Last news in Fakti

28 Януари, 2021 17:51 2 288 6

Производител на амфетамин в Русе влиза в затвора

  • амфетамин

Споразумението има последиците на влязла в сила присъда

Производител на амфетамин в Русе влиза в затвора - 1
Снимка: БГНЕС

Производител на амфетамин в Русе е осъден на три и половина години затвор. Това съобщиха от Съдебната палата в крайдунавския град.

А.И., който вече е осъждан, е сключил споразумение с прокуратурата, одобрено от Русенския окръжен съд.

Случаят е от 18 юли 2019 година. Мъжът се признал за виновен за извършени от него две престъпления. Той произвел с цел разпространение амфетамин с общо тегло 1261,38 грама на стойност 37 841,40 лева. У него били открити и прекурсори за производство на наркотици - 974 мл сярна киселина и 419 мл ацетон.

Споразумението има последиците на влязла в сила присъда. За престъпленията мъжът трябва да плати и глоба от 10 000 лева.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шпек

    4 0 Отговор
    Този производител по Европейска програма ли е работил със средства от раздел малки и средни предприятия,околна стреда и т.н.Каква целева помощ от Еврофондовете е получил?Айде бе,мисирки,няма да ви вадя думите с ченгел.Говорете,пишете и дълбайте
  • 2 Дядо Гъдю

    4 0 Отговор
    На село му викаме;-човека отива на командировка, и обмяна на опит!
  • 3 Иван Грозни

    3 0 Отговор
    Споразумението беше слючено от съда след като са изпушили по една цигара подарък от производителя.
  • 4 Рошко

    4 0 Отговор
    Влиза в затвора след 25, 30 рецидива нема страшно до една година ще излезе и ще продължи да теови децата, па дано да е и на съдиите и политиците
  • 5 Жоро

    0 0 Отговор
    Ако си е платил нямаше да го осъдят
  • 6 ото

    1 0 Отговор
    Жалка конкуренция на КИНТЕКС...да изгние в затвора!