Last news in Fakti

27 Януари, 2021 16:09 1 852 5

Спипаха дрогиран да превозва непълнолетни мигранти

  • полиция-
  • мигранти

На петимата афганистанци е предоставена полицейска закрила за 48 часа

Мъж на 38 години от Видин е задържан в полицията за управление на МПС след употреба на наркотици, както и превоз на непълнолетни граждани от Афганистан. Това съобщават от Областната дирекция на МВР, цитирани от Bulgaria ON AIR.

Полицейски служители са спрели лек автомобил за проверка в село Цар Симеоново. Той е бил управляван от 38-годишен жител на Видин. Установено е, че в превозното средство пътуват и петима непълнолетни.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа в полицейски арест. На петимата непълнолетни чужденци е предоставена полицейска закрила за срок до 48 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 324

    16 0 Отговор
    Как пък разбрахте, че са непълнолетни? Я малко ги побутнете към сръбската граница, нямат нужда от полицейска закрила.

    Коментиран от #4

  • 2 Кой Доведе Дрогата?

    8 1 Отговор
    Мамунгерчето ви седесарско,ВИЕ..
  • 3 сила

    10 0 Отговор
    ОТ КВАРТАЛ НОВ ПЪТ,НАЛИ
  • 4 СВД

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "324":

    По техни данни, както се заявят и на колкото години се пишат! Там на 10 години му дават Калашников и е жив талибан, тук на 16 са малки и не подлежат на задържане, а ,,под закрила", настаняване в помещение за деца, търсене на госпожа от социалните служби да се грижи за ,,детето"! Дошло тук от хиляди километри, премятало се през огради, тирове, планини и гори и тук - малък! Има и куриози, когато някой се заяви за непълнолетен и не попадне в ареста, на следващия ден казва, че е на 20, за да отиде при пълнолетните си приятелчета!
  • 5 РАДИО ЕЛТО

    8 0 Отговор
    ВИДИНЧАНИНЪТ е ром от ромския квартал нов път