Last news in Fakti

20 Ноември, 2020 08:05 14 093 48

Ревност и борба за родителски права преди жестокото убийство на децата в Сандански

  • заклани деца-
  • сандански

Кристина била сама с децата, а след поредният скандал мъжът ѝ Георги, който е горски служител, излязъл. В състояние на силен афект Кристина грабнала ножа и заклала децата си

Ревност и борба за родителски права преди жестокото убийство на децата в Сандански - 1
Кристина Дунчева

32-годишната Кристина е майката, която закла двете си деца на 3 и 5 години. Младата жена отмъстила на съпруга си след семейни скандали. Кървавото престъпление е извършено в семейното жилище, а ударите по децата са нанесени с кухненски нож, съобщи struma.com.

Кристина била сама с децата, а след поредният скандал мъжът ѝ Георги, който е горски служител, излязъл. В състояние на силен афект Кристина грабнала ножа и заклала децата си. Едното дете е на 5 години, а другото тригодишно. Майката е задържана в полицията, родителите ѝ също са там.

Нормално семейство, което преди няколко месеца започва да преминава през ада. Така близки и приятели на Кристина Дунчева и Георги Трайков описват връзката им.

Трагедията с двете малки дечица, убити от майка им в Сандански, за да си отмъсти на техния баща, потресе не само града, където са живели, но и цяла България, пише Блиц.

"Луди хора, съдиха се за издръжки, на кой ще са децата и сега какво две невинни душици в гроба, трагедията е голяма", коментира във Фейсбук тяхна близка.

Тя разказва, че борбата между Георги и Кристина била наистина ожесточена. След като станало ясно, че се развеждат, той заявил, че ще вземе правата над децата им, а като причина изтъкнал депресията, през която тя преминавала от известно време.

Друга тяхна позната разкрива, че Кристина се чувствала неудовлетворена от това, че е станала безработна. Кризата настъпила малко преди пандемията с коронавирус у нас и тя си стояла постоянно вкъщи.

Младата жена искала да се развива, но нямала никакви възможности, накрая се устроила с предложение от Бюрото по труда за касиерка в учебно заведение.

Самият Георги е бил изключително привързан към децата си. На профила му във Фейсбук се вижда, че почти всяка негова втора публикация е свързана с тях.

На 8 ноември - преди няколко дни, той показва и снимка отпреди четири години, когато е било кръщенето на сина му.

Сред малцината, опитали да защитят по някакъв начин Кристина във Фейсбук, са хора, които твърдят, че една от причините за разрива между двамата била ревност от страна на младата жена, която подозирала, че Георги ѝ изневерява. Това още повече задълбочило депресията ѝ.

Източници от полицията в Благоевград разкриха, че в момента психолози участват в разпита на майката, убила дечицата си. Очаква се те да бъдат консултирани и от екип от Института по психология на МВР.

В България досега е имало няколко случая, в които родител посяга над децата си, но повечето от тях са на убийци бащи, които често посягат и на живота си, след като извършат ужасяващото престъпление.

В случая с Кристина прави впечатление, че тя не е направила подобен опит, тепърва ще се установява дали е осъзнавала какво извършва.

Друга интересна подробност се набива на очи от профила на самата Кристина във Фейсбук. От публикациите ѝ става ясно, че е била вярваща и се е интересувала и от източни практики, нещо, което противоречи на каквото и да е насилие.

След като стана ясно, че именно тя е майката, убила децата си, публикациите ѝ са пълни с гневни коментари, основно от жени, които пишат, че тя трябва да бъде наказана по особено жесток начин и да получи доживотна присъда.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 beast

    43 3 Отговор
    Ужас какви са тези хора ....

    Коментиран от #21

  • 2 Бащата

    52 10 Отговор
    изглежда добряк и отговорен човек , а да отмъщаваш за неудоволетворения ти живот чрез децата , да ги заколиш със собствени ръце , трябва преди всичко да си изключително зъл човек ! Мир за невинните им душици !
  • 3 Д-р Хаус

    60 5 Отговор
    Майката е побъркана, най вероятно. Има доста хора, които не им личи, но са луди. Иначе трудно може да се обясни човек с всичкия си, особено жена, да извърши такова нещо

    Коментиран от #10, #26

  • 4 Униформенните и служебни лица

    25 33 Отговор
    Са двуличници схемаджии до един. Тоа татко е такъв човъркал и унижавал е жената ЩОТ той е великия шапкаджия на дьржавна хранилка..
  • 5 православен

    32 26 Отговор
    Вярваща, източни практики - демек окултизъм, дъновизъм, будизъм и подобни бесовски учения. Там е разковничето!

    Коментиран от #20

  • 6 Белю

    30 13 Отговор
    Тази не заслужавала деца и затова 1 смъртоносна инжекция и 1 изрод по малко.
  • 7 един от многото

    43 1 Отговор
    Луди управници , луда държава , луди хора!
  • 8 Дедо

    35 4 Отговор
    Ужас!...Ми да беше заклала мъжът си,защо децата?
  • 9 Гоуст

    24 4 Отговор
    Нямате си работа и по цял ден се ровите във фейсбуци на хората и се мислите за Шерлок Холмс. Евала...
  • 10 ГостЪ

    31 13 Отговор

    До коментар #3 от "Д-р Хаус":

    Жените са по-зли и жестоки от мъжете . Доказано е отдавна от учени и психолози .
    А силата на лудостта им е безобразна и адски често безгранична . Просто обществото е такова , че никой не ги съди и все местят вината към другия

    Коментиран от #14

  • 11 101

    21 9 Отговор
    Няма валидна причина за това. Тази е малоумна и точка.
  • 12 Иво

    21 2 Отговор
    Ужас,чета и не мога да повярвам ,че е възможно такова нещо да бъде извършено от майка. Горките дечица .Б*си ужаса..
  • 13 Ужас

    33 21 Отговор
    Мъжът е в основата на трагедията.той е побъркал тая жена...изпаднала е в депресия от неговото отношение и обиди и скандали и заплахи да й вземе децата....и тя е прещракала....Бог да ги прости милите душички..егати и трагедията.Дъргавата да се замисли да помага на домашно насилваните жени.защото и без това нацията се топи...Трябват мерки...за да няма още трагедии

    Коментиран от #17

  • 14 ГостЪ

    11 4 Отговор

    До коментар #10 от "ГостЪ":

    Малко има на този свят вече ела тука да ти дам една депресия и шафрантиите чак вече си повярваха.
  • 15 лудост

    14 0 Отговор
    абсолютно умопомрачение, има такива случаи за съжаление, тази няма да изкара дълго време жива ако се освести.
  • 16 Год дем ит

    6 5 Отговор
    Да фабеш българка е велико нещастие.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 О пак ли

    6 12 Отговор
    Тая трябва жива да се одере пред тв ефир.даже не мога да я нареча животно.
  • 19 ПСР

    20 0 Отговор
    Историята е потресаваща.Много жалко за децата.Невменяема работа.
  • 20 Запознат

    10 6 Отговор

    До коментар #5 от "православен":

    Има такава вероятност за хора, които се занимават с астрални пътувания, без да са подготвени. Съществува голяма опасност от среща в астрала с различни негативни същности и последващо обладаване от тях. В резултат човекът става марионетка на тези създания...

    Коментиран от #43

  • 21 Психолог

    20 5 Отговор

    До коментар #1 от "beast":

    Ревността и извратената борба за родителските права,
    е причинена от извратеното лумпенизиране на българите вече трите мандат!
    ОПГ-ГЕРБ и комунистът Борисов са най-долната утайка на БКП!

    Борисов дори излъга, че дъщеря му в Барселона не е негова.
    И отказва ДНК-тест за бащинство.
    Какво да говорим повече...
  • 22 ТаУмВзе

    32 1 Отговор
    Ето до какво води медийната психоза, мизерията и хаосът. И преди епидемията хората бяха под чертата на оцеляването. Сега Адът се вихри с пълна сила. Бог да ги прости дечицата. Ужас.
  • 23 Мдааа

    23 11 Отговор
    Бащата е горски!
    Факт!
    Подобно на МВР, Горското е най-нереформираният от комуниста Борисов сектор.
    Не всички са такива, но в МВР и Горското се подвизават потомствени
    бо.клуци още от Живково време!
    Факт!
    А горските, също като милиционерите, имат лично служебно оръжие!
    Само Бог знае, горският как е психясвал жена си...

    Коментиран от #35

  • 24 Един

    10 2 Отговор
    Най вероятно майката ше се съмоубие!!!

    Коментиран от #34, #36, #47

  • 25 Валя

    10 4 Отговор
    Имала е пълната подкрепа на родителите си, което е много важно! Защо тогава сама си е търсила тормоза??? Как беше онази приказка "Бий ме, обичам те!" Горките дечица .....
  • 26 Нещо стана с жените напоследък!

    20 13 Отговор

    До коментар #3 от "Д-р Хаус":

    Превърнаха се в безотговорни, егоцентрични чудовища! Фиксирани са единствено върху себе си - кариера, удоволствия, любов, матер. блага... Но само за тях! Ако мъжът или децата нещо им пречат по този път - освобождават се от тях. Напълни се с разведени бащи - отговорни, грижещи се и милеещи за децата си и майки, зарязали всичко, защото “и те имали право на щастие”! Щастие, в което няма място за мъж и деца!

    Коментиран от #28

  • 27 Ван Хелзинг 666

    7 0 Отговор
    Българската Медея....ужас!
  • 28 asdf

    7 5 Отговор

    До коментар #26 от "Нещо стана с жените напоследък!":

    В кофти среда движиш, сигурно щото и ти си кофти тип.
  • 29 Не я

    22 1 Отговор
    оправдавам майката,но тези социални,които вземат насила деца от родители,особено от майката е равно на престъпление.Едно време и ние бяхме бити от родителите,и ние бяхме бедни,но нямаше социални и станахме хора.Защо не пишете,че майката постоянно говорела в полицията ,,Искаха да ми вземат децата,сега да ги вземат"НИКОГА,ама НИКОГА не се отделят деца от майка,особено малки дечица.Това е ужасна травма и за децата и за майката.Резултатът е налице.Горките дечица!!!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 И двамата са виновни!

    9 0 Отговор
    Малоумни егоисти!
  • 32 Това е животинско

    9 4 Отговор
    Доживот в затвора и точка. Но, животът в България не лесен за много хора. Много самоубийци има, тотално отчаяни хора. Това направиха крадците на бъдещето на народа през последните 30 години. Всичко, управлявали БГ от 90 до този момент трябва да бъдат съдени за геноцид. В една нормално функционираща държава, където хората не се притесняват как и откъде да сложат хляб в устата на детето си, подобни инциденти са изключителна рядкост.
  • 33 хм (оригиналът)

    17 1 Отговор
    Един от старите мръсни номера на българските мъже с връзки - ще ти взема 'децата'. Не я оправдава, но да не си взимаш мъж с връзки.
  • 34 Алоооооу

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Един":

    сЪмоубиец,бЕгай бърже,за букварче!
  • 35 не само аз

    13 0 Отговор

    До коментар #23 от "Мдааа":

    Познавам горски турчин, който си купи диплома за средно образование, не може да чете и пише, но после с агнета и рушвети си взе диплома и за горско.
    А тъп българин с жълта книжка, също си купи диплома са горски.
    В България имало 28 училища за лесовъди, но мисля, че тези ходеха на "изпити" за горски в Чепеларе.
  • 36 Психиатър

    16 1 Отговор

    До коментар #24 от "Един":

    Майката е нямала психически отклонения. Откачила е непосредствено след последният тормоз от Горския.
  • 37 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор
    БОГда прости дечицата
  • 38 Истинско християнско семейство

    5 2 Отговор
    Отхвърлило истанбулската конвенция, с чувство за собственост върху децата си... ! Неописуема трагедия на азиатски диваци. Децата имат право на бъдеще и собствен избор.
  • 39 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор
    майка психопатка
  • 40 Нео

    9 0 Отговор
    Пореното доказателство, че народът лудва тотално!
  • 41 изродщина

    2 11 Отговор
    Каквито проблеми и да е имало, трябва да си пълен изрод, за да убиеш две дечица. Малко ли хора са безработни, развеждат се или имат други проблеми. Работата на социалните служби е именно такава - да следят подобни случаи и да помагат, за да не се стигне до там. А когато се вижда, че единият родител има психо проблеми, депресиран или нещо друго, както сега е модерно да се казва, да се отнемат веднага и да се дават на другия родител, или на роднини, или в институция, докато съдът реши какво да стане. Ама у нас социалните се занимават единствено да раздават пари на ромите - и те затова са щастливи и недепресирани. Сега какво излиза - всички знаели, че тя е "депресирана", ама чакали какво ще стане. Ето какво стана. Не трябва да излезе от затвора до живот, даже и това и е малко. Такова дивашко престъпление не си представям. Душици на 3 и 5 годинки, които са обичали мама и тате. И не обвинявайте бащата - не той ги е заклал.
  • 42 афект

    5 3 Отговор
    Била в афект. Много модерни думи напоследък нещо. Като е в афект, да е заклала себе си. Просто е извършила двойно жестоко убийство на невинни деца. То в тоя живот, всеки българин постоянно си е в афект.
  • 43 Съгласен

    9 1 Отговор

    До коментар #20 от "Запознат":

    Тези същности са и около нас, особено в парламента. Така, че никой не е застрахован от подобни нашествия.
    Разрухата на една нация започва от разрухата в душата на отделния човек, който, незащитен, става зомби на съзнателно и житейско ниво.
    Последствията са непредвидими, но целта е една - унищожение и асимилация.
    Тази реалност е звладяла целия "цивилизован" свят, който е продал душата си за материални и други сурогати - власт, пари, суета.
  • 44 Турчина

    21 2 Отговор
    Бил съм свидетел как децата стават заложници на егоизма и незрелостта на родителите си.Общо взето мисленето на мъжете е:"Ще видя тя ку_вата,като й взема децата!"Мъжът не се ръководи непременно от любов към децата.По-скоро е като отмъщение към жената.Според мен тази жена е обичала изключително много децата си.Знам,че звучи нелогично,но от обич не е искала да я разделят с тях.Живеем в мъжки свят и ако искаме той да върви напред,трябва да издигнем "ЖЕНАТА".Дайте свобода на жените и не им се месете.Една майка никога няма да помисли лошо за децата си освен ако не е притискана всячески от мъжа си.
  • 45 Митева

    13 0 Отговор
    Има вина,да,невъзвратима вина,но и държавниците ни трябва да поемат тяхната отговорност!Била е безработна съответно неплатежоспособна и напрежението е ескалирало.Аз лично не мога да я определеля ,като Монстер- това е следствие на пълно отчаяние и едва ли е била със здрав разум ,когато е посегнала на децата си!Деца които е носила под сърцето си!
    С каквато й присъда да я осъдят със сигурност ще е по-лека от присъдата,която тя си е наложила сама !Жал ми е и за нея и за двата погубени детски живота!
  • 46 Бойкуиууу

    5 0 Отговор
    Ах Бойко Бойко докъде докара народа да убиват децата си да се самоубиват под влакове да се хвърлят от блоковете да скачат прокле народа си немаш ни срам ни сурат...
  • 47 Данооооооооо

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Един":

    Дано, дано..
  • 48 Цар Соломон

    2 0 Отговор
    се прочул с това, че мъдро и справедливо разрешавал всякакви спорове между хората. Веднъж при царя дошли две жени и донесли две малки деца –едното живо, а другото мъртво. Всяка обвинявала другата, че е отнела детето й, след като по невнимание през нощта е задушила своето.
    Соломон наредил на служителя си да разсече живото дете на две, за да получат майките по равно.
    Истинската майка с вик се хвърлила в краката на царя и молела детето да остане живо, дори и да го вземе лъжкинята.
    Тя пък се съгласила детето да бъда разсечено.
    Така за царя станало ясно коя е истинската майка.