Last news in Fakti

13 Ноември, 2020 15:24 2 697 8

Съдът гледа мярката на сина на Каплата

  • николай капланов-
  • васил капланов-каплата-
  • янек миланов

За последно Янек е видян на 31 юли да се качва в джипа на Капланов на път за с. Крайници

Съдът гледа мярката на сина на Каплата - 1
Снимка: БГНЕС

В 11,40 ч. днес Районен съд-Дупница започна гледането мярката на Николай Капланов. 20-годишният син на Васил Капланов бе задържан в сряда за увреждане лекия автомобил на изчезналия Янек Миланов, предаде БГНЕС.

Председател на съдебния състав е Ели Скоклева, а прокуратурата иска налагане на постоянна мярка "Задържане под стража".

Във вторник-10 ноември, 20-годишен дупничанин бе задържан с постановление на наблюдаващ прокурор за 72 часа за повреждане на чужда собственост – МПС. Задържаният е син на Васил Капланов, който вече трети месец е в следствения арест в Кюстендил по обвинение в заплаха за убийство. Николай Капланов бе задържан като заподозрян за увреждане личния автомобил на изчезналият на 31 юли Янек Миланов, на 43 г. от Дупница.

За последно Янек е видян на 31 юли да се качва в джипа на Капланов на път за с. Крайници. Автомобилът му е увреден-надраскан, със спукани гуми и запушен ауспух, докато той е във Франция. Изчезна при посещението си в Дупница, след като поискал среща с Капланов, за да му обясни, че връзката му с жена му е приключила.

Тялото на Янек бе търсено в яз. Дяково, водоемите край Дупница, както и край с. Крайници. Масовите претърсвания започнаха след намесата на Главния прокурор Иван Гешев, но до този момент няма развитие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    10 0 Отговор
    Прав е дългия нЕма такава държава.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пинчо

    6 4 Отговор
    Защо ви е тяло??? Променете закона г- да депутати ако трябва. Каплата трябва да изгние за очевадното престъпление!!!

    Коментиран от #4

  • 4 Пинчер

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Пинчо":

    Щото е повозил някой ли?
  • 5 Законник

    3 0 Отговор
    Тъй като българите са на много ниско еволюционно развитие , което ще рече, че щом са се родили тук те по презумпция са виновни до до доказване на противното. В инквизиционния процес , когато се е считало
    , Че хората са дошли тук за да страдат се е приемало , че самопризнанието е царицата на доказателствата. Тогава това не е било трудно при условие, че един и същ орган е разследвал, обвинявал, произнасял присъдата, и накрая изпълнявал тази присъда.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.