Last news in Fakti

13 Януари, 2020 11:42 3 138 27

Роднини на Андрея: Искаме глава за глава

  • галиче-
  • убийство-
  • андреа

Галиче иска доживотна присъда

Роднини на Андрея: Искаме глава за глава - 1

"Искам го в ръцете си жив. Това, което е направил, това да му направя. Глава за глава, заканва се близка на убитото момиче Галиче.

Това е един ужас, в който ни въвлече някакъв психопат. Брат ѝ е едно тяло, което няма душа. Баща ѝ е още по-зле".

Това заяви майката на братовчеда на зверски убитата Андрея в Галиче, който пръв е намерил момичето.

„Искам го в ръцете си жив. Това, което е направил, това да му направя. Глава за глава. Детето ми не може да спи. На лексотан и диазепам е. Той (Аксел – бел. ред) има криминално минало. Защо са го пуснали. Защо, защото е бил пълнолетен. Да порасне и да извърши ново зверство“, пита жената.

„Това ли заслужаваме. Ние, които сме оставили държава си, за да ги отгледаме“, вайка се още тя.

От своя страна синът ѝ заяви, че сигурно цял живот ще помни случилото се. „Няма закони в България. Те влизат в затвора за 5-6 години за убийство и излизат завършени убийци. Доживотна присъда искаме“, поясни още момчето.

Лелята на Андрея се е върнала от чужбина. В нейния дом детето е живяло, докато бащата е бил в чужбина, учила е в местното училище. "Как може да се чувстваш, когато ти убият детето, което си отгледал. Той не уби един човек, той уби четири човешки живота. И искат да го пуснат. Ами той ще излезе престъпник, още по-зрял, в силата си. Това не трябва да се позволява. Тези малки дечица, които минават, как да живеят", каза лелята Невена.

Братовчедът Асен, който е открил тялото, заяви: "Потресени сме като казват, че няма да лежи толкова много. Искаме доживотна присъда. Той не е дете, той е изрод. Изрод уби дете. Миналата година той почти уби един бездомник до смърт и не знам защо е на свобода. Той е потенциален убиец, като излезе на свобода ще убие още хора. Той няма съвест. Всички хора в селото се уважаваме. Не съм подозирал, че нещо такова може да стане", посочи той пред bTV.

В същото време се появи и дядото на Аксел и влезе в словесна битка с жената. „Аз не съм виновен. Ние го отгледахме, но не сме знаели, че е убиец. Той си е имал баща, майка, по чужбина са. Ние не сме виновни. Аз убиец ли съм, кажете ми кого съм убил. Той не е стоял тук в махалата, живеел си е в българската къща. Той при нас не стоеше“, нареждаше мъжът. Възрастният човек също иска най-тежкото наказание.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бандюга

    28 2 Отговор
    Сутринта след репортажа криминален психолог каза, че никое животно не може да извърши подобно нещо...та някои човекоподобни не могат да бъдат сравнявани дори с дивите зверове. За този( не знам как да го нарека), след като няма смъртно наказание, доживот без замяна и редукция. В негов интерес е да е вътре, навън нямяа да оцелее дълго предвид гнева на всички хора.

    Коментиран от #15

  • 2 Йосарян

    32 1 Отговор
    Аз ще допълня, че искам Фабрики за Сапун. Аре трий!
  • 3 Хелзински комитет

    47 0 Отговор
    Всичкото циган да бъде екстрадирано в република Индия.
  • 4 ДЪРЖАВАТА РАЗМНОЖАВА ПРЕСТЪПНИЦИ

    37 0 Отговор
    ДЪРЖАВАТА ПЛАЩА ЗА ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ ВМЕСТО ДА НАХРАНИ ПЕНСИОНЕРИТЕ, ХОРА БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ НЕ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАВАТ ДЕТСКИ ПОМОЩИ СЛЕД 2РО ДЕТЕ, ЗА НОВИТЕ ЗАЧЕНАТИ "РОМЧЕТА" СЪЩО НЕ ИМ Е НА СМЕТКА ДА ИЗРАСТНАТ КАТО КЛОШАЛИ БЕЗ ПЕРСПЕКТИВА, В ЕДИН СВЯТ СЪС СМАРТФОНИ И ЕЛ. АВТОМОБИЛИ, ДЕПРЕСИЯТА ПРИ ТЯХ Е УБИЙСТВЕНА, ПЛАТЕНА ОТ ДЪРЖАВАТА
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Хора спрете се

    13 2 Отговор
    Това е поредната голяма трагедия. Бог да прости момичето, да утеши роднините и да даде справедлив съд за виновния!
    Защо в тази малка страна стават подобни зверства? Мислете и не ги допускайте!
  • 8 КуКлуксКлан

    29 0 Отговор
    Ако в Галиче има дървета с дебели клони ,но няма въжета - ние ще донесем (не само за изродчето - и за роднините му). Друга оправия с тези уроди - няма !
  • 9 ганчо

    12 0 Отговор
    ТОЗИ ОЩЕ ЛИ Е ЖИВ?????

    Коментиран от #17

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 бачо

    10 0 Отговор
    Само където се води този изрод "непълнолетен" , и закона предвижда от 5 до 12 години,така че този на 24-25год. ще е на свобода.

    Коментиран от #13

  • 12 Йосарян

    23 1 Отговор
    Циганите ни Убиват, докато им Плащаме!

    Коментиран от #23

  • 13 Бандюга

    13 0 Отговор

    До коментар #11 от "бачо":

    Компетентните органи официално го казаха, така че думи нямам...само псувам и ме обхваща един огромен гняв и чувство зо абсолютно безсилие и несправедливост.
  • 14 Адолф

    10 1 Отговор
    Беше прав !!!
  • 15 Някой

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бандюга":

    Има един хищник който убива на човешки да се каже понякога за удоволствие или в някакъв вид,но не се гаври с трупа.Тука си имаме точно олицетворение на дори няма на какво да се оприличи... май на некрофил но тоя пада и под тяхното ниво
  • 16 Йосарян

    15 0 Отговор
    А помните ли Лекар, който Застреля Плъх? В Защита на семейството си?
  • 17 За съжаление

    15 0 Отговор

    До коментар #9 от "ганчо":

    Ако не е в ареста, досега да не е жив. Ако беше направил това на моето дете и ми паднеше в ръчичките, ликвидирам го незабавно, и после колкото ме осъдят, толкова ще лежа в затвора.
  • 18 МП4

    15 0 Отговор
    Това са орки, примати , същества с човешки образ и тяло, вътре е демон, орк. След като е пребил почти до смърт възрастен защо е вън, защо за такива няма лагери??!? Защо такива са оставени сред обществото, защото някои не си върши работата и няма никакви закони. Ако тоз беше прибран, това момиче с живот и бъдеще щеше да съществува, а това което стана е резултата от несвършена работа и без какъвто и да е контрол. Не става така , сега влечугото ще лежи в затвора ще яде топла храна 3 пъти в деня ще се къпе ще лежи на топло а онова момиче ще гние студено в някои трап капиш???? Къде е закона за брутално умишлено убийство , плюс изнасилване КУДЕ Е БЕ?? АААА КТДЕ Цялата държава , целия този обезумял, изсипан, инфантиленн народ. Смъртното наказание да влиза в сила и да си избира оловото, тока или инжекцията. Аминн

    Коментиран от #24

  • 19 Тъпо тролче

    16 0 Отговор
    При доказано убийство, убиецът да се предаде на близките на жертвата. По-този начин ще се предотврати трупане на допълнителен рецидив и държавата ще спести допълнителните разходи, а освен това ще служи и за назидание.
  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    психопат садист
  • 21 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    който нож вади от нож умира
  • 22 ЪРП

    6 0 Отговор
    ВCИЧКAТA ТAЗИ CГAН ГЛACУВA ЗA ГEРБEРACOПИТEКA!!!!!!!!
    И ГEРБEРACOПИТEЦИТE CA OТНOВO НA ВЛACТ ИЗБРAНИ OТ ТAЗИ CГAН, КOЯТO КOЛИ,УБИВA,OГРAБВA И ИЗНACИЛВA БЪЛГAРCКИТE ЖEНИ!!!!!!!
    БЪЛГAРИИИИИИИИИИИ.........ЦЪРВУЛИ ЗACПAЛИ!!! ИЗЛИЗAЙТE И ГЛACУВAЙТE ЗA ДA НE МOЖE ГEРБEРACOПИТEЦИТE И ТEХНИТE БЪЛГAРOУБИЙЦИ ДA ПРOДЪЛЖAТ C ГEНOЦИДA CИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #25

  • 23 хохо

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Йосарян":

    Циганин спаси момиче във влак!
  • 24 Анти турчин

    10 0 Отговор

    До коментар #18 от "МП4":

    Държавата в която живеем никога няма да се управи докато тез 240 помияри ни управляват .
    А за тоз ако не смърт чрез мъчения и след това куршум в тила , то доживотен затвор плюс кастрация тогава
  • 25 избори ли ЩО е то у БГ

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "ЪРП":

    Няма смисъл. Резултатите от изборите са предваително решени. С масовото си участие само "подкрепяме" легитимността на изборната "победа" победата на кебапчетата, на субсидиите, на държавните поръчки, на получаването на грантове и европейски фондове... всичко е подкупено и предрешено. ЗАЩОТО ДОРИ НЯМАМЕ ГРАНИЦА НА МАСОВОСТТА НА УЧАСТИЕ НА ГРАЖДАНИТЕ В ИЗБОРИТЕ, КОЯТА ДА ОПРЕДЕЛЯ ЛЕГИТИМНОСТТЕА ИМ. А за манипулирането на изборните резултати, я само си спомнетее, как за броени часове, май за една нощ, резултатът на Мая Манолова нарастна с около 4 % и стопи застрашаващо разликата със светилото на София - даскало-кметицата, "разкрасила" София за векове напред.
  • 26 ПръдлЮ

    6 0 Отговор
    Можеше да го надуят с копресора ако не се справя с кирката, ама няма я родната казарма...
  • 27 Снайперист

    1 0 Отговор
    Паметник за великия фюрер