Last news in Fakti

5 Май, 2020 23:06 8 490 32

Влизане с взлом и изстрели в популярно столично заведение

  • кошарите-
  • екшън-
  • взлом-
  • изстрели

Повече от 20 полицаи са реагирали на сигнал за стрелба в бившия ресторант „Кошарите”

Влизане с взлом и изстрели в популярно столично заведение - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Екшън в известно столично заведение. Повече от 20 полицаи са реагирали на сигнал за стрелба в бившия ресторант „Кошарите”, съобщава Нова телевизия.

По информация на медията криминално проявен 21-годишен мъж е прескочил оградата на заведението и влязъл с взлом в него. От съседните магазини се обадили на собственика на ресторанта. Той пристигнал на мястото и заварил престъпника вътре.

Според свидетели е последвала схватка между въоръжения с нож престъпник и бизнесмена, който имал законно притежаван пистолет. Очевидците са разказали, че са се чули и изстрели.

От полицията все още разследват случая.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ей кво стаа ве, този собственик се е

    19 0 Отговор
    Оплакал от мерките наложени на ресторантьорския сектор вероятно и е нападнат от въоръжен с нож мъж.
  • 3 Вуте

    26 3 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    Мечо, тук все пак има някаква медийна хигиена. Такива сайтове като онзи, който споменаваш, едва ли са сред предпочитаните от читателите на Факти. Иди си при Недялко.
  • 4 Боли ма щепсела

    14 1 Отговор
    Кой каквото сял това жъне
  • 5 БОЕКО СИ САКА

    17 1 Отговор
    ДАНЪК ВИРУС..
  • 6 Аноним

    5 10 Отговор
    Така и така ще го събарят Що да не спи клошар
  • 7 бате тиква

    11 4 Отговор
    щом му се е наложило да ползва пистолета, значи клошарят е взел превъзходство в битката, все пак е млад, на 21 години, ако беше Коко Динев, бодигардите му щяха да се бият вместо него
  • 8 Герберастия

    8 4 Отговор
    Ресторанта на поредния "честен" предприемач
  • 9 Индус от Татарлъ

    7 0 Отговор
    Не го ли взе на Лидка Скалата отрочето?
  • 10 Николас Мадуров с големите мъдя

    9 5 Отговор
    Малкото Бирме май е дал заден въпреки пуцалото дето има за да не яде калъчката и много ушевци бе 20 срещу 1 ...да ми чешат маДУрите

    Коментиран от #32

  • 11 Оипумнклиш

    9 0 Отговор
    Където се е стреляло пак ще се стреля!!!
  • 12 куме

    6 0 Отговор
    пуцай кумее, пуцаййййй....

    Коментиран от #30

  • 13 Бай Кольо

    13 0 Отговор
    Ооо тигре тигре
  • 14 Бако и свако

    4 1 Отговор
    За баце като го видат и отварат кръчмата
  • 15 Това ли са Западните Стандарти

    10 2 Отговор
    На Белите хора от Нормалните държави ? Та нам такъв Бяс не ни е нужен . Ние живяхме някога далеч по- спокойно без Западни Стандарти ! Днешното сиэе жив Бандитизъм и Рекетьорство. Нека вспомним Окръжният Прокурор в Плевен с Бухалки и Кмета Зеленски с отбор юнаци в атака към ПАРЛАМЕНТА ! До кога ще спим ? Грижатаза народа е НЕГОВА и никой не ще го замени !
  • 16 Не е само Бойко и ГЕРБ

    8 2 Отговор
    Пътя на ЗАПАД е път на СМЪРТТА ! Пресвояването на Държавната/ Народна Собственост отчастни лица Прекъсва ПЪПНАТА ВРЪВ между Народа и Държавата ! Народа и Държавата ТРАБВАда са СОБСТВЕНИЦИ на Едрата промишленост , Заводи и Предприятия а частни само Средни и Малки. Държавата следва да е стопанин на Земята , Недрата, Водите и Бреговете. Държавата следва да Организира , Управлява Едрото селско стопанство и Индустрията му. Частните земевладелци да функционират съгласно интереситена на властта и потребностите апазарите. Властта следвада се решава от Народа , ЗА ДА МУ СЛУЖИ ! Готов ли народа за обединяване под такава ИДЕЯ и Политическа рефарма ? Има ли такъв Лидер с план , идеология ръководство , програма, цели и задачи ? Няма !
  • 17 Смяйки Бойко и ГЕРБ

    3 1 Отговор
    Ще имаме друг като Бойко от другапартия като ГЕРБ. Която и партия да дойде на власт - Тя ще се ИЗРОДИ рано или късно по същият начин ката днешната . Демокрацията и Либерализма и Тоталното отнемане КОНТРОЛА на НАРОДА върху Държавната Властта , средствата за производство и регулиране РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО НА БЛАГАТА ОТ ОБЩИЯТ ТРУД - води до печален край - тотална бедност, жалко съществувание и ,бедност ! АПАТИЯТА сред ИНТЕЛЕГЕНЦИЯТА е отчайваща ! А всички вървим към пълен КРАХ !
  • 18 С каква надежда се очаква смянатя

    1 1 Отговор
    На Бойко и ГЕРБ - Не осъзнавайки че това размества пластовете ГОРЕ между партиите , НО ИФЕКТ за НАРОДА - " същата песен на нов глас!" И никоя Телевизия и Преса, Полит-анализатори, Ел. Медия не ОТВЯРЯ идумица за това ? "Кралят - Умря!" а после ? " Да живее - Краля !" Та нали вече е 21ви Век и всеки е със "Умен телефон" а сме по-зле когато ги нямахме въобще !
  • 19 Питам се кое днес ме караэ да се ГОРДЕЯ

    3 0 Отговор
    Че съм българин ?Революционерите, българският войн /който е пазил ЗАВИТА на дедите ни - на своя роден край да пазим ние ЗЕМИТЕ /- та тях никой не ги споменада и зачита. Осъдени са и презряни били винаги от ЕЛИТА ! Лукавият винаги е вилнял у нас. А патриота и народа - поруган,измамен и унижен ! Толкоз ли на ЕЛИТА не му стига а народа колана му се свива ? А казваме че почитаме БОГ - А морала го няма ! Лошо ще стане ! И то много лошо , уважаеми , самозабравили се Блаженни , Лъскави Господа !
  • 20 Вируса Запада го създаде за нас, да

    1 0 Отговор
    "Добруваме" ! Къде? Тук сега или в Рая , като мъченици на Земята ! ЧИСТЯТ НИ ! Маската на Запада падна ! Капитализма има само една цел - печалбата ! А народа беше ИНСТРУМЕНТ за целта. Днес е световна иконом. и финансова КРИЗА . НАРОДА е на улицата , без пари, работа в неизвестност и ненужен ! Само до вчера в САЩ са Заразени 1,2 Мил. а са починали над 70 Хиляди ! Все повече се налага убеждението че ВИРУСА е разпространен за да облекчи " СМЯНАТА НА КОЛОВОЗА" - и да "спука балона". Поголовният страх от СМЪРТТА чрезвируса - следва да Редуцира дискомфорта от КРИЗАТА ! САТАНИСТКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ! А Колко са починалите в Китай ? Комунистически и изостанал Китай има загубени 4, 633 човека.Нека видим колко са починалите сред Белите Хора от Нормалните Западни държави : Испаня - 25,600 ; Италия -29,300 ; Англия - 29,400; Франция - 25, 500. Рано е още за Заключение и дали ще сме от онези които ще дочакат Крайният ИЗВОД , но ЗАПАДА изглежда доста активно се стреми да РЕДУЦИРА ПОПУЛАЦИЯТА на нациите си ! Ние се уж държим с 80 фатални но дали е реален този отчет или работим по Метода на " НАГАЖДАНОВ"? На къдевървим - към Западните стандарти на Ада?
  • 21 Нима сме прокопсали някога в опитите ни

    0 0 Отговор
    За ДОСЛУК с Европа ? Аз непомня а ти ? И какъв избор можем да правим днес , когато всички партии са с ЕДНА И СЪЩА Идеология - държавата е частна собственост а народа - ненужно БРЕМЕ !
  • 22 Кое ти дава НАДЕЖДА , за по- светло УТРЕ

    0 0 Отговор
    На този въпрос , платените кукли от екрана въобще не се спират - но неспират. Люба Плезич, Ташко Дик-офф, Дремджиев, В.Василев, Н.Колев и всички останали кукли на конци - не Анализират бъдещето на негово величество ГЛАСОПОДАВАТЕЛЯ . А народа се е примирил само с едно - да падне ГЕРБ. А че "Песента ще е същата но на нов глас" , не се коментира !
  • 23 Социалните грижи на държавата

    1 0 Отговор
    Към Народа - ИЗЧЕЗНАХА с отнеманета на държавната собственост , принадлежаща на НАРОДА ! Изритани сме на улицата и с "Короната" ще се Оправдаят че икономиката в цял свят буксува . А това не е истина. Средствата за производства бяха разграбени в повечето случай от ПРОФАНИ / в интелектуално, професионално, политическо, организаторско и отгорно отношение / ! Помним как клаха КРАВИТЕ бременни с теленцата ! Хора ли сме ! Бог имаме ли ! Или сме Зомбибули ? Ако не се обедини народа в ЕДНА НАРОДНА ПАРТИЯ и вземе над 51% от местата в ПАРЛАМЕНТА ! Ще изтървем пак воловете иРитлите барабар.
  • 24 реалист

    5 1 Отговор
    От 15 до 23 коментар са писани от човек, който не си е пил хапчетата . Да се прибере спешно от специализирана медицинска психична помощ.

    Коментиран от #27

  • 25 Тито

    7 0 Отговор
    Започва се бандитите огладняха.
  • 26 У нас няма производствени мощности

    0 1 Отговор
    Които да поемат работното население. Защо ? Защото няма професионални ръководни и отговорни кадри ! А вместо тях - Аматьори приватезатори и авантюристи !
  • 27 Освен Световната Криза , нашите галоши

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "реалист":

    Саморъчно и самоволно създадоха и извършиха ВЪТРЕШНО-НАЦИОНАЛНА КРИЗА ! Вместо да строим нова съвременна материялна ваза , ние имаме Цялостно полу-разрушена пародия на държава !
  • 28 Вярвате ли че като се смени Бойко

    0 0 Отговор
    Животани ще е по-различен ? Та нали всички са като Милко и Морко от един и същ "Шипков Храст" !
  • 29 яне

    2 0 Отговор
    Овчари са стреляли по вуци в кошарите!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 този който си върши работата

    3 0 Отговор
    Планетата на маймуните...
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.