Last news in Fakti

30 Април, 2020 16:28 2 772 2

Постоянен арест за трима наркопласьори в Пловдив

  • наркотици-
  • пловдив-
  • дрога-
  • наркоразпространение

В рамките на няколко дни под тепетата е проведена специализирана полицейска операция по линия "наркоразпространение"

Постоянен арест за трима наркопласьори в Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

В рамките на няколко дни при проведена специализирана полицейска операция по линия "наркоразпространение" на територията на ОДМВР-Пловдив, служители на отдел "Криминална полиция" са задържали 6 лица, в автомобилите на които са открили високорискови наркотични вещества.

Експертна справка е установила вида и количеството на откритото вещество - 100 гр. марихуана и кристално вещество, съдържащо метамфетамин – 250 гр. Мъжете, които са на възраст от 30 до 46 години са от селата Цалапица и Йоаким Груево, а един от тях е жител на Пловдив.

Пазарната цена на кристалното вещество, предназначено за улично разпространение, варира между 120-140 лв за грам.

По случаите са започнати две досъдебни производства за извършено престъпление по чл. 354 а ал 1 от НК, в хода на които три от лицата са разпитани в качеството им на свидетели, а останалите трима са задържани с постоянна мярка "задържане" с определение на Окръжен съд Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поемане на отговорност от правителството

    2 1 Отговор
    И ОСТАВКА Е ДЕМОКРАТИЧНИЯ ПЪТ. Наркомания, убийства, ПТП, кражби, корупция, изнасилвания всеки ден най-малко по 2-ва случая. Това правителство НЕ СЕ СПРАВЯ С ОСИГУРЯВАНЕ НА РЕД, СПРАВЕДЛИВОСТ и БЛАГОДЕНСТВИЕ на БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. ОСТАВКА!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.