24 Юни, 2021 15:49 2 809 4

54-годишен е пребил до смърт свой съселянин в Силистренско

  • побой-
  • ситово-
  • силистра-
  • саморазправа

Срещу извършителя е повдигнато обвинение

54-годишен е пребил до смърт свой съселянин в Силистренско - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Окръжната прокуратура в Силистра е повдигнала обвинение на 54-годишен мъж от село Ситово за смърт, причинена по непредпазливост, вследствие умишлено нанесена телесна повреда, съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна. Наблюдаващият случая прокурор е постановил забрана за напускане на страната на обвиняемия.

Престъплението е било извършено на 20 юни 2021 година. Според първоначалните данни между жертвата и 54-годишният извършител възникнал скандал. Жертвата явно провокирал обвиняемия и не действал в посока конфликтът да бъде прекратен. Стигнало се до физически сблъсък и 54-годишният нанесъл побой над опонента си.

По-късно пострадалият мъж се прибрал в дома си, не потърсил лекарска помощ и отказал да подаде жалба в полицията. На 23 юни е намерен починал в дома си.

Работата по разследването продължава, изясняват се детайли и обстоятелства около настъпилата смърт на 56-годишният жител на село Ситово.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    20 0 Отговор
    Само в Кочинката предумишлено убийство се преквалифицира за секунди в убийство по непредпазливост. И това било правова държава, пълна пародия.

    Коментиран от #4

  • 2 Айко Томов

    9 2 Отговор
    Капитализъм в действие
  • 3 мислещ

    7 0 Отговор
    Тоест не го е бил внимателно?
  • 4 Хъхрх

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Няма предумишлено убийство в България. Има умишлено и непредпазливо.