Last news in Fakti

17 Юли, 2012 11:38 1 146 0

Полицаи иззеха незаконно оръжие

  • незаконно оръжие-
  • трън
Полицаи иззеха незаконно оръжие - 1
Снимка: БГНЕС

 

Двама души са задържани при полицейска операция срещу незаконно притежание на оръжие, взривни вещества и боеприпаси, съобщиха от МВР. Реализацията е на служители от Главна дирекция “Национална полиция”, съвместно с ОДМВР - Перник и СДВР.

В резултат в жилище в община Трън, обитавано от 43-годишен криминално проявен, са намери и иззети ловна гладкоцевна пушка “ИЖ 18” без фабричен номер и боеприпаси за нея. На друг адрес в столицата, обитаван от мъж на средна възраст, е открита и иззета бойна карабина с неустановена марка и модел.

При задържането 43-годишният се легитимирал пред полицейските служители като следовател и показал фалшива карта на Национална следствена служба. Картата е иззета.

По случая са образувани досъдебни производства, като материалите са докладвани в прокуратурата. Двамата са задържани за срок до 24 часа. Действията по разследването продължават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА