Last news in Fakti

15 Ноември, 2020 18:39 8 260 20

Бивша брокерка е в неизвестност от половин месец

  • теодора бахлова-
  • изчезнала-
  • бургас

Теодора Бахлова се е завърнала в Бургас само преди около месец, след дълго пребиваване в Лондон

Бивша брокерка е в неизвестност от половин месец - 1
Кадър Нова тв

Повече от 10 дни няма и следа от бургазлийката Теодора Бахлова. 47-годишната жена напуска дома си в морския град на 29 октомври и вече е обявена за общодържавно издирване.

На 29 октомври Теодора Бахлова напуска дома си на улица Оборище където живее с възрастната си майка. Около 16 часа хваща такси, което тръгва по булевард "Булаир", завива и спира. Теодора слиза и поема в посока, където по-късно охранителните камери я засичат да върви. Облечена в спортен клин и черна шушлекова горница, с раница и шапка. И следите и се губят, съобщава Нова телевизия.

24-часа по-късно възрастната ѝ майка сигнализира на внучката си за изчезването на Теодора. 22-годишната Християна живее в София, но незабавно се прибира в родния Бургас. Момичето е убедено, че майка ѝ е напуснала дома си за малко и е имала намерение да се прибере.

Теодора Бахлова се е завърнала в Бургас само преди около месец, след дълго пребиваване в Лондон. Самолетният ѝ билет за връщане в британската столица е бил за 1-ви ноември. Тя обаче не излита от България, а и до днес е в неизвестност. В родния си град Теодора е известна като бохем, като пробивен и борбен човек, който успява с лекота да сключва множество сделки за имоти.

До 2009-а година жената е успешен брокер на недвижими имоти, натрупва добро състояние и имоти. По-късно натрупва и дългове, заради които банки и частни съдебни изпълнители започват да я притискат. Близките ѝ обаче изключват версиите, да се е укрила заради дългове или да е посегнала на живота си.

Християна споделя пред Нова ТВ, че към този момент няма информация майка и да е имала връзка с мъж, да дължи пари на физическо лице или да е получавала заплахи. 22-годишното момиче е сигурно, че майка ѝ е жертва на отвличане.

"Категорично смятам, че някой някъде я държи насила, ако въобще още е жива. Девет дни са твърде много, девет дни са ужасно много време в което няма никаква информация, нито къде е. Ако някой я държи да ми каже дали е жива, да ми даде някаква надежда", казва Християна Радоева. Тя вече е обиколила всички места в Бургас където може да е майка и - в казина, заведения, офиси, домове на приятели. Тиражираните информации в социални мрежи и сайтове разстройват момичето. Тя отрича вероятността Теодора да е имала психически проблем или изчезването и да е плод на измамна схема.

Приятели на Теодора, които пожелаха анонимност също отхвърлят вероятността борбената жена да е инсценирала отвличане или самоубийство. Бившият съпруг на Теодора с когото не поддържа отношения, също няма информация. По телефона той също отхвърли вероятността майката на дъщеря му да се е самоубила. Теодора била в лоши отношения и съдебни битки със собствената си сестра Таня.

Семейството няма информация за фрапиращи конфликти с други лица. Криминалисти продължават с разследването, като до този момент не са открити данни за престъпление. До момента разследването сочи, че Теодора не е използвала банкова сметка, дебитна или кредитна карта, не е преминавала гранично-пропускателните пунктове на страната по вода, суша или въздух.

Прегледани са и всички записи от охранителните камери в морската градина където Теодора не е уловена. Християна не търси майка си край морето и отхвърля вероятността случаят да прилича по нещо на този с трагично изчезналата преди години медицинска сестра Валя, на която морето изхвърли тялото край тетраподите два месеца след изчезването ѝ.

Християна вярва, че Теодора е жива и отправя апел към всеки който я види, да подаде сигнал на спешния телефон или най-близкото управление на МВР.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Герп=БКП

    17 11 Отговор
    Така е в мутростан!
  • 2 Университет

    28 3 Отговор
    Шушлекова горница? Яке му се вика на това, неграмотници!
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    27 2 Отговор
    дано я открият жива и здрава
  • 4 Калчо куртев

    11 6 Отговор
    При ..град Козлодуй ибрикчията е ...
  • 5 Грейс

    15 0 Отговор
    Ама какви 9 дни? Това е още от преди месец. Измислици, премислици!
  • 6 Анонимен

    16 0 Отговор
    За жалост, на дали е жива след такъв период. Полициите също са наясно. Ако сте гледали американски филми за изчезнали хора, те са по истински случаи и първите часове, наистина са най-важни.
  • 7 1001 нощ

    46 1 Отговор
    натрупала състояние И имоти, пък се съдят със сестра си за неква панелка, успешна кариера, а накрая я търсят съдебни изпълнители, изобщо секс, лъжи и легенди ...... по български !!!
  • 8 Обективно

    25 2 Отговор
    ДА ТЪРСЯТ ОКОЛО ИМОТНАТА МАФИЯ В БУРГАС. ТАМ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО. ВИЖТЕ КОЙ Е ПРИДОБИЛ НЕЙНИТЕ ИМОТИ.
  • 9 Чипиране

    14 13 Отговор
    За това, трябва да имаме микро чипове. При изчезване на човек, за нула време ще бъде намерен.

    Коментиран от #15

  • 10 Hujhgjj

    10 1 Отговор
    В някой бидон на части и засипано всичко с негасена вар. Иди търси.
  • 11 Хотелиер

    6 4 Отговор
    Дъщеря и е търси по казина??
    С Наско газо да няма общо
  • 12 4838

    5 13 Отговор
    Дъщеря ѝ съм я плющел у бургас
  • 13 Над Тбилиси горят огни

    3 2 Отговор
    Отдавна се е представила пред ВСЕВИШНИЯ ! ! !
  • 14 БУРГАС

    7 1 Отговор
    БУРГАС НАЙ ПРЕСТЪПНИЯ ГРАД В БЪЛГАРИЯ СЪС СЪУЧАСТИЕТО НА ГЕЙШЕФТ И ВИСОКИ ФИГУРИ ОТ ПОЛИЦИЯТА ПРЕСТЪПНИТЕ ГРУПИ В БУРГАС ВИЛНЕЯТ БЕЗНАКАЗАНО!
  • 15 ЧИПА

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "Чипиране":

    ЖАЛЪК РОБЕ ЧИПА СИ ГО НАВРИ НАЛИ ЗНАЕШ КЪДЕ!ДЖ ПИ ЕС СИГНАЛА ИЗЧЕЗВА ПОД ЗЕМЕТА ,ЧЕ ТВОЯ ВЪШЛИФФФФ ЧИП ЛИ ЩЕ ДАВА СИГНАЛ БЕ СМЕШНИК.
  • 16 брокер на имоти

    5 0 Отговор
    беше намерен пребит на тихо и комуникативно място...
  • 17 Служител на МВР

    5 2 Отговор
    Тази е елитна проститутка и за нищо друго не става. Много хора от Бургас и областа я познават и знаят с какво се занимава.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.