Last news in Fakti

21 Февруари, 2013 17:56 3 698 15

„Цар Киро” припадна пред съда

  • цар киро-
  • припадна-
  • пред съда

Кирил Рашков, по-известен като Цар Киро, припадна пред Районен съд Асеновград и беше откаран в болница по спешност. Днес той трябваше да даде показания по дело срещу негов адвокат - Васил Марков, съобщи Дарик.

Той  скри лицето си от фотографите, за да не бъде сниман на носилката, с която беше транспортиран от автомобила на Съдебна охрана до линейката.

"Лошо ми, е умирам, дайте ми вода", каза Кирил Рашков. Делото е за клевета срещу адвокат Марков и е заведено от Веселин Христов, вуйчо на убития в Катуница Ангел Петров. На 8 март миналата година избухна пожар в една от сградите на Кирил Рашков-гъбарника на покойния му син Иван. Разследващите твърдяха, че пожарът е умишлен. Адвокат Васил Марков тогава заяви пред медиите, че Веселин Христов и хората му са запалили сградата.

Веселин Христов е категоричен, че Марков трябва да му се извини публично, тъй като и до днес понася негативи от това изказване, както в личен, така и в професионален план.

"Лично Веселин Христов го е запалил и хората с него. Знаем за какво става въпрос - знаем кой насажда етническа омраза, кой проповядва расизъм, кой проповядва дискриминация - Веселин Христов", бяха точните думи на адвокат Васил Марков на 8 март, когато избухна пожарът.

Кирил Рашков излежава присъда от 2,6 години лишаване от свобода в пловдивския затвор за заплаха за убийство на Веселин Христов.

На следващото заседание на 27 март ще бъдат изслушани записи на два броя дискове с изявленията на адвокат Марков пред медиите на 8 март миналата година. Тогава Кирил Рашков също трябва да се яви, ако е в добро здравословно състояние. Адвокат Марков държи на неговите показания, защото по думите му всичко, което е казал пред медиите, е било продиктувано от Кирил Рашков, с който се видял в затвора, преди да пристигне в Катуница, където горяха сгради на фамилия Рашкови.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Затворник

    1 0 Отговор
    Цигански 'АРТИСТ'!!!!
  • 2 JOE

    1 0 Отговор
    Това циганите като ги понатиснат малко, големи циркаджии стават, когато плашеше и биеше хората как нищо му нямаше, а сега изведнъж много се разболя.

    Коментиран от #4

  • 3 от мен

    1 0 Отговор
    Голяма,водеща новина на деня-циганина кирил рашков
    припаднал в съда!.....Потресаващо!
    Имената са с малки букви
    Само на ХОРА,ЧОВЕЦИ,те се пишат с главни букви!
  • 4 леши

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "JOE":

    прав си много точно така е верно са страшни циркаджии все едно са завършили театрално изкуство :)))))
  • 5 Българин

    1 0 Отговор
    е как хем е припаднал, хем е скрил лицето си докато го изнасяли... :)
  • 6 pacoran

    1 0 Отговор
    да го пуснат на народа да го линчуваме тоя циганин
  • 7 Илхан Халид

    0 0 Отговор
  • 8 Heinrich

    1 0 Отговор
    на този циганин, номерата му нямат край.
  • 9 гост

    1 0 Отговор
    още ли е жив тоя за какъв се мисли и м...л да мре
    и тия около него барабар до крак а адвоката мо да влезне и той там на топло
  • 10 Адолф Хитлер

    1 0 Отговор
    Може да е бременен?
  • 11 Иван

    1 0 Отговор
    Смърт за тоя м.....л.Това са ЦИГАНСКИ НОМЕРА.НЯМА ДА ЗАБРАВИМ.НЯМА ДА ПРОСТИМ.СМЪРТ И ЛИНЧ
  • 12 Иван

    1 0 Отговор
    Докарайте го на протестите тоя м....л.Защо го криете бе продажни КЪРВАВИ съдии
  • 13 Чичо Стефчо

    1 0 Отговор
    Доведете го на протеста утре във Варна.В него участват много "лекари" и "медицински сестри",сигурен съм че ще му помогнат.....
    Аз лично ще му помогна с каквото мога........ще си обуя специалните "обезболяващи" кубинки,ще си взема всички нужни инструменти,а именно:бухалка,ръкавици,вазелин.........
    Както се казва: "Ще го оправим за нула време"-може да ни засичате време ако искате......за секунди ще го оправим!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 14 Калоян Велинов

    0 0 Отговор
    НОМИНАЦИЯ ЗА ''ОСКАР'' ЗА НАЙ-ДОБРА КОМЕДИЙНА РОЛЯ ЗА 2013!!!! А ПОСЛЕ-ДО СТЕНАТА!!!!! И РАЗСТРЕЛ!!!!
  • 15 joro

    0 0 Отговор
    Цигански номера............? Маша на комунистите.