28 Декември, 2020 19:55 3 732 14

Скоростни и алкохолен рекорди по Коледа

  • птп-
  • дрегер-
  • акт

По празниците са съставени повече от 1400 акта и са отнети 330 свидетелства за управление

Скоростни и алкохолен рекорди по Коледа - 1
Снимка: БГНЕС/Илюстративна

Два скоростни и един алкохолен рекорд по Коледа - всички в Пловдив. 56-годишен столичанин е хванат да шофира пиян в града под тепетата. При проверката дрегерът е отчел 3,15 промила алкохол в кръвта му, съобщи бТВ.

На Бъдни вечер е засечен мъж, шофирал със 189 км/ч. Друг пък се е движел със 171 км/ч.

За четирите почивни дни около Коледа са регистрирани 230 пътни инцидента, съобщи Лъчезар Близнаков от "Пътна полиция". Те са по-малко от миналата година по същото време, когато са били регистрирани 272.

По празниците са съставени повече от 1400 акта и са отнети 330 свидетелства за управление. Установени са 123 случая на шофиране след употреба на алкохол и наркотични вещества.

Близнаков обясни, че трафикът по главните пътни артерии в страната е спокоен и към момента не се забелязва струпване на автомобили.

Пътните полицаи следят за нормалното протичане на движението по пътищата. В дните с очакван интензивен трафик отново ще има засилено полицейско присъствие по пътищата.

От "Пътна полиция" призовават гражданите да подават сигнали на телефон 112 за неспазване на правилата за движение, неадекватно и опасно шофиране.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЪМПЕЗИ

    12 3 Отговор
    БАРЦЕЛОНСКИ С КОЛКО ПРОМИЛА НЕКАДЪРНОСТ Е ЗАЛОВЕН...И КОЙ ЩЕ ПЛАЩА...ВСИЧКИ ПЛАЩАМЕ СКЪПИ БЪЛГАРИ...БАЙ ХРИСТО БРОИ СТОТИНКИТЕ ЗА ЕДИН ХЛЯБ А НАШИЯТ С ПЪЛНИ ЧЕКМЕДЖЕТА...МРАЗИ ХОРАТА И ТОВА Е...
  • 2 Полицай

    7 3 Отговор
    с две заплати.....имаше един само дето не взимаше корупция и го въртяха по всички медии един....другата сган е на хранилката плащаш и изчезваш..
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Столичанин?

    9 1 Отговор
    Ще ме уморите с тия "столичани"?Бих написал друго определение:например като престъпник,безотговорен тип,убиец ,кандидат затворник,кучешко л. ..
  • 7 До Факти

    13 0 Отговор
    Публикувайте списък със забранените думи та да не се чудим защо коментарът е блокиран при положение че нито е цинизъм нито ругатни.

    Коментиран от #12

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гошко

    3 2 Отговор
    Направо им се чудя на тия джигити начи - със 180 км/ч и 3.15 промила в кръвта - моята талижка не може да вдигне повече от 120 км/ч, а алкохола го докарвам докъм 200 грама ракийка преко сили...

    Коментиран от #11, #14

  • 10 Гошо

    7 2 Отговор
    Ей тия майните са безсмъртни! На вниманието на Фъдъкова, коли с регистрация РВ и келти с майненско гражданство да се извозват кам Бургас и да се дават в морето!
  • 11 123

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Гошко":

    Гоше, брат, тренировки му е майката, постоянство, както казва Фройд! Иначе тия аматьори да идват на очни у Дъбнико, да ги подготвим за истинския експириънс!
  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "До Факти":

    ТОЯ САЙТ НЕ СТРУВА ДА СЕ КОМЕНТИРА

    НИТО ДА СЕ ЧЕТЕ, САМО СТАРИ НОВИНИ ИМА

    ПРОСТО СИ ГУБИШ ВРЕМЕТО ТУК
  • 13 Пуснаха 170км ново паралелно трасе от

    4 1 Отговор
    Околовръстното шосе на Москва!! Старото, бетонно си остава Околовръстното им шосе е 600км,това е част от него. Новото е в две посоки 2+1 лента във всяка посока, Двойно високи усилени мантинели. Стандарт за Магистрали! Около 170 моста има по трасето.
  • 14 Ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Гошко":

    В пубертета ,Гошко,ще се научиш и да пиеш повечко и да караш по бързи коли.Засега избутай основното .