Last news in Fakti

29 Август, 2012 08:27 13 596 10

Жестоко убийство в Бургас (Обновена в 16 ч.)

  • убийство-
  • бургас-
  • мвр-
  • нож

Жестоко убийство е извършено в Бургас тази нощ. Тяло на мъж с 15 прободни рани е открито в малките часове на нощта на крайбрежната алея в града. Трупът е намерен между заведенията „Тропикана“ и „Морски бриз“, разположени в района под бургаския Пантеон, съобщават от пресцентъра на областната дирекция на полицията. 

Мъжът е с рани в областта на корема, горната половина на тялото и главата.

По-късно от полицията съобщиха, че жертвата е 48 годишен немски гражданин. Констатирано е и местопребиваването му в Бургас, като към момента продължават процесуално-следствените действия по извършеното убийство. 

Обилна кръвозагуба след нанесените множество порезни и прободни рани е причината за смъртта на 48-годишния германски гражданин, сочат данните от експертизата в Катедра «Съдебна медицина» - Бургас, съобщиха от полицията към 16 часа.

Нараняванията в корема, тялото и главата са причинени с нож, който е открит и иззет като веществено доказателство по образуваното в сектор «Криминална полиция» при ОДМВР - Бургас досъдебно производство.

В резултат на проведените до момента процесуално-следствени действия по извършеното убийство е установено, че жертвата заедно с още двама германски граждани /мъж и жена/ са отседнали на квартира в централната част на Бургас. Изяснено е, че те се познават от родината си, където са посещавали клиника за лечение на алкохолни зависимости. По първоначална информация от разследващите органи, вечерта, предхождаща убийството, тримата германски граждани са били в заведение, където са употребили алкохол. В момента се установяват подробности, свързани с времето след напускането на заведението от чужденците и часа на убийството на 48-годишния мъж.

Работата по случая продължава от служители на сектор «Криминална полиция» при ОДМВР - Бургас под прякото ръководство на Бургаска окръжна прокуратура.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цх84

    1 0 Отговор
    Гей, наказан за изневяра.
  • 2 aha

    0 0 Отговор
    mai se e zaigral s nqkoe cigane....
  • 3 kreten

    1 1 Отговор
    za6to si misi6 che e sas cigane kakvo se opitava6 da napravi6
    ako si razmati6 malko mozaka ako vaob6te ima6 takav 6te razbere6 che tova nee cigane po skoro noja e ot kyxniata na niakoai krachma
    takiva paraziti kato teb razvalat cennosta na morala vav strana ta ni
  • 4 gosta

    2 2 Отговор
    cigani sa go obrali i ubili e!!! M....LITEEE!!!

    Коментиран от #7

  • 5 Seriozen

    0 1 Отговор
    Полицията за патрулира по улици и плажове.Караул.Който знае за какво става въпрос.Ще видим тогава .
  • 6 Seriozen

    0 0 Отговор
    Полицията да патрулира по улици и плажове.Караул.Който знае за какво става въпрос.Ще видим тогава .
  • 7 васил лазаров

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "gosta":

    kak pak razbra 4e sa cigani be goveod

    Коментиран от #8

  • 8 Иван Николаев

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "васил лазаров":

    цигани са ми кфи да са тия и за 20 лева убиват треа ги съберат сичките и да ги пратят там откудето са дошли и се пише govedo а не goveod неграмотнико
  • 9 1234

    0 0 Отговор
    Когато отправяш критики към нечий правопис, се постарай и ти да пишеш правилно!
  • 10 fhy7

    0 0 Отговор
    извинетесе поне на ромите човек лесно несе обива