Last news in Fakti

9 Март, 2020 09:36 2 854 9

До 10 г. затвор грозят брата на Димитър Бербатов

  • асен бербатов-
  • наркотици-
  • благоевград

Асен Бербатов е повдигнато обвинение за разпространение на наркотични вещества

До 10 г. затвор грозят брата на Димитър Бербатов - 1
Снимка: БГНЕС

Окръжната прокуратура в Благоевград повдигна обвинение срещу 37-годишния Асен Бербатов и го остави за 72 часа в ареста.

Братът на футболната звезда Димитър Бербатов е бил арестуван в събота (7 март) по време на специализирана полицейска операция по линия на противодействие на разпространението на наркотични вещества в Благоевград. В хода на акцията от служители на сектор "Противодействие на криминалната престъплност“ е извършена проверка на 27-годишен мъж, като в ползвания от него лек автомобил BMW е намерен и иззет около 1,70 грама кокаин. Мъжът признал, че е получил дрогата от Асен Бербатов.

След бързи действия на криминалистите, 37-годишният Асен е задържан. Той е пътувал в лек автомобил Audi, който бил управляван от 28-годишната Ана П. от Благоевград. При извършената проверка на двамата и колата, у Асен Бербатов е открит около 1 грам кокаин, в дамска раница е намерен 2,4 грама канабис, а в джоб на дамска дреха – сумите от около 6 700 лв., 75 евро и 10 паунда.

При обиск на квартирата на Бербатов в София са намерени още около 5 грама канабис и електронна везна.

На брата на Димитър Бербатов и на Ана П. са повдигнати обвинения за разпространение на наркотични вещества. Те ще останат в ареста за 72 часа.

По закон за разпространение на наркотични вещества, предвиденото наказание е лишаване от свобода до 10 години и глоба до 100 000 лева.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stiga gluposti!!!

    4 2 Отговор
    Uslovna. V nai loshiq sluchai.
  • 2 Бербата

    11 0 Отговор
    Пак ли трбва да плащам????
  • 3 е тия хванаха брендо

    11 3 Отговор
    това някаква шега ли е 5г. марихуана и 1г. кокаин вече е разпространение ?!?!?!? това им е било за празника само...
  • 4 Шаран БГ

    11 1 Отговор
    Смятам, че е абсолютно неуместно да се повтаря непрекъснато името на известна личност, когато негова" близка рода" е извършила нещо - независимо добро или/ особено пък/, ако е лошо. Човек остава с чувството, че аха-аха и този известен на обществото човек политик,артист,спортист/, едва ли не и той е вземал или взема участие в деянията на своя близък роственик. Да е нечие дете или нпълнолетен" нарушителят" разбирам.... Но когата е пълнолетен беладжията - да си отговаря пред закона ! Има си име,лична карта и ЕГН, а може би и банкова сметка.... В случая оставам с убеждението, че следователи,адвокати и съдии са вперили взор в банковите сметки на Димитър, а не искат да търсят някаква отговорност от брат му Асен !
  • 5 коко

    13 2 Отговор
    По джобовете на всички, работещи в парламента могат да се съберат 50 гр. коко шанел, ама е по- удобно да се арестуват обикновени хора с по 1 грам
  • 6 гешев

    15 0 Отговор
    не искам да го защитавам тоя,но за 2 грама трева 10 години е смешно,а кокаин Боевски а Брандо те къде са ?? Пародия
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Някой си

    3 0 Отговор
    На тоя изобщо не му е за пръв път.
  • 9 Мим

    1 0 Отговор
    Ами такива като него ,като ги хванът ,във всяка друга страна ще гният в затвора,а тук хванали го пуснали го пак го хванали и накрая едно нищо