигурно и БХК ще се застъпи за правата му, в тая държава демокрация ли е, или какво ? Човешките права на престъпниците са над всичко !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Хасан

    37 49 Отговор

    До коментар #7 от "El pepi":

    Защо пък ДПС?..Българи управляват и това е положението ..мутри и престтщъпнуцу навсякъде

    Коментиран от #36

  • 11 коя демокрация

    64 44 Отговор

    До коментар #3 от "El pepi":

    Нещо има ли и на демокрацията в САЩ, Швейцария...Япония....Тая демокрация я направиха бившите комундета, сега боядисани комундета..Зависи от де духа вятъра, това е разликата
  • 12 Усмивката

    71 7 Отговор
    Аде. Още отсега излиза защитната теза на защитата че обвиняемият е влезнал през прозореца да си вземе нужното и да си излезе. Но.....виждаш ли агресивната и невъзпитана красавица го е нападнала с обидни думи и го е ритнала в слабините , след което влезлият за кратко в домът и гост не му е оставало друго освен да се защити здравето и репутация на честно заработващ прехраната си младеж сред съселяните си......СВОБОДА ЗА АКСЕЛ
  • 13 Komapak

    94 45 Отговор

    До коментар #1 от "El pepi":

    Не че тези неща ги нямаше, а имаше цензура. Един мой съученик беше наркоман. Самоуби се с пистолета на баща си. Баща ми цял живот изплащаше апартамент. За нова лада се чакаше 10г. Все благинки.... Не разбрах само какво общо има залитането ти по комунистическото минало и убийството? Ааааааа имаше смъртна присъда. Това липсва сега. Не знам защо, но ми се иска изрода да опита катран и перушина. Смъртта за такива изроди не е достатъчна. Трябва да умре в страшни мъки!!!

    Коментиран от #23, #29, #33

  • 14 коя демокрация

    37 8 Отговор
    Я вижте, кои са им бащите и майките, дядовците и бабите, нали само родовите колена, пак после колко нови политици са се появили без да са някакви през комуната.....Та да видим колко са тези които са успели да пробият политическата мъгла и реално нещо да могат да правят, които нямат такова родово минало.То крушата, няма как да падне много по-далече от дървото.. Имаше един политик от новата генерация след 1989г. дето даде едно интервю защо не можем да изметем комунистите.Буквално си каза: "Абе как се измитат 1.2 млн. комунисти".
  • 15 Усмивката

    81 6 Отговор

    До коментар #6 от "ТТТТ":

    циганче е , но това нема значение,. То в селата българите се броят на пръсти
  • 16 Гост

    69 2 Отговор
    да го пуснат да си ходи, после да му запалят къщата докато е вътре.

    Ако случайно излезе, може да го пребият с камъни за да не се мъчи в живота.
  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    48 5 Отговор
    чудовище изрод
  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    45 4 Отговор
    който нож вади от нож умира
  • 19 aaa

    74 5 Отговор
    Идеален материал за сапун.Имаме много материал и може да правим износ.Трябва ни само технологията от фашистка германия.

    Коментиран от #72

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Един

    58 6 Отговор
    Това кои го донесе? СДС? Прехода? Демокрацията? Партиите? Царя? ЕС? НАТО? ... или всички заедно !!!

    Коментиран от #30

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Бесния язовец Borislav Popov

    27 40 Отговор

    До коментар #1 от "El pepi":

    В Северна Корея и сега ги няма. Какво правиш още тук? Бегом към рая!
  • 28 Нормален

    33 60 Отговор

    До коментар #1 от "El pepi":

    Баба ми нямаше един ден трудов стаж!
    По забутаните села хорицата ядеха каквото си произведат, пък и по болшинството от населените места в провинцията също ядяхме каквото си произведем, защото магазините бях празни.Имам колеги в предпенсионна възраст, които са неграмотни.Достатъчно е да прегледаш вашите групи във Фейсбук и да видиш колко от бабишкерите пишат убразование, образувание, убразувание и ще разбереш колко са били грамотни преди 1989г.Амониевата селитра в колбасите е ползвана много преди 1989г.Да не говорим какви химикали са се слагали в саздърмите.

    Коментиран от #40, #85

  • 29 Обективен

    92 19 Отговор

    До коментар #13 от "Komapak":

    Не, приятелю мо, не! Нямаше цензура. За друго може и да е имало, но за такива престъпления НЯМАШЕ!
    И, за да не съм голословен ще дам един пример от мое време. По-точно от 84-та година.
    В Плевен, в дискотека в парк "Кайлъка", при пиянско спречване, мъж на около 40 години със СКАЛПЕЛ уби тинейджър, ученик на ТАТ-Плевен.
    Убиецът беше син на виден ПАРТИЗАНИН. Стареца беше много уважаван в региона и много популярен.
    Знаещ ли какво стана със синът на ПРТИЗАНИНА?
    Осъдиха го на смърт чрез разстрел и присъдата бе изпълнена.
    Ето така се решаваха такива проблеми по това време, ама ти от къде да нзаеш, като тогава не е имало и чертежи за теб. Ти знаеш това дето ти го наливат в главата НПО-тата.
    п.п.
    За достоверността на думите си отговарям. Мисля, че няма да е много трудно да се провери дали казвам истината, нищо, че случката е стара.
  • 30 Знаещ

    39 27 Отговор

    До коментар #24 от "Един":

    Това не го донесе никой от изброените.Донесоха го комунягите, които станаха капиталисти за една нощ.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Хасан

    13 48 Отговор
    По време на Османската империя такива ги трепехме а вие ги наоравихте всички хайдути ревилюционери и борци
  • 33 САП

    89 4 Отговор

    До коментар #13 от "Komapak":

    А колко бяха наркоманите тогава? Колко са сега? За които пишеш. Колко лесно се намира наркотици тогав и сега?
    Определено тогава нямаше толкова лесен достъп до тях. Сега около всяко училище можеш да намериш някой да продава. А има има и ученици които продават наркотици(трева, хапчета и др.).
    А тогава кой имаше пистолет и колко лесно се намираше оръжие?
    Обикновенно пистолетите бяха служебни имаше само лони пушки в хората и направиш ли золум ти я взимаха.
    За сигурността тогава и сега не ми говори изобщо. Тогава на улицата в село нито една къща не се заключваше и кражби нямаше, а сега и дворната и къщната врат се заключват дори и денем. И пак има кражби.
    Бащати цял живот е изплащал апартамент и сега е така, но тогава колко често банките взимаха апартамента и те изхвърляха на улицата. И най-важното не те беше страх, че останеш без работа и няма да можеш да плащаш. Нещо, което съкръщава живота на всеки длъжник.
    Сегашната система дава огромна несигурност и усещане за несправедливост на хората за утрешния ден, докато това не се промени хората, ще си мечтаят за старата система даваща им сигурност и усещане за справедливост.

    Коментиран от #42

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Сеиф Ал кюмюран коморан сивак

    11 0 Отговор

    До коментар #10 от "Хасан":

    Защото Йорк му ИнтеграСия батко!!!!
  • 37 О.Р.

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Иван Костов":

    Недостатъчно.
  • 38 Борис-Михаил Попов

    8 35 Отговор
    По времето на Ц.Чоков престъпността се е вършела под опеката му, и ченгетата просто не са можели да стигнат до случаите за да ги разгласят пред медиите. Хората в селото са живели в незнание, точно като през соца. Соц-носталгиците говорят колко се била засилила престъпността, но тя всъщност намалява... А това, че се говори повече показва не покачването на криминалните деяния, а свободата на словото, която е отсъствала до преди 30 - 40 години. Има и факти в една Фб страница - Зад кулисите на КГБ/ БКП/ ДС - ДАНС.

    Коментиран от #61

  • 39 гост

    33 1 Отговор
    МВР защо не отговори какво прави на свобода щом е пребил човек по особенно жесток начина? Когато на един орган на реда му се плаща, но той не работи и престъпниците биват пускани от съда и им се вменява, че не носят ефективна отговорност кой е виновен? Един вълк виновен ли е, че е изял овцата или е виновен овчарят, който е оставил овцата сама да се скита в гъстите гори или пък ловецът, който след многобройни сигнали не е излязъл в гората, за да отстреля вълка?
  • 40 Зайко Байко многознайко

    16 9 Отговор

    До коментар #28 от "Нормален":

    Не знaм когa cи роден, но cъc cигурноcт нищо не знaеш и не cи нормaлен !
  • 41 Телевизора на Елвис

    4 35 Отговор
    Всеки сега иска смърт за тоз роми и дава акъл точно как, ама ако ви го доведат и ви дадат един сатър ще ви е трудничко нале?

    Коментиран от #77

  • 42 ицо

    20 2 Отговор

    До коментар #33 от "САП":

    Много си прав, колега. Но за съжаление според мен това няма никога да се промени, процесът е необратим.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Ицо

    26 4 Отговор
    Баща ми цял живот изплащаше апартамент
    .....................
    А сега за колко време се изплаща апартамент?
  • 45 още сънувам кошмари

    54 12 Отговор
    През далечната 1981-82 година бях разпределен ,като старшина-школник (от ШЗО Плевен) в под. 62620 на строителни войски в с. Бучино (Перник) ,там с оглед по лесно наблюдение бяха изпращани престъпници (основно от малцинствата) излежали присъдите си ,но не отбили военната си служба - та там се нагледах на цигани и турци ,които бяха заклали я брат ,я сестра ,я майка и баща ,я други роднини или съселяни. Убедих се (от собствен опит) ,че за тези примитивни ,тотално неграмотни (90% не знаеха български) ,абсолютно нецивилизовани и първобитни получовеци - човешкият живот не представляваше тотално никаква ценност ,а изнасилването ,кръвосмешението и насилието се считаха едва ли не за нещо нормално. Просто ,първобитни хора от каменната ера случайно попаднали в 20 век. Нагледах се на гадости ,нагледах се на уродщини ,нагледах се на извращния и скотщина и (тогава) се убедих ,че с тях единствената оправия е мачкане ,страх ,бой и жестокост - просто ,друг начин за комуникация с тях нямаше. Сега - тук разни ще ми пишат как при социализма нямало убийци ,изнасилвачи ,неграмотни ,гладни ,социопати и пр. ?! Очевидно са роседни СЛЕД социализма.

    Коментиран от #50, #100, #108

  • 46 Разпад

    45 0 Отговор
    Това е завършен изверг.Ако не му се наложи наказание до живот е заплаха за обществото а и би довело до гняв и саморазправи, този е психопат.
  • 47 Алфа Ромео

    38 1 Отговор
    Трябва да бъде разфасован и да нахранят прасетата с него, поне да бъде един път полезен с нещо преди да бъде заличен.
  • 48 Алфа Ромео

    42 1 Отговор

    До коментар #5 от "Предлагам":

    Ако знам че ще го убие някой със сигурност ще дам и аз пари.

    Коментиран от #86

  • 49 Пъпъгал

    21 3 Отговор
    Тоя в затвора ще крещи с кървави сълзи, вервайте ми. То затова заплатите на надзирателите са мизерни - продължават истинските, със сърце, закона на Общостта държи мястото приятно за обитаване. Затворниците са ЛИЧНОСТ, имат семейства, деца, нищо общо с ДжендърСосаятито на ГЕРБ. Субординация, ред и дисциплина. Утрепки не толерират, чистят се от тях. Съвета ми е, да се самоубива овреме. Влезе ли вътре, ит'с оувър. Там има да го онождат мъртвилка, седем песни нон стоп
  • 50 САП

    50 1 Отговор

    До коментар #45 от "още сънувам кошмари":

    Кой е казал, че е нямало? Имаше, но имаше и една основна разлика. Нулева търпимост, към тях.
    А не, като сега да ги пускат след някоя година. И най-важното след излизане от затвора продължаваха да се водят на отчет и биваха респектирани да не се почуствт недосегаеми.
    Помня, като дете на една такава скотина педофил, какво му се случи, като полицаите го докопаха на крътовището между деска градина и основно училище да разговаря с дете. Пребиха, го като куче на кръстовището. Хвърлиха го в багажника на една волга и го откара н някъде. 10 мин по късно пожарната кола изми кръстовището да не си личи нищо, а полвин час по-късно се изми цялта улица. Тоя се появи няколко години по-късно и избикаляше уилището, деските градини и площадки от далеч.
    Това което правеха не е най-доброто, но за такива скотове вършеше работа.
    В момента имамаме другата крайност усещане за пълна безнаказаност от такива скотове.
    И най-важното никаква првантивн дейност от властите.
    Дори насилственото каране на уилище (което имаше тогава) дава резултат, поне в това, че такива скотине се проявяват по рано преди да направят беля.
    Но и в училището имаше правила, а не като сега превърнато в зверилник, а учителите в зверо укротители.
  • 51 Дедо

    39 0 Отговор
    Такива електорални единици всички партии в България си ги отглеждат вече 30 години!Пожелавам на всеки депутат посещение от един такъв екземпляр!
  • 52 Потресен

    48 3 Отговор
    Жестоката истина е, че в последните 30 години в България отрасна цяло поколение от безкнижни получовеци(всъщност си мисля, че в тях няма нищо човешко), оскотели от мизерия и духовна нищета, без никакви трудови навици, с издухани "мозъци" от дрога и алкохол. И най-страшното е, че това е масово явление не само сред т. нар. малцинства и не само в малките населени места. Нашето общество е тежко болно, раковите метастази са навсякъде. Тепърва ще берем "плодовете" на това поколение на "прехода", както се казва "най-хубавото предстои"... Хора, бдете и си пазете децата!

    Коментиран от #55, #57

  • 53 ДОКО

    18 7 Отговор
    ЦЕНКО ЧОКОВ ЩЕ ГО ТЪРСИТЕ С МИКРОСКОП..
  • 54 селянин

    64 1 Отговор
    Аз живея в едно село на 14км от с.Галиче,казва се Бяла Слатина. Убито е дете!!!! за чудещите се е етническо циганче,и какво от това?? Убито по зверски начин.защо не се споменава че тоя е в момента на пробация? И сега кво понеже бил непълнолетен ОТ 5 ДО 12 години!!!! При добро поведение ще излезе след 6 години,при максимална присъда! А детето на тези хора кога ще излезе от гроба?
  • 55 Потресен 2

    19 0 Отговор

    До коментар #52 от "Потресен":

    Точно!
  • 56 Селянина с колелото

    22 0 Отговор
    И тоя е НЕциганин...нее неее, пуууу боклук хора останаха тука, само смърт за такива живи да ги горят измет долна ЕЙ!
  • 57 селянин

    32 4 Отговор

    До коментар #52 от "Потресен":

    Приятелю не знам от къде си и къде живееш,но аз живея в северозапада и виждам как от ден на ден този регион оскотява от немотия! Трябвало духовно възраждане!! Абе хора вие знаете ли за какво става въобще на въпрос???? То имаше планове за икономически възход на региона, то не знам си кво,НИЩО!!! Но господа управляващи приматите и изродиде които въдите в този регион,рано или късно ще ви захапят за задниците!
  • 58 Тоти

    23 3 Отговор
    Тошо Тошо къде си да се размените с бойче
  • 59 БОЙ

    8 0 Отговор
    АТАНАСОВА КАКВО ОБРАЗОВАНИЕ ИМАШ

    Коментиран от #89

  • 60 и другарите

    14 1 Отговор

    До коментар #2 от "Владислав Цепеш княз Дракула":

    от БХК на още няколко кола!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 пурко

    27 0 Отговор
    светла памет на детето да почива в мир
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Бай Тошо

    19 3 Отговор

    До коментар #3 от "El pepi":

    Добре го каза, ама народа е мнооого прост за да те разбере човеко, затова ще си останем овце които манговците ще колят когато им е кеф
  • 65 дако

    21 1 Отговор
    От Бяла Слатина съм и знам за какво става на въпрост дано господата които требва да си вземат поука и да си застанат на място да почива в мир момичето
  • 66 ЪРП

    25 5 Отговор
    ВCИЧКAТA ТAЗИ CГAН ГЛACУВA ЗA ГEРБEРACOПИТEКA!!!!!!!!
    И ГEРБEРACOПИТEЦИТE CA OТНOВO НA ВЛACТ ИЗБРAНИ OТ ТAЗИ CГAН, КOЯТO КOЛИ,УБИВA,OГРAБВA И ИЗНACИЛВA БЪЛГAРCКИТE ЖEНИ!!!!!!!
    БЪЛГAРИИИИИИИИИИИ.........ЦЪРВУЛИ ЗACПAЛИ!!! ИЗЛИЗAЙТE И ГЛACУВAЙТE ЗA ДA НE МOЖE ГEРБEРACOПИТEЦИТE И ТEХНИТE БЪЛГAРOУБИЙЦИ ДA ПРOДЪЛЖAТ C ГEНOЦИДA CИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #107

  • 67 Morgoth

    28 1 Отговор
    Ей тия Ценко ги връзваше на мегдана и ги биеше като кучета за назидание. Не е европейско, но с такива друг начин няма.
  • 68 ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ

    19 2 Отговор
    ДО ЕДИН ВСЕ «ЧИСТОКРЪВНИ БЪЛГАРИ»
    КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ ЧЕ ДЪРЖАВАТА ДА ЗАБРАНИ ДЕТСКИТЕ БРАКОВЕ,И БЕЗСМИСЛЕНИТЕ ПОМОЩИ ЗА ТЯХ.
    АМИ ТОГАВА НЕКА ВСИЧКИ ДА МОГАТ ДА ПРАКТИКУВАТ СЪЩИТЕ ПРАВА.
    ОТ ТЕЗИ И ТАКИВА « ПРАВА» СЕ ДОСТИГА ДО БЕЗАКОНИЕ И МАСОВА НЕГРАМОТНОСТ
    СЕГА НА ЯСНО ЛИ СТЕ ЗАЩО ИНТЕЛЕГЕНТНИТЕ ЕМИГРИРАТ.
    НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ЖИВЕЕ В ТАКЪВ « БЪРДАК» В КОЙТО КОЛКОТО СИ ПО ПРОСТ ИМАШ ПОВЕЧЕ ПРАВА
    «СПАСЕНИЕТО НА ДАВЕЩИЯ Е В НЕГОВИТЕ СОБСТВЕНИ РЪЦЕ»
    « НАРИЧА СЕ ТЕРМИНАЛ 2 »

    Коментиран от #111

  • 69 Хахах

    10 25 Отговор

    До коментар #1 от "El pepi":

    Това е дошло още 1945 -които нямат грабят и убиват с лопати тези които имат. Ама на теб са ти промили мозъка и си нямаш на представа за реалността. Преди 1989 ги имаше подобни зверства, но тогава се подържаше илюзията,и не се съобщаваха по новините. Целта беше е такива ниско интелигентни да син ислят ,че живеят добре. Докато живеят в клетка роби на от 8 до 5 и две седмици на море (бунгала с обща тоалеттна). И по телевизията само пропаганда, че си добре (за балъците) .
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Екарисажо

    26 2 Отговор
    Екзекуция за извършителя без значение, че бил под 18г. Това незумие за безнаказаност на убийци и престъпници само защото нямали пълнолетие е време да бъде поправено в НК. Щом има 7навършени години трябва да носи пълна наказателна отговорност при криминални деяния!!! Този трябва да бъде екзекутиран, а роднините му кастрирани, за да не възпроизвеждат уродлививия ген на човекоподобна хлебарка!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Сюлейман

    10 2 Отговор
    Всичките са инки и за тях това е рутинно.Нали гледахте Апокалипсо.Същата работа.Интеграция ли.

    Коментиран от #74

  • 74 Хахах

    2 1 Отговор

    До коментар #73 от "Сюлейман":

    Хахахахахахахахахахахах
  • 75 Старото

    1 11 Отговор

    До коментар #1 от "El pepi":

    А бе пубер, ти никога няма да живееш в оня "ад"!
  • 76 Ромтур

    20 0 Отговор
    Време е за Голяма екскурзия в Европа:Германия,Швеция,Белгия и т.н. Извозвайте “ромите“ вземайте им паспортите и ги оставяйте на някоя поляна. Всяка партия може да отдели пари за туристически автобуси.....Турците така напълниха Европа и се отърваха от своите цигани 60те години на 20век. Оставяйте ги без паспорти и там ще ги хрантутят ,а ако искат обратно не им давайте бълг паспорти защото не могат правилно да четат и да пишат и не сме сигурни дали не са румънски или сръбски цигани??
  • 77 Д-р Менгеле, дмн

    20 2 Отговор

    До коментар #41 от "Телевизора на Елвис":

    Ни най- малко! Първо ще му откача бъбреците, ще видя какво е останало от черния дроб, ще влезна в мрежата за поръчани " резервни части", ще му източа кръвната плазма и накрая ще подаря скелета на МФ. Да се учат студентите!
  • 78 хан Крум

    28 2 Отговор
    Нима никой не вижда и не надига глас ,че в България върлува хибридна гражданска война? Не от вчера-Катуница,захарна фабрика,столипиново,Максуда,БДЖ-пътуването с влак вече е геройство...българското село-живеенето на село вече е геройство,,Финансирана от западни НПО,комитети и т.н.една прослойка от населението дерибейства,взема социални помощи,краде,бие и убива безнаказано,а мълчанието на агнетата само усилва тяхната позиция .ДОКОГА?Българино събуди се!Ножът опря у кокъла!
  • 79 Оцелял от "градежа" СДС-арски българин

    11 1 Отговор
    След тази трогателна статия тук, не знам защо, но спонтано се провикнах:"Анатема и нека Господ да "поживи"Сашо Нереза, СУЛЮйман Паси-Безросника и ДрагалЪФския гърбат Ай дук!
  • 80 Caci

    9 1 Отговор
    Vreme da se vurne smurtnata prisuda deba i mrusnite orki kak moje da zakoli tova krasivo dete mrusna sgan 4erna

    Коментиран от #96

  • 81 хан Крум

    14 1 Отговор
    Нима никой не вижда и не надига глас ,че в България върлува хибридна гражданска война? Не от вчера-Катуница,захарна фабрика,столипиново,Максуда,БДЖ-пътуването с влак вече е геройство...българското село-живеенето на село вече е геройство,,Финансирана от западни НПО,комитети и т.н.една прослойка от населението дерибейства,взема социални помощи,краде,бие и убива безнаказано,а мълчанието на агнетата само усилва тяхната позиция .ДОКОГА?Българино събуди се!Ножът опря у кокъла!
  • 82 няма закони

    19 0 Отговор
    ЗАКОНИ! Глоби и събаряне за тяхна сметка на незаконно строителство върху общинска земя, ако се закупува земята -по пазарни цени,но след събарянето...новото строителство с архитектурен проект одобрен от общината и всички държавни и общински такси внесени.Създаване на затвори за длъжници както е било навремето.Никакви детски помощи за майки под 16год. ,които нямат осигуровки и законен брак. Глоби и затвор за всякакви кражби-ток,вода,имущество. приравняване към параграф-ТЕРОРИЗЪМ:-кражбата на съоръжения и метали от пътища,жп линии,ел.проводници, нападение над военни,полицаи,държ.служители. ЗАКОНИ за всички граждани на БЪЛГАРИЯ! Никакви програми за интегриране и привилегии на етническа основа.Въвеждане на смъртното наказание за тежки случаи на убийства и тероризъм!
  • 83 РЕЗАК ЮНАК

    16 0 Отговор
    Сега рязаните бургии ще го порят в пандиза..
  • 84 vasik atanasova

    18 5 Отговор

    До коментар #1 от "El pepi":

    а някой хора плюят комунизма
    ами само това ли
    а за медицината и лекарите там какво ще кажеш
    какви лекари имахме и сега какви
    а за зъболекарите всичко беше качествено и безплатно
    но това няма да се върне никога !!!
  • 85 Дедо Вангьо

    13 1 Отговор

    До коментар #28 от "Нормален":

    А сега защо даваш тройно и четворно за храни, които хората сами си произвеждат? Докато се радваш на шарените и лъскави опаковки, ще си останеш цървул за мирисане. Ако природните консерванти се използваха правилно и грамотно, народът и досега щеше да живее по 100 години. Амониевата селитра (чилската селитра) вече 5 века, а и сега, се използва в изготвянето на деликатесни продукти, но в малки дози. Впрочем, точно на нея се дължи почти нулевия брой болни от рак в Андите. Това, че дядо ти е тъпкал наденицата с чилска селитра е проблем - плод на неговото невежество.
  • 86 vasik atanasova

    22 0 Отговор

    До коментар #48 от "Алфа Ромео":

    то такъв изрод не трябва да живее
    затвора няма да го оправи
    напротив
    ще се озвери още
    влиза в затвора и кво ще се промени в него
  • 87 И двамата

    4 7 Отговор
    май са от оня мургавия етнос
  • 88 Hellraiser

    9 7 Отговор

    До коментар #1 от "El pepi":

    Да го духаш комуне!
    Спазването на законите няма нищо общо с демокрацията!

    Коментиран от #112

  • 89 Атанасова

    4 0 Отговор

    До коментар #59 от "БОЙ":

    редко ....
  • 90 Сталин

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "El pepi":

    Стига глупости с тоя ваш комунизъм това ваше вярване е породено от съветската пропаганда
  • 91 Сър Стенли Ройс

    13 2 Отговор
    Цигански истории всеки ден, при тях друго не се случва.
    Не стига, че се колят между тях си, но и останалите са тръгнали да повличат.
  • 92 факт

    15 0 Отговор
    бъдещето на БЪЛГАРИЯ!
  • 93 Нова Загора

    27 1 Отговор
    Полицията се страхува да влезе в циганските квартали,а там се продава всичко-от дрога до оръжие.На полицията се плаща да си мълчи,кметовете също мълчат...Корупция безкрай!
  • 94 НКВД

    23 2 Отговор
    Има и друга гледна точка : 1. Андреа има нож..........2. След като циганине я напада, тя го наръгва при самозащита................3. Циганина умира (пожелателно в страшни мъки).................4. Андреа е арестувана и обвинена в "превишаване пределите на неизбежната самоотбрана" и ще лежи повече от циганина............. А, как ви се струва ?!

    Коментиран от #109

  • 95 Миндиля

    17 1 Отговор
    На сапун комюра мръсен,смърт за мангала
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 стеляния от лоичс сачми

    2 2 Отговор
    цесекату от лоич само! полураста от микре ва ива и кла.
  • 99 цачо

    13 0 Отговор
    Смърт за мръсния циганин!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 хирург

    7 2 Отговор
    А какво да правим с уродите, които гласуват с минуси
  • 102 хирург

    5 3 Отговор
    А какво да правим с уродите с минусите
  • 103 Бай живко

    7 4 Отговор
    Ако било по добре онова време нямаше да падне толкова лесно така,че не си мислете за онова време имало е и много минуси
  • 104 Нане

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Владислав Цепеш княз Дракула":

    Много вярно!
  • 105 Все едно

    13 0 Отговор
    Аз лично бих го разстрелял
  • 106 Все едно

    10 0 Отговор
    Всъщност лесно ще се отърве с разстрел трябва да се мъчи изрода
  • 107 Eistee

    3 5 Отговор

    До коментар #66 от "ЪРП":

    Ъъъм, не че нещо, но проверил ли си си данните? Защото всички цигани под строй гласуваха за БСП и ДПС. Ти как мислиш тези боклуци неграмотни и некомпетентни, които доведоха България до три нацинални катастрофи се връщаха на власт всеки път? Че кой нормален човек би гласувал за БСП след 45 години съсипия, безстопанственост, разхищения и зверства? Дори някой да сглупи, как ще го повтори след Лукановата зима? Дори и да е пълен идиот, би ли гласувал за трети път след Жан Виденов? Хайде не ни разсмивай и ги пий тези лекарства, че са ти отпуснати от Здравната каса, което значи, че и ние плащаме за тях. По-отговорно с нашите пари и нашите здравни вноски, моля!
  • 108 Некой

    7 0 Отговор

    До коментар #45 от "още сънувам кошмари":

    Имаше!
    Винаги е имало!
    Но къде казваш бяха?.... Аааа на специално място и са ги лекували, по специален начин.
    Да не си мислят да правят пак простотии.
    А сега къде са си отговори сам... Наборе.
  • 109 motorheadbg

    8 0 Отговор

    До коментар #94 от "НКВД":

    Пояснение : ...Циганина я напада в СОБСТВЕНИЯ Й ДОМ.... Как ми се струва ли? Нереално! Но все пак живеем в БългаВрия. Тук нереалното е реално!
  • 110 юрист

    8 0 Отговор
    30 години безумен преход. Човекът е социален "продукт". Каквото е обществото такива стават хората. Не се учудвайте,това е само началото. Неграмотност,бедност,беззакони,чалга и всичко друго,което сме в момента, е резултатите са налице. Битието определя съзнанието. Моралът и култирата са надстройка. Когато си изкопал основи за барака,няма как да изникне от нищото замък.
    Поне имате база за сравнение,какво е било и как сте живеели и вакханалията на днешния ден. Но,трябва обективонст,откровенност,честност и образователен ценз. Обущарят да се произнася само по обувката.
  • 111 затова сме така

    5 2 Отговор

    До коментар #68 от "ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ":

    защото всеки се спасява сам а другите да го духат !!! терминал 2 е за мишките които се мислят за голяма работа понеже са изоставили народа си и мият чинии по чуждестранните ресторанти ...
  • 112 хахаха

    1 0 Отговор

    До коментар #88 от "Hellraiser":

    ти на какви наркотици си бе
  • 113 Шофьор на такси

    5 0 Отговор
    Решението е ясно, всички криминално проявени да се чипират и да се следят, при изнасилване кастрация..
  • 114 ГОГО

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "ТТТТ":

    Момичето може да е циганка,но изглежда напълно нормална,възпитана млада девойка.Затова ми е мъчно и съжалявам за нея!Но тук вина имат и родителите й,дето са я оставили сама да живее в къща,както се вижда,накрая на селото.По този начин оставено само,красиво момиче е превърнато в потенциална жертва за подобни изроди,крадци и изнасилвачи.Да,баща й е в Англия да изкарва пари,но не е трябвало да я оставя сама да живее в това проклето село!Отговорен е за съдбата на дъщеря си.И без значение,че е циганка,аз искрено съжалявам за това красиво дете!
  • 115 До ТТТТ

    4 0 Отговор
    КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ДАЛИ Е БЪЛГАРКА ИЛИ ДРУГ ЕТНОС? НА ЛИЦЕ Е ЕДНО ЗВЕРСКО УБИЙСТВО ПРИЧИНЕНО ОТ ЕДИН ПСИХОПАД СЪС ЗАВЪРШЕН 1 КЛАС.ТОВА СА 70% ОТ ИЗБИРАТЕЛНАТА МАСА НА ГЕРБ. ТАКА, ЧЕ НЕ ОЧАКВАЙТЕ ПО ВЕЧЕ ОТ 5 ГОД. ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА. В ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОД. ЦИГАНИТЕ БЕЗЧИНСТВАТ ПОД УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО ТИКВАТА.
  • 116 Валйо

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "ТТТТ":

    А ти човек ли си или расист,има ли значение,??????????????¿??????