Last news in Fakti

16 Септември, 2020 15:09 3 243 12

Хванаха мъжа, подпалил жена си - искал да заколи и сина си с коса

  • подпалване-
  • жена-
  • три кладенци

Николай успял да се укрие през нощта, но тази сутрин полицаите го намерили и го задържали

Хванаха мъжа, подпалил жена си - искал да заколи и сина си с коса - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Полицията откри и задържа обявения за издирване мъж от врачанското село Три Кладенци, който запали жена си докато спи, съобщи BulNews.

Опиталият се да убие жена си е 52-годишният Николай Петров. Пострадалата е Татяна Петрова на 45 години. Жената е намерена от съсед в двора на къщата им, докато се опитвала да се загаси.
Татяна е закарана във врачанската болница, след което е настанена в „Пирогов“ в критично състояние. Тя е получила 95% изгаряния.

Жители на селото споделят, че това не е първото посегателство на 52-годишния мъж срещу 45-годишната жена. Преди време той отрязал косата ѝ и дори опитвал да я удави в близкия язовир.

Във вечерта на огнената вендета над Татяна, мъжът заплашвал с убийство и малкия им син, като го гонил с коса, за да го заколи. Преди години отправял същите закани и към големия им син Милен, който бил принуден да напусне селото. Той е избягал в Шумен, където е създал семейство.

Николай успял да се укрие през нощта, но тази сутрин полицаите го намерили и го задържали.
Той е криминално проявен и осъждан на лишаване от свобода.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    36 0 Отговор
    Ако статията е вярна ... 95 % е така нареченото Несаъвместимо с живота ..
  • 2 Справедливост

    26 0 Отговор
    Абсолютен психопат и трябва да се изолира в лудницата на затвор, защото рано или късно ще посегне пак.
  • 3 Мимч

    32 2 Отговор
    А като е криминално проявен, какъв чеп дири на свобода и друг път се опитвал да я трепи и нея и сина си. ЗАЩО не е в пандиза или в Белене или няма място....
  • 4 адссд

    15 1 Отговор
    Значи и друг път правил така, ама "криминално проявен".... странно. Мен ме водят "криминално проявен" щото избих зъбите на един, дето щеше да ме утрепе на пешеходна пътека, слезе и ми удари шамар като му се развиках...... съпоставими са двете :) горе-долу е същото като да убиеш и заколиш някой.
  • 5 ОЩЕ ЕДНА СТАТИСТИКА ЗА ..

    8 2 Отговор
    ХУБАВИЯТ ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 5 Отговор
    при соца имаше смъртна присъда за такива психопати садисти
  • 7 Особености на етноса

    1 5 Отговор
    На българският....
  • 8 ПОКЪРТИТЕЛНО !!!

    4 0 Отговор
    В каква държава живеем ,щом подобни отрепки,са на СВОБОДА ???!!😐 Много тъжно и жалко подобие на държава
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Прецакан

    2 0 Отговор
    Тази жена с 95% изгаряне няма да може да оцелее. Трябвало е навреме (при първия опит за убийство) да избяга от тоя идиот.
  • 11 Аз,Врачанката

    2 0 Отговор
    За съжаление,тези престъпления са често срещано явление в нашият Див Северозапад! Иаз,както много други хора се чудя,защо този психопат е още на свобода,при положение,че е имал и предишни криминални прояви?! За този трябва затвор,или най-малкото,което е вкарване в психиатрична клиника. Такъв изверг не трябва да е на свобода,заото не се знае,какви още може да ги свърши.
  • 12 БПФ

    4 0 Отговор
    Защо криете гнъсният хъхрешки произход на нещото, както и това, че никога в целия си живот не е работило? Разбирате ли защо либералната демокрация, издигаща човешкия живот в култ, е неприложима на територия, където има един милион диво хъхрешко население?

    При "лошия соц" такива същества нямаха човешки права и напълно заслужено. Отдавна щеше да е свършил в някой лагер, бъхтейки се в мината до последно издихание.