Last news in Fakti

11 Февруари, 2021 07:51 12 190 34

Нова жертва на сводника Гаргамел се появи в Холандия

  • холандия-
  • полякиня-
  • гаргамел

Изнасилвал я брутално заедно със сина си

Нова жертва на сводника Гаргамел се появи в Холандия - 1
Снимка: Архив

Появиха се още жертви на бруталния сводник Илко Тонев – Гаргамел, който вече повече от три години се укрива в Холандия от българското правосъдие. Източник на Флагман.бг разкри ексклузивни подробности около сутеньора-инквизитор, който измъчва като куче българката Маргарита, пребиваше я, проявявайки брутална жестокост, в продължение на месеци. А последния път – през юни 2017 г., я захвърли полумъртва пред Спешното на УМБАЛ-Бургас.

Според данни, с които Флагман.бг разполага, пред холандската полиция се е явила нова жертва на изверга. Това била млада полякиня, която разказала за зверствата, които Гаргамел и непълнолетният му син извършвали спрямо нея. Жената отишла доброволно в дома на Илко Тонев, защото нямала къде да остане и в началото всичко било наред. Един ден обаче се появил клиент и тя била принудена да проституира.

Полякинята разказала пред разследващите, че когато отказвала да приеме клиент, била жестоко пребивана и пробождана с остри предмети, показала и белезите от нараняванията. Жертвата твърдяла, че Илко Тонев и синът му многократно са я изнасилвали през времето, когато е живяла в дома им. Един ден успяла да избяга с помощта на свой клиент и се явила в полицията. Там тя съобщила, че освен нея е имало и други момичета, на които Тонев бил сутеньор и всички били малтретирани.

Извергът се хвалел, че в България го издирват за зверско престъпление и заплашвал жриците, че ако отказват да работят за него и му противоречат, ще имат същата съдба.

През януари месец Тонев има и друга изцепка – задържан е от властите в Холандия в момент на управление на микробус с фалшиви номера. Прекарал е известно време в ареста, по-късно обаче е освободен с мярка подписка.

Всеки път, когато Тонев бъде призован от холандските власти, той заявява, че не се крие, но доброволно няма да се прибере в България. И към този момент няма сила, която да изпълни европейската заповед за арест, издадена от съда в Бургас, а зверството над Маргарита остава ненаказано. Гаргамел дори се забавлява, като пуска видеа на живо в профила си във Фейсбук, в тях надува мощна чалга и запива с приятели.

Флагман.бг припомня, че Бургаският окръжен съд изиска от Холандия обвинения в две тежки престъпления Илко Тонев с европейска заповед за арест. Гаргамел е обвинен в престъпление срещу жена, извършено с изключителна жестокост през 2017 г. От тогава той се укрива от правосъдие.

Според огромен брой доказателства през 2017 г. Гаргамела смазва от бой една от секс робините си, докато тя не изпада в кома, след което я захвърля пред Спешното в Бургас. Изпочупени зъби, разбит череп и ребра, прорезни рани по корема и врата, изгаряния, пукнат бял дроб, обезобразено лице, което прилича на пихтиеста маска, синини и хематоми по цялото тяло – това е част от животинското отмъщение срещу Маргарита, която прави опит да избяга от изверга-сутеньор.

Както Флагман.бг описа обаче, Гаргамел явно добре се справя с процедурните финтове и до момента си живее необезпокоявано в Холандия. В над 10 писма, които си разменят българските и нидерландските власти, става ясно, че Илко Тонев желае поне 4 кв/м килия, достатъчно време на карето в затвора, както и да не получи нехуманно отношение и лоши условия, ако бъде признат за виновен и излежава ефективно наказание.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наско сводника шумен

    9 74 Отговор
    Го ядяха кюфтетата ни ревяха мадамите
  • 2 Не е

    83 2 Отговор
    възможно при европейска заповед за арест Нидерландия да не го предаде на българските власти тоя изврег !

    Коментиран от #6

  • 3 Гост

    95 1 Отговор
    Трябва да изнасили холандска министърка, може и министър, тогава нидерландските власти може и да ни го върнат.

    Коментиран от #9

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бре бре

    20 46 Отговор
    Слагат си силикон,показват си баджаците под носа ти и после пищят като ущипани,аре стига..

    Коментиран от #23

  • 6 Гост

    53 3 Отговор

    До коментар #2 от "Не е":

    Може, щото се е оплакал че тук е пренаселено в затворите (няма 4кв. м на човек), и най важното-щяло да има нехуманно отношение към него в панделката, и ония от ниската земя са готови!

    Коментиран от #7, #21, #22

  • 7 От Варна

    56 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Да! А той явно смята, че заслужава хуманно отношение, същият бой трябва и на него да му се хвърли. Всичко, което е изброено! Това е жестокост, не може да остане безнаказана, а той не е мъж, щом го е страх да получи, причиненото от него и гнусното му синче!
  • 8 Доктор ДЖАГЕРС

    30 1 Отговор
    Е КАК СЕ УКРИВА НЯМАТ ЖЕЛАНИЕ ДА ГО ХВАНАТ
  • 9 Азазел

    22 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    А може да си го оставят за забавление. Все пак там са в крак с новите реалности.
  • 10 НОВО ПЕТ

    39 0 Отговор
    ДАЙТЕ СНИМКА НА СВОДНИКА И СИНА МУ......
  • 11 един от многото

    30 0 Отговор
    Кой е този Гаргамел , с котката на рамото ли? Ако му сложат една сапунисана вратовръзка на вратлето , много ще му прилича.
  • 12 Ха ха ха

    35 0 Отговор
    E, за какво да се връща? Да спонсорира българските магистрати ли?
    Тоя в затвора няма да се задържи, може и въобще да не влезе. Такива паразити се лекуват само по един начин, за да няма повече проблеми с него. Кой знае колко момичета е затрил?
  • 13 ценности

    33 1 Отговор
    Така ще е като няма кой да му види сметката!
  • 14 Наблюдател

    23 1 Отговор
    "Гаргамел" не e ли един от щатско-турските русофоби- коментатори в сайта на Факти ? И нали Холандия е член на Нато и ЕС ? Защо полицаите и не изпълняват европейската заповед за задържане ? Хващат го , после го пускат ... ?
  • 15 РАДИО ЕЛТО

    10 2 Отговор
    психопат садист изрод
  • 16 РАДИО ЕЛТО

    19 2 Отговор
    тоя изрод сигурно има политическо полицейски чадър

    Коментиран от #17, #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Реалист

    8 5 Отговор

    До коментар #16 от "РАДИО ЕЛТО":

    Как мислиш . Хванат като разпространител на наркотици , но след две години пуснат от евроатлантическото правосъдие . Статия за насилието върху български проститутки , които не се трудят усърдно в гетата на Холандия : " Сутеньори смилат отвлечената Маргарита " Дреме им на холандците , като смазва само българки , пък и синята полиция и синия съд ще го пусне веднага щом го докарат в България .
  • 19 Чук

    16 0 Отговор
    И по-зле ще става, докато човек има права, но не и задължения. Амин
  • 20 Bai nudals

    12 1 Отговор
    Кви са тия глупости. Ако има и една дума истина,в това което казва наща прокуратура. Тоя ще го хванат холандците за кирливия врат и ще го качът на самолета,не ги подценявайте. Проституцията е озаконена в Холандия но сводничеството не е. Чел съм по вестниците за българи които са получавали по 8г.затвор само за това че са получавали пари от проститутки.
  • 21 Bai nudals

    11 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Гледам те че си мн.отв. Да та светна,щом сме приети в ЕС, значи те са приели и условията в нашите затвори,за нормални.Така че това няма как да е аргумент.

    Коментиран от #26

  • 22 onq s konq

    12 4 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Така, така ... ще си спомняте само за Белене и другите подобни институции. Там такива като този изверг попадаха само след 48 часа и до живот чукаха камъни, независимо какви претенции имат.
  • 23 НЯКОЙ

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "Бре бре":

    Да , добра причина да ги принудиш да те издържат, а ако откажат да ги убиеш.
  • 24 Чифте ташакларъ

    3 0 Отговор
    Мисля, че отказ на Европейска заповед е невъзможен!
  • 25 Знам

    8 1 Отговор
    го този Илко циганина защитават го куп НПО-та затова не е в затвора
  • 26 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #21 от "Bai nudals":

    Прав си, светна съм, 24 години съм го работил и съм се срещал с всякакви абсурди. Това за 4 кв. м все още е пречка за Нидерландия и Белгия, използват го, и си правят каквото си искат. А теб те виждам често във форумите, макар и с различни имена и се убедих че си уникален капацитет по всички теми, даже се чудя защо не си се кандидатира за премиер?

    Коментиран от #28, #29

  • 27 ВсичкиСпогодби

    7 1 Отговор
    Всичките ни спогодби с ЕС са ни такива. Когато те искат нещо от нас ... трябва да стане веднага и на всяка цена. Когат наша институция се обърне към тях ... заложено е, че няма срокове в който да ни отговорят. Още помня като се върнах от чужбина как минах през наша институция, която да иска една справка от чуждестранната ... минаха 8 години и даже една справка не са ни направили ... представям си за по-сериозни неща как ни разиграват. ЕС ... съюз, в който ти си поробен от по-големите ... това е.
  • 28 Bai nudals

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "Гост":

    Само това име съм ползвал и единствено тук,никаде другаде.
  • 29 Bai nudals

    1 2 Отговор

    До коментар #26 от "Гост":

    Между другото,възхетих се на усета който имаш,гордей се. Аз ставам за премиер така е прав си.
  • 30 БПФ

    2 0 Отговор
    Тоест реално държавата нидерландия УКРИВА един престъпник и садист ??? Свържете се с евродепутатите ни - най-добре с Джамбазки - да повдигне въпроса в европейския парламент !!!
  • 31 БПФ

    1 0 Отговор
    ... ама така се случва, когато и най-гнъсните изр0ди имат "човешки права" !!! Обърнете внимание - тоя изверг искал "ХУМАННО ОТНОШЕНИЕ" ?!?!??! Докога ще търпим такива наглеци - които издевателстват зверски над безпомощни хора, а после искат "хуманно отношение"? Разбирате ли сега в какъв педърско-олигофренски съюз сме се намърдали?
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 кочо

    0 0 Отговор
    ХЕИ МОДЕРАТОР ТИ СИ ДЖЕНДЪР.
  • 34 Иван

    0 0 Отговор
    Вижте, ако вие се сбиете със съсед в мазето и му ударите няколко туката и му разбиете челюстта, полицията ще очаква да докаже твърденията си със снимки, свидетели, наранявания по вашите ръце от неговите зъби, драскотини, кръв. А ако сте само двамата, ползвал сте кожени ръкавици, не е могъл дори да извика и ваши приятели потвърдят, че тогава сте пили заедно бира и гледали мач в хола става дума срещу дума! А го има и това “нехуманно“ отношение в България... Никакъв шанс за наказание, докато не се издъни с някоя простотия в Нидерландия. И някой вероятно го съветва какво и как, тай едва ли сам ще се сети.