7 Май, 2020 14:50 10 831 94

Дрогиран шофьор преби зверски столична адвокатка пред децата ѝ

  • побой-
  • адвокатка-
  • галя гълъбова

Галя Гълъбова разказа от първо лице за преживяния ад в опит да запази живота на своя син от скоростта на връхлитащото возило

Дрогиран шофьор преби зверски столична адвокатка пред децата ѝ - 1
Снимка: Shutterstock

Столичната адвокатка Галя Гълъбова беше брутално пребита пред очите на своите деца. Нападателят е млад шофьор, за които пробите показват, че е карал под въздействието на наркотици, съобщи регионалния сайт samokov365.com.

Адвокат Галя Гълъбова разказа от първо лице за преживяния ужас в опит да запази живота на своя син от скоростта на връхлитащото возило.

За радост обществото ни става все по-чувствително към подобни инциденти и безумието по пътищата. Като красноречив пример може да се посочи посегателството срещу живота на журналиста Милен Цветков, коментира "Правен свят".

"В момента съм в село Говедарци при родителите ми заедно с моите две деца – близначета на 7 години. Пребиваваме там с оглед на извънредното положение". С тези думи започва разказа си потърпевшата. Във въпросния ден с едното от децата си – 7-годишният Мартин тръгват към центъра на Говедарци, за да напазаруват. По това време другото дете вече било в центъра с приятелка на Галя – Биляна Николова.

"Тръгнахме от една странична улица, която излиза на центъра. Чух свистене на гуми и долових едно бързо шофиране, но все още нямах видимост към колата, която очевидно наближаваше.

Тя идва от Самоков. Всичко се развиваше буквално за части от секундата", разказва адвокат Гълъбова. Междувременно детето ѝ вече почти излязло на улицата. Галя скача върху него в опит да го защити, а ударът се размина за части от секундата. На по-малко от метър. По думите ѝ шофьорът намалява скоростта за кратко време и след това с пълна газ ги отминава.

"Имах чувството, че въобще не ме виждаше. Със същата мръсна газ си продължи. Аз се се разкрещях: "Ще ни избиете децата". Това беше моята инстинктивна реакция.

Собственикът на близката къща беше видял всичко. Намери ме и в последствие каза: "Видях с каква скорост премина и какво стана. Отправихме се към центъра и влязохме в магазина, за да напазаруваме. В този момент забелязах, че въпросната кола спира там. Реших, че няма да си замълча и ще отида при тези млади хора и да ги попитам така ли се кара и въобще осъзнават ли какво щеше да се случи?", казва адвокат Галя Гълъбова.

"Приближих към колата, която беше спряла. Вътре стоеше само едно момиче, което беше на пасажерското място. Шофьорът го нямаше. Потропах на капака и казах:

"Как не ви е срам, щяхте да убиете детето ми. Какво ви става? В този момент дамата отвътре, младо момиче на около 23-24 години излезе. Аз реших, че ще се извини най-малко. Нищо подобно. Докато детето ми беше зад гърба ѝ, тя се обърна към мен с думите: "К…рво мръсна, пази си децата и ме заплю в лицето!" Тя беше на центъра, където беше приятелката ми с другото ми дете. В този момент не се сдръжах. Грабнах я за ревера и казах: "Как не Ви е срам? Вместо да се извините, щяхте да ми убиете детето.

Тя ме зашлеви с дясната си ръка, аз отвърнах на удара. Просто бях в тотален шок. В този момент отзад зад гърба ми усещам един страхотен удар в областта на главата. Залитнах напред и се хванах за дясното странично огледало на колата.

Строполих се на земята. Въобще не разбрах какво става. Повали ме, рита ме. Чисто инстинктивно си закрих лицето, за да не ме нарани. И двете ми деца пищяха. Всичко казано дотук звучи като сценарий за филм на ужасите или някое криминале. Само, че когато го преживееш лично и те пребият пред очите на децата ти, нещата придобиват друго измерение", споделя още адвокатката.

Когато Гълъбова поема ударите и ритниците непознат мъж се намесва и хваща побойника. Свидетелката Веси Мазганова също се намесва и отнася част от побоя в опит да защити своята позната. "В този момент нападателят я разпозна, защото тя е от Говедарци. Вероятно навърза нещата и се изплаши, защото тя е адвокат. Тогава се озапти. Прибра приятелката си в колата и с мръсна газ избяга от инцидента.

Ние с Веси отидохме в РУ-Самоков. Пуснах жалба и изисках веднага да му бъде направена проба за наличието на алкохол, наркотици или упойващи вещества. Прибрахме се вкъщи и към 24 часа звънна разследващият полицай по телефона.

Дама, която ми съобщи, че е образувано бързо производство, трябва да дам показания. Очевидецът – също. Поисках проба на моя нападател като разследващият полицай заяви, че такава вече му е направена. Същата е отчела наличие на наркотични вещества", продължава адвокат Гълъбова. Тогава тя все още не подозира, че въпросните субстанции ще се окажат зъболекарска упойка по думите на провинилия се.

На следващия ден, човек с "финансови възможности и приятелски отношения с нападателя" започва сериозно звънене по телефона на нейните родители в опит да ги убеди тя да си оттегли жалбата. "Дори си позволи да дойде вкъщи, за да ме увещава. Било по-добре да се разберем, ако трябвало ще ми се плати. В отговор аз му заявих, че парите си ги изкарвам по легален и законен начин" – споделя още Галя.

Убедена е, че това са хора с друга представа за реалността и не крие, че се притеснява за родителите си, които живеят в Говедарци. Не е загубила вярата си в правосъдието и се надява истината да възтържествува.

Доста въпроси обаче на този етап остават без отговор. На първо място доколко реално е една крехка жена да е с възможности на кунг-фу боец и да се нахвърли при това без основание върху мъж със солидно телосложение. Също така трябва ли да бъдеш пребит като куче на пътя когато се опитваш да защитиш децата си. Не на последно място защо някои персони трябва да се чувстват безнаказани и да си позволяват всякакви своеволия за сметка на други.

"Очаквам органите и правосъдието да си свършат работата. В противен случай трябва да си сменя професията и да емигрирам", заключава накрая адвокат Гълъбова.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 54 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доста

    38 189 Отговор
    отново тенденциозна статия. И съмнително дали въобще е така като е представено

    Коментиран от #13, #21, #59

  • 2 ку ку

    9 67 Отговор
    КУ -КУ
  • 3 мдааа

    24 35 Отговор
    Само една професия е подходяща за смяната, - "чистач" !
  • 4 Гост

    107 11 Отговор
    Пиши до Тиквата............................Това е неговата ,,територия,,....
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Е ми не ми е мъчно!

    40 67 Отговор
    Адвоката за пари душата си продава! За пари от най-големия убиец прави невинна жертва!
  • 7 Билетче

    15 4 Отговор
    Внедрявам се в твоя приятелски кръг, незабелязан насаждам омраза и жажда за мъст!! Едни 2 хубави изречения за амфета!!
  • 8 емнципирана адвокатка с инвитро

    11 86 Отговор
    7 годишният ходи сам да пазарува?
  • 9 ТЪпет

    19 80 Отговор
    Тая верва ли си.Пиян и дрогиран си нарушител само эад волана в къщи не си.Тая ли му прави тест на място,алоооо другарко.
  • 10 7476

    36 110 Отговор
    какво разбрах аз:
    1.Жената е оставила децата си да се разхождат по платното за движение, вместо по тротоара;
    2.Не е имало ПТП.
    3.Същата жена е удряла 22 годишно момиче, което е седяло в паркиран автомобил, без да го управлява;
    4.Някакъв мъж е защитил 22-годишното момиче;
    6.Сега е много модерно да се пише за ПТП с наркотици с оглед скорошния случай с Милен Цветков;
    7. Три дни "след употреба" не е "под въздействието на".
    8.Лелката си е объркала професията.

    Коментиран от #18, #36

  • 11 Max

    112 10 Отговор
    Оставете ме насаме за 5 мин.с тоя боклук шофьора и парцала дето е била с него.

    Коментиран от #17, #83

  • 12 Пешо

    71 1 Отговор
    Каскета в това село кога ще ходи? Дано не му е по график чак за след 2053 г.
  • 13 Ти си креатура на

    61 6 Отговор

    До коментар #1 от "Доста":

    "човека с финансови възможности", нали? Надявам се адвокатката да докаже, че ненапразно е учила право!
  • 14 Жалка история

    105 1 Отговор
    Хората много се обиждат като им се направи забележка, а не осъзнават, че утре на тях може да се наложи да направят. Просто е. Извини се, дори и да не си виновен. Сега са млади и карат като бесни, но утре ще са пенсионери и ще ги газят по пешеходните пътеки. За морал относно удрянето на родител пред децата му...няма нужда от коментар.

    Коментиран от #84

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 цербер

    17 3 Отговор
    Столичната адвокатка Адвокат Галя Гълъбова беше брутално пребита пред очите на своите деца.
  • 17 Коmapak🆘️

    28 4 Отговор

    До коментар #11 от "Max":

    Пиши ме и мен в списъка😊
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Спешно е

    63 1 Отговор
    За дрогирани и пияни директно в затвора с минимално наказание 5 год и паричина глоба мин10000 лв

    Коментиран от #42

  • 20 Това

    9 33 Отговор
    е само нейната версия ! А на другата страна ?
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 мнение

    31 13 Отговор
    адвокатката, е постъпила грешно и несправедливо, търсейки отговорност от пасажер , трябвало е да изчака водача, и да търси сметка от него, пасажерите не могат просто ей така да влияят на водачите когато са в движение ще стане беля , една така дръпна на мъжа си волана, а не караха бързо, ама хвръкнаха по капак
  • 23 чернобил онлайн

    13 6 Отговор
    Сега вземи му стани адвокатка !
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Тишо

    53 2 Отговор
    Това не е държава! Навсякъде поголовно дрогирани шофьори!
  • 26 Ръмпези

    45 4 Отговор
    НАЛИЧИЕ НА НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА...ДО СТЕНАТА БЕЗ ПРАВО НА ПОСЛЕДНО ЖЕЛАНИЕ....

    Коментиран от #79

  • 27 1111

    35 5 Отговор
    А милиционерите си бъркат в носа по КПП-та,където нямат работа,и при такива сценки ,винаги ги няма,и затова им наброиха по 650 лв на калпак бонуси
  • 28 Иван

    44 2 Отговор
    Това е нищо - важното е полицията да проверява дали някоя аптека не е продала аспирин без рецепта! И да лови разхождащите се в парка, въпреки че в градския транспорт може да се блъскаш в другите колкото искаш. Но тука е така - за дрогираните и пияни изроди няма правосъдие, има даване под съдийското бюро!!!
  • 29 BGnewgeneration

    30 1 Отговор
    Мутрите, останали от 90-те трябва да бъдат респектирани, включително и тоя с финансовите възможности. Самото му обаждане е престъпно деяние. Жената дори и да си оттегли оплакването, мутрататрябва да остане клиент на прокуратурата. Иняче Европа през крив макарон.
  • 30 гост

    17 1 Отговор
    тука става въпрос за убиец на защитните му им пожелавам даги срешне дрогиран и да ги убие оправия у тази кочина нямаааа
  • 31 Сатаната

    23 1 Отговор

    До коментар #5 от "Гешо Иванов":

    Срещу 11 грама олово няма всемогъщи.
  • 32 Логично

    26 5 Отговор
    Когато начело на държавата стои мутра , мутренското поведение става еталон !
  • 33 Банго Васил

    21 3 Отговор
    Затова всеки трябва да има пищов бум бум и на кантара

    Коментиран от #37

  • 34 Пенев

    16 7 Отговор
    Не е трябвало да се саморазправя,а да викне полиция-нали има и свидетел!Какво е очаквала от млади хора?-да и шепнат мили думи и да я черпят по едно питие в близкото заведение?!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Сатаната

    25 3 Отговор

    До коментар #33 от "Банго Васил":

    Тогава наркоманите ще убиват всеки който не им хареса и после бях дрогиран, а той ме погледна на криво. Трябва като в Северна Корея като те хванат с наркотици цялата ти рода в лагери на къртовски труд до края на живота.

    Коментиран от #94

  • 38 Уйо

    9 3 Отговор
    Направо е гарантирано от ГЕРБ !!
  • 39 Извън закона

    17 16 Отговор
    Преди да се коментира обаче малко вътрешна информация Г.Г е адвокатка в кантора Рени Цанова доказана ЛИЗБЙКА с приятелка с която си гледат децата адвокатка на много убийци и престъпници по наказателни дела братя Галеви и др подобни полицейски доносници.Тя се смята за недосегаема и е нормално да скочи да бие някой още повече жена при положение че се мисли за мъж!!! Заслужила си го е.Господ бави но не забравя ))

    Коментиран от #89

  • 40 Просто риторично

    8 0 Отговор
    До коментар 33 : Първо , не кради чужди никове ! Но е ясно , че това е привичка на етноса ти и вероятно ти пасва , затова ти го отстъпвам ! И второ , огнестрелното оръжие не е за всяка психически неустойчива персона , която само ще търси повод да го размахва !
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Честит Празник

    15 0 Отговор

    До коментар #19 от "Спешно е":

    Това е днешната младеж, рожби на клептократичните си родители! Сливката не пада по- далече от дървото! А какво стана с другият джигит, дето размаза Милен Цветков? Марийке, пиши как и той е бил ма зъболекар и е карал след болкоуспокояващи! Изглежда, че преди да се отиде ма стоматолог е редно да се ударят няколко аперитива и няколко " линийки" за упойка! Явно здравната каса , ме поема разходите за болкоуспокояващи!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Българин

    5 12 Отговор
    Отровата на БЪЛГАРИЯ е БСП, те контролират дрогата с ДПС !
  • 45 Синдикат на Ало Измамниците

    11 2 Отговор
    В тъпата мутренска държава това ще новото "нормално". Благодарение на всички знаем коЙ! Друсани пияни ще шофират бият и пребиват безнаказано, циг*ни и мутри ще вършеят безнаказано. Гарантирано от ГЕРБ!
  • 46 Нормално

    9 2 Отговор
    Буда е на власт
  • 47 kyky

    17 3 Отговор
    а ако не беше СТОЛИЧНА адвокатката щяхме ли да разберем изобщо
  • 48 Дебил

    20 2 Отговор
    ДрогираниОтрепки правят престъпления безнаказано но така е в пропаднала територия носеща все още името българия. В САЩ, Германия веднага ще бъде прибран а в Китай вече е пътник

    Коментиран от #58

  • 49 onq s konq

    12 17 Отговор
    Адвокатката си го е търсила, направила се е на оборотна на село, като мисли че там хората са измикяри. Защо не се отваря така на софиянците които карат така. Тръгнала да напада някакво момиче, защото била под стрес и като й изликували стреса набързо сега се жалва.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Лекар БГ

    24 2 Отговор
    Сега се прибрах от работа по "Цариградско.Черен Опел направи "показно "на поне 20 от нас.Мръсна газ,резки движения от крайно ляво до бус лентата и обратно.
    Какво ви става,бе хора,съвсем изтрещяхте!!!
    Алко или дрога,или просто мутро настроение?!
    Ежедневие става!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Да да

    10 2 Отговор
    БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ, КОГАТО ЗАПОЧНЕМ ДА МИСЛИМЕ ЗА ОБЩОТО ДОБРУВАНЕ . КОГАТО ВИДИТЕ , ЧЕ ВЪВ ВХОДА НА БЛОКА В КОЙТО ЖИВЕЕТЕ Е ЧИСТО И ПРИВЕТЛИВО ТОВА ЩЕ ЗНАЧИ , ЧЕ ВСИЧКИ СЕМЕЙСТВА ИСКАТ ДА СА В ЧИСТА И ПРИВЕТЛИВА СРЕДА . ТАЗИ СРЕДА ЩЕ СЕ РАСПРОСТРЕ В КВАРТАЛА , ГРАДЪТ , ДЪРЖАВАТА . ТОГАВА ДЪРЖАВАТА ЩЕ Е ПРИВЕТЛИВА ЗА ВСИЧКИ . ТОВА СЕ ПОСТИГА САМО ОТ БУДНО И НЕПРИМИРИМО КЪМ НЕПРАВДИТЕ. ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО. В ТРАМВАЯТ ХОРАТА НЕ ТРЯБВА ДА ПОДМИНАВАТ С БЕЗРАЗЛИЧИЕ ТОЗИ КОЙТО ПЛЮВА СЕМКИ ИЛИ ТОРМОЗИ НЯКОЙ. КОГАТО ВСЕКИ ПРОУМЕЕ, ЧЕ ВСЕКИ ОТ НАС Е МАЛКА ЧАСТ ОТ ГОЛЯМОТО ЦЯЛО. БЪЛГАРИЯ ТОВА СИ ТИ , ОТ ТЕБ ЗАВИСИ КАКВО ЩЕ Е ЛИЦЕТО НА БЪЛГААРИЯ. БЪДИ НЕПРИМИРИМ КЪМ ВСИЧКИ НЕСПРАВЕДЛИВОСТИ НА ВСИЧКИ НИВА.
  • 54 Малко е я бил !!!!!!!

    6 12 Отговор
    Малко е я бил !!!!!!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Лудия

    8 3 Отговор
    А на другата страна версията ще публикувате ли?
  • 57 Реалност

    14 7 Отговор
    Реално и шофьора и адвокатката трябва да бъдат осъдени, истината е че именно тя е започнала боя и то не с виновника
  • 58 Да ама не

    6 1 Отговор

    До коментар #48 от "Дебил":

    В САЩ и Германия щяха и тримата /или четиримата ако и сведетелката е участвала в боя/ да са прибрани и осъдени по бързата процедура. П.П. Не се отнася за гетата в САЩ, там е по зле и от тук.
  • 59 Стрелба у въздухь

    2 8 Отговор

    До коментар #1 от "Доста":

    Фейк статия с цел привлизане на вниманието.
  • 60 Абв

    14 4 Отговор
    Ако не си бил свидетел на случката трудно се коментира обективно. Според мен шока за детето не би трябвало да е по-малък,когато и майка му се изявява като побойник. Все пак родителят трябва да дава личен пример.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 ПРЕКРАСНО - вече сме Нормална Европейска

    7 0 Отговор
    Държава със СТАНДАРТИ на Белите Хора ! Да ОРИГАШ на Дермо крация и Хуманизъм. Та Въпроса до Бойко Методиев и неговата Методика е : Дрогата в Страната се Ръководи от ПАШАТА ! А Пашата е на постоянно съгласуване и отчет при него всяка вечер в Компаунда му в Банкя - ТЕЗИ ВИТАМИНИ дето се ширят легално из Страната , как се отразяват на ЩАСТИЕТО сред РАЯТА . Защо Бойко и пресата са РАЗСЕЯНИ и не "хванат Бика за Рогите "? Ко стана ве ? Държавата Вилает ли е , или Ориент ?
  • 64 Вуте

    5 3 Отговор
    Нормално в Говедарци карат като говеда. С рогата напред.
  • 65 До човек

    4 0 Отговор
    с "финансови възможности и приятелски отношения с нападателя"
    Сфери на практика: наказателно право
    работила в : Американски еврейски комитет
  • 66 гост

    12 2 Отговор
    На адвокат и политик не вярвайте , това са най лъжливите и долни примати. За такива не само бой но и е...не.
  • 67 В Банкя е нашата " Коза Ностра " !

    5 1 Отговор
    А Дон Корлеоне е ПРЕМИЕР на вилаета Булгаристан ! Помни Майкъл - " Дъ Фамилията е над Ф-сичко , ръйш ли !"
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Всеки днес знае че :

    4 2 Отговор
    Кокойнът идва по море Бу.гас и Варна а Хероинът от Афганистан където ние пазихме с нашият контингент от НАТО - Маковите поля върви по земя - ГПП " Харман - лий " и ГПП " Копитан Андреево" с екипи от ГЕРБ на кайшка от Коза Ностра - Компаунд БАНКЯ ! И до кога ? А ?
  • 70 балкански кенеф

    9 2 Отговор
    Сбъркана държава, сбъркани хора!
    Потърпевшата не се е обадила на полицията, защото и няма доверие, защото знае, че нищо няма да му направят.
    Решила е да получи малко удовлетворение и е започнала да раздава правосъдие, но не е предполагала, че някаква селска мутра ще скочи на жена и ще я пребие, като куче.
    Трябва да се действа безкомпромисно.
    В такива случаи, ако се раздва правосъдие, по-добре да си въоръжен.
    В кирливата държава Бълхария е така!
  • 71 Белене за всички наркомани

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Гешо Иванов":

    Поредния простак от идиотоландия може да напише такъв отговор !

    Коментиран от #74

  • 72 Всеки ден се търси лоджистик офис БАНКЯ

    3 0 Отговор
    От Богота - Колумбия и Кандахар - Афганистан. Телефоните пушат ! Ти ко си мислиш ве ? Тва да ней - бръкни - земи си !
  • 73 Погнусен

    6 2 Отговор
    Направо за опит за убийство, с особена обществена опасност. Първите 5 години в една килия с Кристиянчо за обмяна на опит.

    Коментиран от #77

  • 74 А за Дестрибутора ?

    1 1 Отговор

    До коментар #71 от "Белене за всички наркомани":

    Цветя и рози ? Напръй са, чи някой тъ вика и затвори вратата отвънка ! Шебек !
  • 75 За съжаление

    4 0 Отговор
    Склонен съм да повярвам на жената защото наркоманите станаха под път и над път. Почти всеки шофьор е срещал такива шемети на пътя. За съжаление май отививаме към правосъдие намясто,защото минути след това наркоманското обкръжение е в състояние да създаде нова истина.

    Коментиран от #80

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 ТОЧНО

    4 0 Отговор

    До коментар #26 от "Ръмпези":

    С ИЗСТРЕЛ В ТИЛА.........ОТ УПОР.......
  • 80 Шизоландия

    6 0 Отговор

    До коментар #75 от "За съжаление":

    Не знам на какъв принцип модераторчето трие коментари,но ми се струва,че и той е смъркачите !
  • 81 Казвал съм го и пак ще го река !

    3 0 Отговор
    Бойко е Тъпан ! С желание ще му изляза както на ММА , нищо че съм три пъти по малко в кг.мите !

    Коментиран от #86

  • 82 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    ВСЯКА ЖЕНА ШОФЬОР В БГ-С ДЕЦА - ДА ШОФИРА С "ТАЙЗЪР " ПОД РЪКА И С ИНЖЕКЦИЯ ЗА СКОПЯВАНЕ НА МЪЖЕ !!!!!!!!!!!! АКО РИТАШ МАЙКА -СЕ ПРЕВРЪЩАШ В ХОМО - БЕЗЕРЕКТУС И МАЙМУНКУЛУС -САМОСЪЖАЛЕТУС !!!
  • 83 БРАВО

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Max":

    Ти си почти единственият нормален в този сайт.И още един -двама. Затова ще има и друг Милен Цветков. Както и друга Деси Тенекеджиева. И така...до кога???

    Коментиран от #85

  • 84 ФЕН

    4 1 Отговор

    До коментар #14 от "Жалка история":

    Колко наркомана си видял да доживеят даже и 50 г.?
  • 85 Мъдурко

    1 0 Отговор

    До коментар #83 от "БРАВО":

    Усещам тук се заформя любов! Както е казал Народа: Ами като се харесвате с МАХ, па вземете се!
  • 86 Пролапс на ректуума

    1 0 Отговор

    До коментар #81 от "Казвал съм го и пак ще го река !":

    Залагам на теб, при все, че нито те знам, нито съм те виждал!
  • 87 Важното е да има русофили...

    1 1 Отговор
    Те са пътят към азиатският Рай...
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Е, и?

    1 2 Отговор

    До коментар #39 от "Извън закона":

    Да си адвокат не е престъпление; виж в Конституцията/ не само нашата!/ за правото на защита на ВСЕКИ ; личният живот на всеки си е негов личен живот - толкова по коментара ти за адвокатката ; употребата на наркотици е забранено със закон, а шофирането след или под въздействието на наркотици е престъпление ; " мъжествеността", проявявана срещу жена е комплексарщина. Нещо против?

    Коментиран от #90

  • 90 Хахаха

    3 0 Отговор

    До коментар #89 от "Е, и?":

    Горката невинна адвокатка, нищо не е направила освен, че първа е започнала и с приказките и с шамарите:) А аз може ли ако те видя да шофираш с превишена скорост да набия жена ти, по твоята логика няма да има проблем:) По мое лично мнение шофьора е за затвора ако е вярно това, което казва адвокатката, но и тя е за там, а и ми е чудно откъде накъде полицай ще и разказва по телефона подробности по текущо дело, доказателства се представят в съда, а не по фейс и вайбър
  • 91 Бегайте кои къде му видат очи

    2 0 Отговор
    Не се връщаите в бегето никога не раждаите деца тука и не правете никакви опити за бизнеси щото сте обречени
  • 92 Дедо

    2 0 Отговор
    Имало едно време в Булгаристан.
  • 93 Милен Цветков

    1 0 Отговор
    Едно време децата се държаха за ръка от Баба, Мама, Вуйчо а сега тичат по платното за движение на автомобили и хал хабер си нямат какво търсят там. Аз лично съм виждал хиляди родители да шамаросват децата си когато те не са ги хванали за ръка, но това беше до 1995 след това какво се промени не зная - може би родителите са прехвърлили отговорността си към държавата, сиреч полицията трябва да пази детето, а не ти да го държиш за ръка и да ходите по тротоара заедно. Обществената отговорност в повечето случаи е равна на лична безотговорност - очакваш някой друг да ти свърши работата. Това е и положението с възпитание и образование на дечурлигата, затова сме на това дередже. Очаквате улицата да възпита децата ви, учителите да ги образоват като вие през живота им не сте давали и една книга да прочетат - е какво очаквате тогава. Но в крайна сметка дайте да съдим другите за нашите грешки.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.