Last news in Fakti

7 Април, 2020 09:41 6 249 80

Ето ги циганите, пребили 86-годишен дядо в Трилистник

  • трилистник

Призоваваме гражданите, ако са пострадали от престъпления, извършени от двамата обвиняеми, да се обадят и подадат сигнал в МВР

Ето ги циганите, пребили 86-годишен дядо в Трилистник - 1

След предприети незабавни действия по установяване извършителите на грабеж над възрастен мъж в с. Трилистник, обл. Пловдивска, са задържани 32-годишен мъж и 16-годишен непълнолетен.

На 5 април 2020 г. в с. Трилистник, обл. Пловдив, между 00,10 часа и 00,30 часа е бил извършен грабеж в дома на 86-годишен мъж. Двама извършители влезли в дома на възрастния мъж, като разбили входната врата.

Те му нанесли удари в лицето, след което преровили жилището и открили и отнели портфейл, в който имало 100 лева и лични документи. Двамата избягали, като взели парите и изхвърлили портмонето. Те са подготвили и кафе машина за отнемане.

След като бил подаден сигнал на тел. 112, незабавно са били предприети оперативно – издирвателни мероприятия от служители на отдел „Криминална полиция“ към ОД на МВР – Пловдив и на РУ на МВР-Труд, под ръководството на Окръжна и Районна прокуратура, гр. Пловдив.

Грабежът е бил разкрит само за няколко часа, като са установени и задържани извършителите на престъплението – Павел А., на 32 г., и Ангел М., на 16 г., от с. Трилистник.

Днес двамата ще бъдат привлечени към наказателна отговорност за извършения в съучастие грабеж /престъпление по чл. 198, ал.1, вр. чл. 20, ал.2 от НК, а за непълнолетния извършител и вр. чл. 63, ал.1, т.3 от НК/ и ще бъдат задържани от наблюдаващия прокурор за срок от 72 часа.

Непълнолетният А.М. е бил осъждан за извършено от него блудство през 2019 г., като настоящото му деяние е извършено в рамките на определения му от съда изпитателен срок на условното осъждане.

Предвидените от закона наказания за престъплението, в което двамата ще бъдат обвинени, са съответно: лишаване от свобода за срок от 3 до 10 години – за пълнолетния извършител, и лишаване от свобода за срок до 3 години – за непълнолетния.

Разследването по случая продължава, като до момента са били извършени разпити на свидетели, оглед, претърсване и изземване. Иззети са веществени доказателства. Предстои назначаване на експертизи.

Призоваваме гражданите, ако са пострадали от престъпления, извършени от двамата обвиняеми, да се обадят и подадат сигнал в МВР или Прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 takakpi

    8 85 Отговор
    R.I.P. не се заблуждавайте и не си мислете, че на някой ще му се размине вируса се развива и подобрява след всеки нов заразен скоро ще е по силен и смъртоносен от всичко което сме виждали и човечеството ще трябва да признае че е абсолютно безсилно. Тогава ще дойде и страшният съд и всички ще умрем в страшни мъки,затова молете се за вашите души и за душите на близките си! Ще оцелеят само шепа хора който ще се скрият дълбоко под земята защото целият въздух ще е заразен и смъртта ще е навсякъде.Ще дойде нов световен ред, ще рухне цялата система и няма да има нито икономика нито правителства ще властва само хаоса и смъртта.

    Коментиран от #4, #9, #19, #23, #29, #50, #54, #73

  • 2 Абе

    126 14 Отговор
    Сладури, ако не бяха комунягите, чичо от Германия щеше да се погрижи да ги няма тия изобщо.

    Коментиран от #6, #26, #28, #37

  • 3 боцмана

    116 2 Отговор
    Най добрата присъда ще е да ги оставят за пет минути на съселяните си от Трилистник.

    Коментиран от #30

  • 4 Ясно е

    28 3 Отговор

    До коментар #1 от "takakpi":

    Боли те главата ;)

    Коментиран от #27

  • 5 да де

    92 1 Отговор
    Някой вярвали, че като ги опандизят ще се поправят. Общо взето с такива трябва да се действа по бързата процедура с една дренка между очите.
  • 6 Абе

    39 3 Отговор

    До коментар #2 от "Абе":

    Поправям се, от Австрия е, но обича да ходи в Полша, Франция и по целия свят :D
  • 7 незнайко

    62 1 Отговор
    А защо на единия очите са скрити ? Иначе е похвално показването на снимките .

    Коментиран от #13, #38

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Хихи

    88 1 Отговор
    Като им гледам физиономиите, не виждам особени прилики с човешкия род...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 123

    77 1 Отговор
    Само по физиономиите може да им се даде по 5 години ..минимум !
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Брадвата

    49 1 Отговор
    С очи или без, те всички си приличат, които и двама да намерите, все ще има за какво да ги накажете
  • 15 сбруя

    53 1 Отговор
    Хан Крум е имал лекарство за такива. Вързвали неговите войници някакви въжета и такива престъпници увисвали на въжетата на първия четирилистник. Историци твърдят,че така е било в Древна България.
  • 16 Циганин

    6 37 Отговор
    Аз съм по-бяла от тези. Приличат на българи
  • 17 габровец от варна

    46 1 Отговор
    Дайте ги на хората.Те да отсъдят.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ххх

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "takakpi":

    А ти скова ли Ноев ковчег за теб и близките ти ? Пък и зареди някоя и друга консерва Русенско варено, докато отмине бурята.
  • 20 Нетолерантен

    49 1 Отговор
    Труд с кирката на магистралата, без храна и вода докато падне. После заразяване с ковид и дисекция, докато още диша, без опойка, в полза на науката. Накрая трябва да оставим по един мъжки и един женски екземпляр в зоопарка, да показваме на децата, че и такива е създала еволюцията
  • 21 Боко тиквата съм

    42 4 Отговор
    На Боци избирателите. Такива трябва за червата да бъдат бесени
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 незнайко

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "takakpi":

    Не всички фантастични филми стават реалност . Щом като ще оцелеят една шепа хора за какъв НОВ СВЕТОВЕН РЕД говорите ? Една шепа това са 20 човека !!! За една шепа УПРАВЛЯВАЩИ съм по съгласен !!!
  • 24 Пейтриът

    12 2 Отговор
    Хм, ще ги намерим. Споко
  • 25 Ххх

    27 2 Отговор
    Нерядко съм се замислял, как живеят хората в такива условия. Замислял съм се и какво бих направил аз, ако бях на тяхно място. Отстрани е лесно да се коментира. Но ако си там на място ? Е, страх не страх, ако имах огнестрелно оръжие, сигурно в някакъв момент щях да се прежаля, и щеше да има фифти фифти. Или зъб за зъб, иначе казано.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 takakpi

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ясно е":

    Нняма начин. Там е вакуум - няма какво да ме боли.
  • 28 Ххх

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Абе":

    Модератора ме трие, както винаги в такива случаи. И все пак драги, комунягите защо не попречиха на чичо ти от Германия да избие 6 милиона евреи ? Ама за тъмнолилавите комунистите му криви, те попречили на чичо му. Много ги разбираш нещата !
  • 29 Гост

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "takakpi":

    Хапчетата пак не си ги пил.... Лошо... Дракони има ли около теб.

    Коментиран от #53

  • 30 Ххх

    19 1 Отговор

    До коментар #3 от "боцмана":

    Какви съселяни бе човече ? Сигурно са една маала цигани и двасетина старци и бабички, не знаеш ли какви останаха по селата ?
  • 31 гост

    21 1 Отговор
    Да им дадът възможност единия да оцелее, а другият да умре като ги изкарат на смъртен двубой един срещу друг. След това на оцелялата орка да бъде забита кирка в гъба.
  • 32 hmhmhm

    18 1 Отговор
    какво отнемане бе , нарича се кражба - хан Крум ги е лекувал много успешно тези !
    И ще е новина когато им покажете главите набити на кол!

    Коментиран от #45

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 татарин

    29 1 Отговор
    Защо закривате лицето на единия гном.Аз предлагам следното:Щом извършат престъпление и то в условие на безпрецедентна криза и карантина ДА БЪДАС ПРЕНИ ВСИЧКИ СОЦИАЛНИ ИЗДРЪЖКИ И ПОМОЩИ НА СЪОТВЕТНОТО ЛИЦЕ И СЕМЕЙСТВОТО МУ,а след това присъдата да му е двойно по-голяма.СПРЕТЕ ИМ ПОМОЩИТЕ ТЕ САМИ ЩЕ СЕ САМОИЗЯДАТ.Всички ние се чудим как да работим и как максимално да се предпазим,а те сновът с каруците като на парад на тумби по десет човека,безчинстват грабят и убиват.
  • 35 Иван

    29 1 Отговор
    Гледах кадри от селото на които се вижда, че питат близки на тези подчовеци за това, виновни ли са или не. Те казват, че ди били удома тази вечер. И най-интересното, че имат права???? Да, имат, но право на нормален живот има и пребития възрастен човек, който им е помагал с храна и пари. Оставянето на тези маймуночовеци без контрол за да гласуват за един примитив, който превърна България в клоаката на ЕС, е най-тежкото престъпление срещу българите. Те престанаха да учат, да работят, да спазват закона защото знаят, че идват поредните избори за които ще вземат по 50 лева и ще бъдат оставени да си правят каквото искат. Има начин да се отучат от този мснталитет. Влизат полуцаи в махалата, като предварително се загражда и всичко се смазва безмилостно! Съжалявам, но те само от това разбират. И помощите се спират на всички. Ако искаш такива, отиваш и работиш 8'часа за община, град или област, където ще получават храна три пъти на ден. Друг начин няма!
  • 36 Мамини сладки чак ме избива на насилие

    18 1 Отговор
    Аз викам да се събереме ора и да одиме да ги превъзпитаме тия орки:-) Хем няма да се губи ресурс на съда хем гарантирано няма да барат нищо и никъде щот в гипсово корито няма как да пипаш:-)

    Коментиран от #43

  • 37 ГрУЮ

    19 1 Отговор

    До коментар #2 от "Абе":

    Абе, като бяха комунягите, нямаше такива гимнастики и такива образи заобикаляха центъра на града. Коригирай си знанията, трябва да е по-хуманно от това на чичо ти от Германия
  • 38 Истината

    19 1 Отговор

    До коментар #7 от "незнайко":

    Защото е непълнолетен.Има права.Ти нямаш права,а само задължения,защото не си циганин в Тикволандия !

    Коментиран от #52

  • 39 Хасан

    15 2 Отговор
    Да ги направят санитари в отделение за коронавирус
  • 40 ЙОРКИПЕТО

    18 1 Отговор
    нали РОМИ ГИ ПИШЕТЕ А ТИЯ БАШ ЦИГАНИ ПРИГОТВИ ЧУК №13
  • 41 Кккк

    15 1 Отговор
    Електрически стол !
  • 42 Съдията

    8 2 Отговор
    По една условна,че за изборите ще ни трябват.
  • 43 Реалист

    1 9 Отговор

    До коментар #36 от "Мамини сладки чак ме избива на насилие":

    Кои ора да събереш наборите на пребития ли:) още малко и гяури ням да има. Бат Бойко евалла:)
  • 44 Иво

    15 1 Отговор
    Като ги гледам на снимките не ми приличат на хора, май правата им са при организациите за защита на животните?
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Кой68

    12 1 Отговор
    😡😡👎😡😡Това не са хора....
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Катюша

    15 1 Отговор
    Ама до кога ще им се позволява на тия убийци и хрантутници да грабят и трепят българи,след като са ги разкрили веднага,това говори,че ги знаят и ги пускат свободно да си щъкат.Ами приберете ги и в Белене да възстановяват,там на работа,па да видим след това ще ттепят ли..
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Боже Господи

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "takakpi":

    Помилуй:Д
  • 51 !!!!!!!!!!

    15 1 Отговор
    НА САПУН ЗА СЪБРАТЯТА ИМ , КАТО ПОМОЩИ !
  • 52 незнайко

    2 1 Отговор

    До коментар #38 от "Истината":

    Прав сте не се досетих когато писах поста.
  • 53 Не,той е при алиса

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "Гост":

    И заека,хахах наркомана психясал
  • 54 Психооо

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "takakpi":

    Хахаахха
  • 55 пенсионер

    6 1 Отговор
    законът на ЛИНЧ трябва да се прилага ефективно ! само не съм сигурен, дали ще стигне катранът и перата......
  • 56 Шопо

    1 1 Отговор
    RAID
  • 57 Дааа...

    14 1 Отговор
    Сега им запомнете имената и грозните мутри, защото ще ги видим пак при поредното престъпление вероятно скоро... Ще ги пуснат отново, избори идат. Боко се нуждае от тях, иска да властва до като е жив. Жалко за старите хора в селата, наши родители и достойни българи. А ние до кога ще търпим???
  • 58 Реалист

    1 8 Отговор
    Бойко всички гяури от днес на купонна система за хляб:)
  • 59 Крум

    12 0 Отговор
    Имаше един Хан! Да си спомним за него и да вземем пример!
    Крумови закони за тези! Казах!
  • 60 Бяха по-добри времена

    9 2 Отговор
    През септември 1933 г, 8 месеца след идването си на власт, най-успешният и до днес немски канцлер издава указ за принудителна стерилизация на 400 000 немски цигани. Проблемът е решен дългосрочно до такава степен, че днес си ги внасят от вън, но заразата в Германия е излекувана
  • 61 Меджнун

    11 1 Отговор
    Направете дарение на някоя зоологическа градина с тях за жива стръв, или ги разчекнете с коне!!!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Моше лихваря

    10 0 Отговор
    На кол и двамата красавци.Не е хуманно но работи.
  • 64 Шабан

    9 0 Отговор
    Асфалтирайте ги!
  • 65 БПФ

    13 0 Отговор
    В повечето статии се премълчава най-отвратителното, че старият човек, пребит от тях, ги е хранил нееднократно. Той -старият и немощният - е хрантутил тях - младите и здравите, които би трябвало да работят и него да го хранят с данъците си. И така му са се отблагодарили.
    Прав е бил Джонатан Суифт, че няма по-голямо престъпление от неблагодарството.
    Такива изобщо не трябва да се третират като човешки същества, не като животни дори, но като чумни бацили. Брутален линч на мегдана пред очите на всички, а после - отсичане на лапите до раменете и на двамата !!! Без ръце да ходят, за да не могат повече да правят зло !!!

    Толерантните закони към такива твари ще ни затрият !!!
  • 66 БПФ

    15 0 Отговор
    Вижте им само мутрите - никакъв признак на човещина на интелигентност, погледи пълни с тъпота и злоба. И тия имат дори повече права от нас !!!

    Крайно време е за решителни мерки - НЕграмотните, НЕработещите, НЕспазващите законите да бъдат отделяни от хората и заставяне да полагат принудителен труд. Ако бъхтят в някоя мина по 8 часа на ден, няма да имат нито сили, нито желание да тормозят хората.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Българин

    7 0 Отговор
    Мръсна циганска сган.
  • 70 Жоро

    6 0 Отговор
    На САПУН .

    Коментиран от #71

  • 71 габровец от варна

    3 0 Отговор

    До коментар #70 от "Жоро":

    Май кат'ги гледам и за такова не стават.
  • 72 Мария,

    3 0 Отговор
    браво,че ги наричаш-цигани!
    Тоя вляво дъртия има добро яке,ако го срещна ще му го взема с жесток побой,после ще заявя,че съм се спънал в него...
  • 73 оцелял от турското робство

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "takakpi":

    А Наполеон в съседната стая ли е или още не са го пуснали?
  • 74 Гост

    1 0 Отговор
    Нищо ново под слънцето, лилавото е любимият цвят на ГЕРБ
  • 75 Дърт Гербер

    2 0 Отговор
    Ей, да не сте посмяли да осъдите материала ми!, наближават избори и са ми нужни. Пък дядото кучета го яли, ако не е от ГЕРБ
  • 76 Цингарела

    1 0 Отговор
    Да ти е драго,да ги нариташ
  • 77 Антре

    1 0 Отговор
    Сигурно са баща и син

    Коментиран от #80

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Циганите - в служба на науката

    1 0 Отговор
    Ако премахнем първопричината за тяхното размножаване - Боко мръсника, ще можем да вкараме двойния индийски вирус в маалите
    Той е селектиран специално за патладжани!
  • 80 Май да!

    0 0 Отговор

    До коментар #77 от "Антре":

    Или дядо и внук!