8 Август, 2021 09:55, обновена 8 Август, 2021 10:50 10 150 20

Тежка катастрофа с двама загинали у нас

  • кресненското дефиле-
  • катастрофа-
  • загинали-
  • ранени

Инцидентът е станал в Кресненското дефиле

Сигнал за тежък пътен инцидент е подаден малко след 9 часа тази сутрин. По първоначални данни на път I-1 /Е-79/ Кресна – Благоевград, в района на Кресненското дефиле, са се ударили тир и лек автомобил. Загинали са двама, други двама са транспортирани в болнично заведение за оказване на медицинска помощ. Извършва се оглед на мястото на инцидента. По случая е образувано досъдебно производство.

Временно движението в района е ограничено, пътни полицаи регулират на място.

Обходен маршрут : Път II-19 /Симитли- Банско-Гоце Делчев/ - III-198 /Гоце Делчев-Катунци-Марино поле/ - АМ Струма и обратно.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    18 25 Отговор
    ми като не могат да карат

    Коментиран от #3

  • 2 Хорхе

    6 15 Отговор
    Византийче и тирче- Трудно проходима ситуация. Маляката е сънувал или е бил в превъзбудено състезателно състояние.
  • 3 Перо

    48 7 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Понеже пътя е много широк,многолентов и прав,да се чуди човек за “неумението” на хората. Стотици милиони лв.потъват в строителството на магистралата и не напредва въобще! Не може разни безотговорни отрепки да взимат “мерки”,чрез поставяне на измислени знаци за голяма концентрация на автопроизшествия и нищо да не се прави. Аз не съм виждал КАТ там!
  • 4 Бай 1️⃣8️⃣

    46 9 Отговор
    Фарове бесене с колани камери кеф ти и триноги тестове за алкохол и наркотици а накрая статистиката на жертвите се увеличава!!!Значи всичко е рекет на пътя ДО КОГА !!!Малоумници които на могат да карат и нямат реална преценка за ситуацията до там води !!! Не от всеки става шофьор както и не всеки чалгар може да е премиер

    Коментиран от #8, #9

  • 5 Иво

    15 10 Отговор
    Спрете да пускате транзитно пътуващи, които само ни досъсипват и без това разрушените пътища. Нямат такси, не почиват у нас само пречат.

    Коментиран от #15

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 РЕАЛИСТ

    26 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бай 1️⃣8️⃣":

    Всичко се дължи на манталитета на населението. Тръгни да караш от Запад на Изток към България. Колкото повече приближаваш България , толкова по прости стават шофьорите. У нас са си направо диванета. Така, че оправяне няма. И фарове да светят в слънчев ден при 40градуса, все тая. И фуражки през километър да има, положението ще е същото, щото чипа в главата на българина трябва да се смени.
  • 9 Перо

    9 2 Отговор

    До коментар #4 от "Бай 1️⃣8️⃣":

    Това не са тъпи селяндури с купени книжки,а катастрофата е станала между кола с гръцка регистрация и граждани и товарен камион с професионален водач!
  • 10 Я чакай

    2 0 Отговор
    Гледах новината по Нова, директно включване, не казаха за загинали, а че един е излязал сам от колата, на другите са помогнали
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 България

    7 1 Отговор
    Знае се че това дефиле е опасно за живота и държавата остави млади човешки същества да гинат без да си мръднат пръста да построят магистралата .Цяла България минава от тук за път към Гърция .Пълно е с тирове кола до кола завой до завой без видимост и държавата спие Иначе говорят за демографска катастрофа докато пет пари не дават да спрат избиването по пътя Магистрала камери обходни пътища за тировете ще спрат касапницата Кой политик ще се заеме с тази най важна задача досега не съм чул и един Само борба за кокала

    Коментиран от #17, #20

  • 13 лоши пътища

    12 3 Отговор
    Колко години минаха, колко хора загинаха през това отвратително дефиле, и не оправиха пътя, не построиха магистрала. От 25 години я строят и още не е готова .Герберастите откраднаха парите от Европа и зарязаха магистралата. Не се знае изобщо ще я има ли. Затова стават катастрофи, България е с най-лошите пътища в цяла Европа.

    Коментиран от #14

  • 14 Ку-ку

    6 2 Отговор

    До коментар #13 от "лоши пътища":

    Сега Славуца ще я построи.... След като "тиквата" нищо не е направил тези 12 години!!!! Щото преди него пътувахме по "европейски" пътища сигурно?! Смеееех, Ганьо, смеееех....
  • 15 Тоз пък

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Иво":

    Ти уред ли си вееее?
  • 16 Киро Чантата

    1 1 Отговор
    Хора защо карате , без дневни светлини , нали Будалите от ГЕРБ ви задължиха да карате с дневни светлини , с цел да нямало катастрофи

    Коментиран от #19

  • 17 До България

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "България":

    Е чак пък цяла България да минава от там,минават ония дето ходят на гръцкото море и все бързат за Гърция да не изпуснат морето а на връщане все бързат да не избелее тенът,редовно си минавам с камиона от там широко е и завоите са нормални,е за нормално шофиране,от време на време набивам спирачки и завивам към канавката защото някоя животинка с автомобил иска да стане курбан,та така то и Шумахер бере душа,дерзайте животинки все по този начин и рано или късно късметът ви спохожда
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Борката

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Киро Чантата":

    не будалите , а Тъпанарите от ГЕРБ
  • 20 Макето

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "България":

    Не се прави нищо заради заведенията и магазините. Ако пътя не минава през Кресна им спира бизнеса. Протести, подкупи и т.н. Кажете им, че пътя няма да минава при тях и става страшно.