Last news in Fakti

3 Септември, 2012 08:50 5 879 3

Убиха жена с нож в Слънчев бряг (Обновена)

  • убийство-
  • слънчев бряг

Жертвата е управителка на заведение

Ново убийство се случи на морето. Този път жертвата е млада жена, която е прободена в Слънчев бряг, съобщиха от полицията в Бургас .

 

Около 01.00 ч. в Районно управление “Полиция” - Несебър е получено съобщение за инцидент в района на х-л “Гларус” в Слънчев бряг, при който непознат мъж намушкал млада жена.

Констатирано е, че трупът на 30 годишната М.З. от Самоков се намирал в близост до паркирано Audi Q 7, с варненска регистрация, управляван от 18 годишния С.К. от Несебър.

Жената е била с няколко прободни рани в дясната половина на тялото, а несебърлията с порезни рани по дясната ръка /настанен е за лечение в бургаска болница, без опасност за живота/.

По думите му, докато жената се качвала в автомобила му от храстите се приближил непознат мъж, който й нанесъл няколко удара с нож. Несебърлията се опитал да я защити, като също бил наранен, след което непознатия избягал от местопроизшествието.

Към момента са проведени два огледа, иззети са веществени доказателства, издирени и разпитани са свидетели, проведена е аутопсия и са назначени множество експертизи по образуваното досъдебно производство.

Работата по случая продължава от служители от сектор “Криминална полиция” към ОДМВР - Бургас и служители от Районно управление “Полиция” – Несебър, уточняват от полицията.

Според bTV жената е управител на заведение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Възмутен

    2 0 Отговор
    За нищо го нямат човешкия живот, тези уроди... Затова са повече от наложителни смъртните присъди точно за такива случаи! Еваларка на Китай - на площадите ги бесят, за назидание на останалите!
  • 2 Невярващ

    0 0 Отговор
    Мила Миме, почивай в мир, толко жалко,страхотна беше :(
  • 3 han solo

    0 0 Отговор
    R.I.P jalko za gotinata macka :( a toq bolkuk deto q e ubil mu pojelavam bql den da ne vidi !!