Last news in Fakti

19 Май, 2020 09:54 3 246 15

Акции срещу битовата престъпност във Видин и Плевенско

  • видин-
  • плевенско-
  • ореховица

По-късно се очаква властите да дадат детайлна информация по случаите

Акции срещу битовата престъпност във Видин и Плевенско - 1
Снимка: БГНЕС

Рано тази сутрин са стартирали две специализирани операции срещу битовата престъпност, предаде БГНЕС.

Първата е във Видин – в квартал “Нов път”. Там живеят нападателите над младо семейство, което е било бито в присъствието на двете им деца – близначета на по 1 год. Както вчера ФАКТИ предаде, по информация на регионалното издание BulNews, потърпевшият е Владимир Скорчев, брат на заместник-кмета по устройство на територията и развитие на инфраструктурата във Видин Светослав Скорчев.

Извършителите са задържани, профилактира се ромският квартал.

Втората полицейска акция се извършва в плевенското село Ореховица, където е бил обран 90-годишен възрастен мъж. Очаква се главният прокурор и главният секретар на МВР също да пристигнат в село Ореховица.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    19 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Очаква се главният прокурор и главният секретар на МВР също да пристигнат в село Ореховица."
    От главният прокурор и главният секретар на МВР очакваме да се заемат с по-крупните грабежи! За тези си има началници на местно ниво, от които следва да се търси сметка за предприетите от тях действия по изкореняване на битовата престъпност! Така че, тези двамцата, да не си правят евтина реклама!
  • 2 Гост

    23 2 Отговор
    Колкото до акцията във Видин - трябва ли да пострада някой близък до сърцето на властта, за да се вземат адекватни мерки?! Ако е така - кажете, за да ви почваме!
  • 3 Реалист

    9 6 Отговор
    Мачкай Гешев! Това е по-важно от някакъв си Горанов
  • 4 сггсгс

    28 3 Отговор
    Ех добре ще бъде във видинския квартал нов път да влезнат група автоматчици и да стрелят по всичко което мърда ! Приятен ден !
  • 5 Гост

    31 2 Отговор
    Организирана група, от цигани с килограмови ланци и скъпи коли, с бухалки бият младо семсйство в присъствието на децата им. И новината е: стартира операция срещу битовата престъпност.
    А срещу организираната престъпност няма ли нещо да стартира?
  • 6 Домакин

    21 1 Отговор
    Главния секретар на МВР в никакъв случай да не ходи, циганите не познават пагоните, а които ги познават не ги признават и като едното нищо ще го набият спонтанно по цигански в организирана група, както бият редовите полицай, и ще се разбягат.
  • 7 Стефо

    16 1 Отговор
    Извършителите са задържани, много хубаво и сега какво?
    Организирана група, какво е обвинението или пак е за нарушаване на обществения ред?
  • 8 Васил

    10 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Очаква се главният прокурор и главният секретар на МВР също да пристигнат в село Ореховица.
    Да с по двадесет тежко въоръжени командоса, ще дойдат, да видят как я караме ние с пашките и ще си заминат. Стига гаври бе.
  • 9 Пи пи

    9 1 Отговор
    РЕШЕНИЕТО Е САМО ЗАТВОР А. НЕ. ЕДИН ГИ ЛОВИ ДРУГ ГИ ПУСКА И НАКРАЯ ПАК ПРОБЛЕМИ
  • 10 Кадилак мачка зазка

    3 3 Отговор
    Браво Гешев.
  • 11 Хахах

    10 4 Отговор
    Смях!Циркове и рейтинг!Кражби,БарЦелони и билетчета,хазарт-- накрая нищо !Битова престъпност,профилактика на ма'алата ... главен прокурор!!Овце ,балъци и шарани,зелен хайвер...народ!
  • 12 Защо след събитията?

    8 1 Отговор
    МВР реагира след като патладжаните пребият или убият някого за за 20 - 30 лева! Периодично тевбва да се елиза в тези клоаки и наказанието да мине през всичко което се появи. Така да бъдат наказани, че поне 6 месеца да се лекуват и им държи влага. След 6 месеца отново и изстъпленията ще бъдат сведени до абсолютен минимум. Но, има едно НО, идват избори и патладжаните ще трябват на Бащицата, че любовта към него толкова намаляла, че всеки индианец ще му е нужен. А те знаят това и си правят каквото искат.
  • 13 БПФ

    10 0 Отговор
    Да нападнат с бухалки мъж и слаба женица с малки дечица на ръце, това е опит за убийство и то на МАЛКИ ДЕЦА - които са можели да бъдат тежко наранени или дори убити само с един удар, ако родителите, рискувайки собственото си здраве и живот, не бяха пазили дечицата с телата си !!! Ако бяхме държава, тия озверели диваци вече щяха да са публично ликвидирани - а цялото им имущество, конфискувано незабавно. С цивилизовани мерки не може да се озапят зверствата на диваци, които морално и интелектуално не са излезли от каменната ера - такава сган се вкарва в пътя само с изтребване !!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 У нас

    6 0 Отговор
    Не ми стана ясно защо са обвинени циганите в нанасяне на средна телесна повреда а не им е повдигнато обвинение за група която нанася опасен побой с забранени за ползване средства създаващ предпоставка за убийство на българско семейство.И защо единия от групата е освободен ???Организирана група с бухалки слепите ни милиционери не виждат ли това???