Last news in Fakti

24 Декември, 2020 10:25 5 705 7

Син на покоен таксиметров бос заформи купон в затворено заведение

  • затворено заведение-
  • купон

Полицаи съставиха протокол на Димитър Миланов за неспазване заповедта на министъра на здравеопазването

Син на покоен таксиметров бос заформи купон в затворено заведение - 1
Снимка: Shutterstock

Синът на покойния таксиметров бос от Дупница Пламен Миланов – Димитър Миланов, е заловен да нарушава забраната за купони в заведенията. Срещу него е образувано досъдебно производство за неспазване на заповедта на министъра на здравеопазването, налагаща ограничения заради пандемията от коронавирус.

Димитър Миланов, който е наемател на култовото някога заведение в с. Джерман “Дивото козле”, в понеделник вечерта завихрил частно парти. Силната музика подразнила живеещите в съседните къщи и около 22,30 ч. те подали сигнал на тел. 112. На място пристигнали две патрулки от РУ – Дупница.

Пред някогашния ресторант, който от години не работи, имало паркирани скъпи автомобили. Отпред имало табела „Частно парти”, отвътре се вдигал силен шум. Полицаите влезли на проверка. Вътре имало около 20 момчета и момичета, които се забавлявали.

Полицаите написали протокол за неспазване на заповедта на министъра на здравеопазването на наемателя Димитър Миланов. Грози го съд.

Собственик на заведението е бивш работник в РПК – Дупница. Кооперацията му дължала пари за заплати, вместо да му изплати дължимата сума, той доплатил и станал собственик на заведението, но то от години не работи. Димитър Миланов го ползва само понякога за частни партита, разкриха жители на селото.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Не е ли

    23 0 Отговор
    време Дупница да се прекръсти на Галевград?
  • 3 аз съм Веска

    5 2 Отговор
    ЩО ДА НЕ НАГЛЕЯТ . ЧЕРВЕНИТЕ ЗАКОНИ ВКАРАХА ШОФЬОРИТЕ В КОШАРАТА .КАТО ОВЦЕ .ОВНИТЕ СА ОТ ПОРОДАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ .-
  • 4 един от многото

    9 0 Отговор
    Като ги гледам на снимката , мъжко , женско , все духачи от класа!
  • 5 Къде е то бос

    5 1 Отговор
    Бос е човек с над 1 000 000 000 евро
  • 6 Дългия

    13 0 Отговор
    Измислен герой с 10 коли таксиметров бос.Само реклама им правите на такива лекета.Има фирми с 50-100-200 коли това са босове.В Дупница има 30-40 таксита общо и веднага бос.

    Коментиран от #7

  • 7 Ейййййй не разбираш политиката

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "Дългия":

    Така се прави имидж от проверяващите органи че има заловени босове а истинските босове са НЕВИДИМИ ЗА ТЯХ.....