Last news in Fakti

16 Юни, 2021 17:00 2 265 5

Момче е в болница след училищен бой в Момчилград

  • побой-
  • училище-
  • момчилград

Между съучениците възникнал спор и последвали удари

Момче е в болница след училищен бой в Момчилград - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Момче от Момчилград е в болница след скандал със съученик. Инцидентът станал в обедните часове в сряда в учебното заведение, когато между момчетата възникнал спор, последвали удари, от които пострадал 15-годишният младеж.

Той е настанен в болницата за наблюдение.

Причините за свадата са в процес на изясняване.

По случая работи група „Криминална полиция“ в РУ-Момчилград и инспектор от Детска педагогическа стая.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кошлука

    4 2 Отговор
    На кой му дреме за децата?!
  • 2 факт

    0 6 Отговор
    Не преекспонирайте темата. Момчетата винаги са се били и по някога са тавали дори по-големи сакатлъци. Тоя случай тук, нито е изключние, нито е показтелен за друго освен това, че "човек за човека е вълк" както обичаше да казва един един форумен провокатор с ник ГPAД KAЗAНЛЪК, който някак си се изпари заедно с всичкосвои амплоата и остана известен само като МЛАДОЖЕНЕЦ и т.н.

    Коментиран от #5

  • 3 Иван Грозни

    10 0 Отговор
    България е пълна с полиция/всякаква каквато е възможна да има щат и заплати/, а гражданите и се избиват като животни. Едни с коли и мотори, други с чукове и брадви, трети с ритници и народ неостана. Това е утвърдено за "демокроция " от Боко. Принципите на ГРОБ са: кради; е../изнасилвай/;бий и накрая заключението на Буда - всичко е пунта мара. Аз съм добре затощо вие сте прости. Видя се какво направихме на 04.04. сега да видим какво ще изкъкаме на 11.07.
  • 4 Дунав

    3 2 Отговор
    Тези, дето родината им е Турция, много обичат да се бият...
  • 5 3333

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "факт":

    И като са се били преди, това означава че сега трябва да ги оставиме да се изрепват ли, възпитание трябва на такива за да се научат. Ами ако утре някой умре, к'во? Ще ги подминаваме такива неща, щото така е било и преди бах***ти логиката.