15 Януари, 2021 17:32 3 945 13

Кървава любовна драма в Злокучене

  • злокучене

Мъж от Ново село намушка бившата си приятелка, издирват го

Кървава любовна драма в Злокучене - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Жена е била намушкана с нож от бившия си приятел, с който доскоро живеели на семейни начела. Драмата се разиграла снощи в септемврийското село Злокучене.

Вчера вечерта в жилището на 23-годишна жена пристигнал 31-годишен мъж от пловдивското Ново село, с когото тя живеела на семейни начала. Тъй като отскоро двамата били разделени мъжът пристигнал в селото на жената с намерение да я прибере обратно.

Вместо сдобряване обаче напрежението отново ескалирало и той извадил нож, с който и нанесъл две прободни рани в областта на крака. След извършеното нападение мъжът си тръгнал и към момента се укрива. Пострадалата била прегледана и превързана от лекар в МБАЛ-Пазарджик, след което е оставена на домашно лечение. Предприети са действия за установяване и задържане на нападателя.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аман бе!

    30 5 Отговор
    Що през лошия социализъм не бяхме такива зверове?! Просто не бяхме..

    Коментиран от #4, #12

  • 2 сила

    19 3 Отговор
    Злокучане е много зло населено място...
  • 3 Нямат край

    28 0 Отговор
    Българосиганските драми
  • 4 чичо

    17 12 Отговор

    До коментар #1 от "Аман бе!":

    Защото не ги пишеха в "Работническо дело" и " Отечествен фронт"!

    Коментиран от #5

  • 5 Чичооо

    14 4 Отговор

    До коментар #4 от "чичо":

    На луд ли се правиш,или си бил5-6 годишен на Вашия 10 ноември,та не помниш и не правиш разликата?!

    Коментиран от #13

  • 6 Крехкото

    17 2 Отговор
    Поредната циганска свада .
  • 7 Бонговец

    6 1 Отговор
    Банго Василий. В кой крак е била надупчена благоверната? Оставил е нишан човека. Да му я не барат другите ,като видят двата белега. Тънка ромска логика.
  • 8 ККК

    5 1 Отговор
    Да се разреши свободното закупуване и носене на оръжие, както и употребата му в условия на неизбежна самоотбрана!

    Коментиран от #9, #11

  • 9 Bai hoi

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "ККК":

    Да се разреши свободния отстрел на хъхрещи.
  • 10 Минувач

    1 0 Отговор
    Аз съм минавал през това село, наистина има много зли кучета там.
  • 11 Deathstroke

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "ККК":

    Не си в Америка, няма как да стане това. Българина е дребнав, злобен и завистлив. За най-малкото ще вади оръжие, за това по-добре да ги няма.
  • 12 Ян Палах

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Аман бе!":

    Имаше едно бюлетинче на ксерокс, което всяка сутрин намирах пъхнато под вратата в службата. На него пишеше - За служебно ползване. Е, там пишеше всичко. Бедна ти е фантазията какво се криеше. Така , че кротко със заключенията. Прав е колегата"чичо" за "Работническо дело" , "Отечествен фронт"и останалите 2-3 официоза. Всичко беше така изпипано така, че гражданинът като слуша радио, гледа телевизия и чете вестници да се чувства като в рая. Само, че като ги изключи, много бързо разбираше , че изобщо не е там.
  • 13 Рускочина

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Чичооо":

    Май ти се правиш на луд или си живял в семейство на АБПФК и си слушал какво ти разказват мама и тати, докато вадят от мрежата нещата купени от Свободния магазин на Раковски. Още дълго ще има такива, които помнят бозата в която живяхме. Не напразно се наричаще "социалистически лагер". "Правиш ли аналогия с "Изправителен лагер" или Концентрационен лагер" ? Ако не правиш, значи наистина си днешен безполов недорасляк, който даже не знае, а и не го интересува какво се стовари на главата на чехите, когато само си направиха устата да избягат от лагера. И не се прави на пораснал. Надушвам ви от километър.