Last news in Fakti

27 Октомври, 2019 09:33 3 217 8

Сводникът Флорината премести бизнеса си в Холандия

  • флорината-
  • сводник-
  • холандия

Димо Петров вече има една условна присъда за сводничество

Сводникът Флорината премести бизнеса си в Холандия - 1

Маститият сутеньор Димо Петров, по прякор Флорината, е напуснал България след условната присъда за сводничество, която получи преди месец от Несебърския районен съд.

Според източници на „Флагман.бг“ Флорината е решил да премести бизнеса си в Холандия, където проституцията е легална. На баровеца не му се лежало в затвора, но и не искал да се отказва от бизнеса с платени ласки. Петров взел със себе си в страната на лалетата и голяма част от жриците, които бяха закопчани при акцията в Слънчев бряг през август, когато бе разбит бардака на Флорината – „Мулен Руж“.

Припомняме, че пловдивчанинът получи 5-годишна условна присъда, след като се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата. Флорината беше закован при блестяща акция на бургаските криминалисти и специализираните полицейски сили. Полицейската операция започна малко преди полунощ на 26-ти август и продължи 3 часа и половина. Тогава освен Петров бяха арестувани и 10 момичета.

Групата на Флорината беше разбита още през март 2018 г. в стриптийз бар „Мулен Руж“ в Банско. Тогава стана ясно, че оборотът на стриптийзьорките е достигал до 20 000 лв. на вечер. 5-минутен еротичен танц е струвал 20 лв., 20-минутен секс – 100 лв.

Делото по този случай все още не е влязло в съдебна фаза, но се очаква и то да има подобна развръзка като случая в Слънчев бряг.

Междувременно Флорината нямал никакво намерение да сменя лъскавия живот с мизерията в български затвор при следващо прегрешение и затова набързо решил да премести дейността си в Холандия.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    24 0 Отговор
    И Тиквата чакаме да се премести.

    Коментиран от #5

  • 2 русенец

    34 2 Отговор
    Значи и този инвеститор се изнесе! Дори и сводниците не искат да работят в Бг.:(
  • 3 Кой68

    23 0 Отговор
    Правосъдното стимулиране продължава?Щом е доказано престъплението-ефективна присъда и от съда директно в затвора..Колко е просто.Но не се прави?
  • 4 Дай Гас

    13 0 Отговор
    Тоя не е пловдивчанин,а от Белозем(католишко село до Пловдив).
  • 5 КУРнинов

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Будалата":

    един е умрял от чакане ти ще си втория

    Коментиран от #8

  • 6 vasik atanasova

    0 3 Отговор
    окумуш момче е
  • 7 Гледач

    5 0 Отговор
    От насраната БЪЛГАРИЯ избягаха всички.Срам за за правителството
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.