Last news in Fakti

2 Февруари, 2013 11:32 2 803 11

Мъж преби жената с която живее

  • преби жена

Мъж преби и изгони жената, с която живее на семейни начала, съобщиха от полицията в Бургас.

Инцидентът е станал на 31 януари в село Маринка. Към 22 ч. е получено съобщение за битов инцидент в дом, разположен на ул. «Лазар Маджаров» № 11 в с. Маринка, при който 40-годишна жена е пребита и изгонена от дома си от живеещия на семейни начала с нея 40-годишен мъж.

Единият от полицаите останал с пострадалата жена, а другите двама се отправили към входната врата на адреса. Почукали на вратата и се представили, като чули детски плач и мъжки глас, който започнал да отправя обиди и закани към полицейските служители.

След отваряне на вратата, на прага се появил мъжът, който бил във видимо нетрезво състояние – същият отказал да представи документите си за самоличност и продължил да обижда и заплашва полицаите, като се опитал да избута с ръце в областта на гърдите единия от тях.

Това наложило за задържането му да се използват физическа сила и помощни средства / белезници/. Мъжът е настанен в заведение за отрезвяване. По случая е образувано бързо полицейско производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цако Стоименов - Рупци

    0 0 Отговор
    То малко ми нее работа ма нали и аз да фана края та питам кво ли я правил тоо полицай с таа жена като я останал сам с неги па и тоа неиния мъш що ги я блъскал останалите полицаи в областта на гръдите та им нее теглил направо по некои пиянски пенис за назидание-нарочно написах пенис не че незнам как си му е баш името ма да не фанат да ма преправат грамотните
  • 2 СЕВЕРОЗАПАДЕН

    0 0 Отговор
    ЕЙ,ДЕКА СИ БАТЕ ТРИБАЛЕ-ЯЛА САМ ДА СИ ПИШЕМЕ,ЧЕ АЛЕ ГЛЕЙ-ДИВОТИИТЕ МАЙ ДОАДАТ ,ПА НЕМА ДА МОАМ САМ ДА ДАМ ПРАЛИЧЕН ОТГОВОР НА СИТЕ.ОНО СИ Я ЗОВ ЗА КОНТАКТЕ И НИЯ МОЕ ДА МИНЕМЕ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛЕ,КАТО НАМИРАМЕ ШАШКЪНЛЪК ЗА СЕКИ.ЗНААШ ЛИ ,ПО-НАТАТИГА МОЕ И ИСТОРИЯТА ДА НИ ОТРЕДИ ПОЧТЕНО МЕСТО СРЕД БУДИТЕЛЕТЕ,ПА МОЕ И ДА НИ ЧЕСТВАТ-МАЛЕЕЕЕ,АКО МИ ДИГНАТ БАРЕМ ДЕСЕТИНА ПАМЕТНИКА-НЕЩЕМ СТОТИЦИ
  • 3 и аз съм от тама

    0 0 Отговор
    азе съм си малко прос ма ,му са чуда па на тозе де ги я писал въпросната статия на стила инфантилни-то ни я стил,ни я нищо.Па зер изглеждаме толко необразовани,та ни представя толко елементарно нещата от оня край,къде не знаат да приказват ми меучат,като разгонени мачки.Ми ,та постарайте са бе господа пишещи-се пак и ния сме ора и ни са ще да прочетеме нещо по-издръжано в областта на стилистиката литературна,колкото и да е тава новинарска страница...Па ако ви не връви стройно мисълта и езика-да фана да си напиша телефонете.па ми дзръкайте да ви подсказвам срещу съответно материално стимулиране.извинявам са ,да нее да съм са произнисъл връло академично,та да ма не мож разбраате.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Трибал

    0 0 Отговор
    Ама он човека он нейно чудо саа пропил лазда!А она кво сака да я носи наръце и да му са качи по дедовее всеки ден ли?Тава жената щом много шава,бой е...е строшена печка,и сурави дръва да не мисли за щуротии!
  • 6 Цако Стоименов - Рупци

    0 0 Отговор
    Па при назе само най-шантавите си кл.цат жените-обикновено одат по чужди-иначе за строшената печка а могу добре-то и чича ми са пропи от неговата булка па фана та отиде да умре по-овреме че ич не можи да ги издръжа па тя си не беше лоша-цело рупци я аресваше и никои ги нее врънал ма оня чича ми шантав и ги не сака па аде та са увеси на един изсъънал присад и то така.
  • 7 Трибал

    0 0 Отговор
    Е он саа видел у чудо завалията!Ма неее требвало да са веси ами барем да нги е сбирал такса та и кризата да а борил!
  • 8 СЕВЕРОЗАПАДЕН

    0 0 Отговор
    Е ,ТАВА А БАТКО ВЪПРОС РИТОРИЧЕН ЗА ДЕДОВЕЕ МУ-ИЧ ДА И ГО НЕ ПОДАВА,ТА БЕЛКИМ И ДОДЕ АКЪЛЯ,ЕВЕНТУАЛНО,ЩОТО НА НИХ ИМ АКЪЛ ИЧ НЕ ДОВАДА,СЛЕД КАТО СА ОЖЕНАТ-ТО ТАКА ГО А ПРИРОДАТА НАПРАВИЛА,ЧЕ СА НЕ ЖЕНИ ЗА ТЕБЕ МИ СРЕЩУ ТЕБЕ,ПРОТИВ ТЕБЕ-ТАКОВА А ,МА НЕЕ И ДА ГО ЛИКВИДИРАШ СЕ,ЧЕ АЗЕ ОБИЧАМ ДА ГИ Е..,ТА СИ НЕЕ НА НИКЪДЕ И БЕЗ ТЕХ.
  • 9 Трибал

    0 0 Отговор
    Ама тава къде клека и пика си не е мал!Ти го е..ш уно тича да та целува и вика че та обича!Ако фанеш да е..ш неко човек он ша гоо срам да пъкне на вънка а оно та целува и вика че та обича!Е тава кь даа мал ми кажи!?
  • 10 Майка ти

    0 0 Отговор
    Аре стига бе,не ти ли омръзна да пишеш глупости по различни имена а си все един и същ!
  • 11 Трибал

    0 0 Отговор
    Северозападен тука и фен клуб са бил сабрал бе що не казваш че имало и мераклийки!?