Last news in Fakti

15 Април, 2021 12:12 8 855 19

Стена на усвоен балкон се срути във Варна, жена е в болница

  • срутване-
  • балкон-
  • пострадала

Тепърва разследващи ще изяснят какви са причините и обстоятелствата, довели до инцидента

Стена на усвоен балкон се срути във Варна, жена е в болница - 1
Снимка: Фейсбук

Стена на усвоена тераса в санирания блок 27 във "Владиславово" се е срутила при неизяснени обстоятелства, съобщи Varna24.bg.

При инцидента, който е станал около 6 часа сутринта вчера, е пострадала възрастна жена, обитаваща жилището. Веднага на мястото се е отзовал кметът на района Николай Костадинов, който научил за случай от съкварталци.

"Първата ми асоциация беше със зловещия случай в бл.302, преди година. Гледката напомняше взрива, но нямаше следи от огън. Заварил две жени да почистват отломките от терасата, която е на последния етаж. Учуди му фактът, че не бяха повикали полиция, пожарна или бърза помощ. Във входа мирише ще силно на газ, което навежда на мисълта, че е гръмнала газова бутилка. Възрастната жена, обитаваща апартамента, е отведена в болница от сина ѝ, според информация на съседи във видимо контактно състояние. Не са ясни травмите, разбрах, че ще остане под наблюдение поне пет дни, което навежда на мисълта, че пораженията не са безобидни. Веднага сезирах органите на реда, на място пристигнаха пожарна и полиция. На мястото бе извършен оглед, няма данни за други пострадали", сподели за медията ни Николай Костадинов.

От пресцентъра на полицията обясниха, че няма данни за взрив и последващ пожар. Тепърва разследващи ще изяснят какви са причините и обстоятелствата, довели до инцидента.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mastro

    34 8 Отговор
    Масово са освуени балконите .. така ще е до като измамника стройтел казва че ти продава 80 квадрата , а то гледаш спалнята 10 кв/м секидневната 40 и хоп имаш 50 квметра.. другото общи части !

    Коментиран от #18

  • 2 mastro

    18 0 Отговор
    Усвоени*
  • 3 Факт

    16 3 Отговор
    Така се санира !

    Коментиран от #5, #7

  • 4 Кметът

    18 1 Отговор
    пращи от акъл и се чуди , че не повикали полиция и Спешна помощ ? Напротив , много адекватно е реагирал и постъпил сина , откарвайки майка си в болница !!!
  • 5 МАФИЯ НА ББ

    20 12 Отговор

    До коментар #3 от "Факт":

    ДА ОПРЕДЕЛЕНО ГЕРБ ТАКА САНИРА И СЛЕД ТЯХ ВСИЧКО ПАДА. ГАРАНТИРАНО ОТ МАФИЯТА ГЕРБ И РАЗБОЙКО.
  • 6 аман от дебили

    16 4 Отговор
    "Санирана" сграда... #видимирезултати
  • 7 Синдикат на Ало Измамниците

    27 5 Отговор

    До коментар #3 от "Факт":

    Проблема не в санирането. Проблема е, че родния Ганьо кърти и събараря стени и усвоява тераси и коридори на поразия. А трябва да има регулация за това. Давам прост пример, аз живвеех на 7-я етаж в 8 етажна панелка. С изключение на 1-ви, 7-ми и 8-ми етаж, всички в продължение 6-7 години си усвоиха терасите с изключение на изброените. И в крайна сметка за 6-7 години 2 пъти сменях балконска врата защото провисваше. Така че инцидента не е нещо неочаквано, даже обратно. Но така е при родния Ганьо, той разбира от всичко!

    Коментиран от #9

  • 8 майсторчето

    21 1 Отговор
    което е ,,зидало,, терасата е бил голем тирикат. Вижда се че не е застъпил блокчета и именно заради това измислената му зидария се е срутила безпроблемно. то такива ,,майстори,,мерсси. сега него - майстора трябва да държат отговорен относно изпълнението на този строителен шедьовър
  • 9 Мдааааа

    12 5 Отговор

    До коментар #7 от "Синдикат на Ало Измамниците":

    Терасата ти провисва от некачествено изпълнение на строителните дейности.
  • 10 Мдааааа

    15 1 Отговор
    От снимката се вижда, че стените не са захванати нито с анкери, нито със зидарско застъпване с останалите стени. Единствено коментар 8 дава правилното обяснение за случилото се. Всичко останало списва глупости само да се изкара "знаещо".
  • 11 123

    7 2 Отговор
    имало е взрив на газова бутилка, проучте малко и тогава пишете
  • 12 Behemoth

    1 0 Отговор
    Охааааа....в момента комшиите от гарсониерата усвояват и те... реже се яко.....може да се каже че шест от осем гарсониери са усвоени ХАХАХА...
  • 13 простотия

    2 1 Отговор
    Такова рязане безконтролоно и на големи части от носещи стени става, че как не са се сринали повечето блокове не знам...
  • 14 пфу

    1 1 Отговор
    А сега, като си вкарал терасата тарикатче, стой си без стена вкъщи... Много са такива...
  • 15 Кольо

    2 0 Отговор
    Така зидат потомствените безработни които всеки ден с микробуси се връщат от Варна след работа .Работят на съвсем черно и се извозват от тартори на махали в селата . Нито по-евтино ще Ви излезе ,нито без проблеми и разправии. Гаранция - възтъмната мутра над 140 кг от махалата с маркова лимузина и платени данъци НУла лв. Добре ,че жената е дръпнала отварящия се прозорец на вътре. Обратното щеше да е фатално за нея и за много. За 100 лв. данъци НАП -КАТ и други душата ще извадят на човека , а тези безработните няма кой да ги спре и провери. Всяка сутрин и надвечер осмърдяват с дизелаците и пиянските си изцепки града. Как карат без книжки , не изтрезнели от вечерта ,как е минал преглед таралясника ,защо вътре са 10 и повече накачулени показващи средни пръсти и задници на минувачите по тротоара, винетки , данъци ... До кога само работещите законно ще са ограбвани ?
  • 16 Venturа

    1 0 Отговор
    За каквото и да се напише, все специалисти по всичкология изпълзавят! Както и един министър-председател на България. Разбирач, та чак професор! И затова сме във незавидно положение, да не казвам зле, ама много зле.
  • 17 тштш т

    0 0 Отговор
    сателита сочи към межд косм станция вече
  • 18 незнайко

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "mastro":

    Добре си дал мнението си но, защо такива фрапантни грешки в изказа ???
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.