28 Февруари, 2020 12:41 7 804 14

Мангъров заплашвал жертвата си с брадва преди да я изнасили

  • пеньо мангъров

Мангъров се запознал в социалните мрежи с пострадалата жена

Мангъров заплашвал жертвата си с брадва преди да я изнасили - 1

Окръжна прокуратура – Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо 45-годишният Пеньо Мангъров за отвличане и изнасилване. Той е обвинен, че на 6 януари 2019 година е отвлякъл 29-годишна жена, а след това я е изнасили.

Мангъров се запознал в социалните мрежи с пострадалата жена. Той настоявал да се срещне с нея, но тя му отказвала. За да спре да я притеснява, жената се съгласила да поговори с него за няколко минути. На горепосочената дата, след като се качила в автомобила му в Пловдив, за да поговорят, той потеглил в посока София. По пътя заплашил жената с брадва, а когато пристигнали в дома му в София, той я изнасили, като я принудил за това със заплашване. За да си изгради „алиби“ Мангъров, на местата, където знаел, че има видеокамери, нареждал на жената да се държи приятелски с него, пише trafficnews.bg.

Спрямо него е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“, като към настоящия момент той се намира в затвора. Най-тежкото, предвидено от закона наказание за престъпленията, в които е обвинен, е лишаване от свобода за срок от 3 до 15 г.

През септември 2018 гой отново бе задържан за сексуално престъпление. През 2004 г. Пеньо е осъден на 8 г. затвор за изнасилване в Пловдив. Излиза през октомври 2010 година. През юни 2011 г. той е задържан от служители на ГДБОП в столичния квартал “Люлин”. До ареста му се стига след продължило над половин година разследване. Мангъров е арестуван, защото изнудвал няколко жени за баснословни суми, биел ги, заплашвал ги с убийство, принуждавал ги да проституират и да му дават различни вещи - телевизори, златни бижута, лаптопи и мобилни телефони.

Макар, че Мангъра има в досието си множество сексуални издевателства, той е доста популярен сред дамите. Преди няколко години две известни дами се хванаха за косите за него. Бившата му любовница Ели Кузмова -Владкова, и тогавашната му съпруга - Мис Силикон 2011 - Лили Иванова си размениха остри реплики в ефир на тема Чешкия.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    67 1 Отговор
    20 години кауш а ако съдията го пусне,изрода да изнасили майка му и дъщеря му
  • 2 Интригантки истерички чалгарки

    11 28 Отговор
    Като знам кви боглузи са нашЯнките, нищо чудно да е невинен, а това да е постановка. Балгарката е пърсал- забъргете с нея и си вземете чудженка!
  • 3 КУРА

    32 0 Отговор
    АБСОЛЮТНА МЪРША НА КВО БРЪМЧИ ТОЯ СОПОЛ
  • 4 Реалист

    12 1 Отговор
    Дис ис Булгерия
  • 5 Критичен

    26 2 Отговор
    Ала бала работа, качила се в колата му, после отишли до софия, качила се в апартамента му, и понеже не и платил, брадва .......
  • 6 Фики

    10 1 Отговор
    Дисислав
  • 7 Митко

    22 2 Отговор
    Такива изверги не трябва да са в килиите, а в ковчезите!
  • 8 Off

    20 0 Отговор
    Тоя си се изживява като мутра от 90-те. Те да са само изнасилванията, по-интересно ще е и нап да го подхване. Беха го хващали с отрезана глава в багажника някъде по чуждите държави. На кой му се гледат снимки на мутра, да му види профила в истаграма gnmangarov. Между другото много кухи коври са му фенки, не знам защо после реват обаче.
  • 9 Гост

    8 0 Отговор
    "3 до 15 г" за изнасилство!. Добре, съгласен съм да ги излежа. Моля някой съдия или съдийка да изпрати дъщеря си при мен, а може и сам да дойде!
  • 10 гост

    15 2 Отговор
    Последните 30 години женския материал в България не става за нищо. Няма вече нормални жени който да ти родят деца и да създадат нормално семейство само чалга боклуци .
  • 11 Гост

    8 0 Отговор
    Няма ли кой и него да изнасили,боклука му мръсен
  • 12 ПЕНКО

    4 1 Отговор
    МЕДИЦНСКО - КАСТРИРАНЕ И ПРЕДОСТАВЯНЕ НА КАСТРИРАНОТО НА ИЗНАСИЛВАЧА .... НАЛИ СМЕ НАРОД -И ТОЙ Е ОТ НАС !!!!!
  • 13 Хаха

    0 0 Отговор
    Бои еб. н и гръцка музика
  • 14 Аноним

    0 0 Отговор
    И мен се опита да шантажира в фейсбук,след като го отрязях ме заплашва и го блокирах.