Last news in Fakti

16 Декември, 2020 12:33 2 417 9

Съседи живеят в страх заради опасен психично болен мъж

  • психично болен-
  • хиподрума

Мъжът нападал с метални тръби и влизал в хранителния магазин с лопата

Съседи живеят в страх заради опасен психично болен мъж - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Хора от столичния квартал "Хиподрума" се оплакаха през лятото, че живеят в непрестанен страх заради техен психичноболен съсед, който ги напада с метални тръби и влиза в хранителния магазин с лопата. Жените показаха спрейовете, които носят за самозащита. Имаше и пострадали бременни жени. Болният човек се оказа, че е изписан от психиатрията и е оставен без никаква грижа, информира Нова телевизия.

„Той беше изпаднал в много тежка криза – биеше, плюеше и хората се страхуваха. След това го приеха в психиатрична клиника и сега го изписаха оттам”, разказа една от живеещите в блока.

„Оставиха го с една торба пред блока. Нямаше нито пари, нито документи, нито нищо. Опитах се да се свържа със 112. Оттам казаха, че случаят бил много заплетен и ме посъветваха да извикам ключар, за да му отключи вратата. Така и направихме и той успя да си влезе в апартамента”, казва мъж, живеещ в блока.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ми човека

    3 10 Отговор
    Иска материал. Много е беден. Той вече не издържа. Иска да живне. Да се наслади на плажа на Бахамите. Да хване едно п*те и да я нае*е. И така ще му мине психичната болка. Той ще е излекуван. Само обич трябва.

    Коментиран от #4

  • 2 Детектив

    12 0 Отговор
    Практиката показва, че има движение по подобни случаи САМО при появата на първия труп, резултат от конкретния казус. Тръпна в очакване, за момента - само историйка, незнайно от къде преписана..
  • 3 сила

    10 2 Отговор
    хиляди хора живеят в постоянен страх и стрес от топлофикация....кво правиме по въпроса
  • 4 Цеко сифоня

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ми човека":

    Щом знаеш какво трябва, иди при него и го заобичай, дай му и любов.
  • 5 Алфа Вълкът

    4 2 Отговор
    Тоя е един от насилниците на Козлодуй!
  • 6 шмайзер

    4 0 Отговор
    Страната е пълна с луди по улиците. Май са затворили лудниците. Има нещо много мътно.
  • 7 Абсурдистан

    5 1 Отговор
    Аахахахахахахахаха, от 112 им казали, че случая бил много заплетен и нищо не можели да направят! Ее, не - това не е истина! Искам да гръмне Козлодуй и да се свършва с това проклето племе веднъж завинаги! Българи НЕ ТРЯБВА да има на тая планета!
  • 8 Маскиран

    0 0 Отговор
    Не българите, а всичката администрация трябва да се унищожи

    Коментиран от #9

  • 9 Абсурдистан

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Маскиран":

    Администрацията сигурно са марсианци, а? Такъв ни е манталитета, барт ме, долно, просто, завистливо и крадливо (май крадливо трябваше да е на първо място) племе сме, всичко читаво вече се махна от кочината, ами по-добре да се закрива, съседите ни да си поделят територията и да се сложи една голяма ТОЧКА!