Last news in Fakti

16 Септември, 2021 22:40 10 248 12

Майката на разчленената брокерка с потресаващи разкрития

  • теодора бахлова-
  • станимир рагевскии-
  • деян дичев

Видях, че Станимир постепенно започва да позеленява, после почерня, по лицето му се изписаха гняв и злоба, стисна ме за врата, усетих, че може и да ме удуши. Това го издаде като убиец

Майката на разчленената брокерка с потресаващи разкрития - 1

84-годишната Стоянка Бахлова, майката на брутално убитата бургаска брокерка Теодора Бахлова, от две години е настанена в дома за стари хора „Бяла лястовица“ в град Средец, предава Флагман.

Колкото и парадоксално да звучи, на фона на всичкото богатство в имоти и банкови авоари на една от най-успелите брокерки на недвижимости в региона – Теодора Бахлова, старата ѝ майка е била докарана до краен недоимък и безизходица, поради които причини се е принудила да търси помощ в социалния дом.

Пенсията ѝ стига само за лекарствата. Не казва кой и как помага да се заплаща месечната такса за престоя в скромния приют за старци.

Тя, макар и физически рухнала, е с напълно запазена ментална виталност, без наченки на деменция, заради което можем, до голяма степен, да приемем за истина думите ѝ – особено за мотивите, довели садистичното дуо Станимир Рагевски и Деян Дичев до екзекуцията на двете жертви - дъщеря ѝ и Юмер Мехмед.

Ето разказа на възрастната жена:

„Бях сигурна, че детето ми е убито и че извършителят на това убийство е Станимир Рагевски. На 15 ноември м.г. аз вече знаех, че детето ми не е между живите, въпреки че до онзи ден таях много малка надежда да стане чудо.

Дотогава не посмях да сложа и черно, защото полицаите казаха, че не може да се траури за човек, който не е намерен мъртъв. Сега чакам да ме извикат от отделението по „Съдебна медицина“, за да погреба останките ѝ.

Ето как разбрах, че именно най-близкият приятел и сътрудник на Теодора я е убил и след това е скрил тялото ѝ.

На датата, която ви посочих той дойде вкъщи – на ул. „Оборище“ №38 и каза да сляза долу в колата му, за да поговорим спокойно.

След като Теодора изчезна, броени дни преди да отлети отново за Англия, Станимир на няколко пъти идваше вкъщи. Той пари никога не ми е оставял, носеше ми храна и лекарства – каквото му поръчам.

Правеше се на много загрижен за мене, а всъщност през това време е искал да проверява дали нещо в повече съм казала на полицията.

Тогава, в колата, аз бях много отчаяна, започнах да нареждам клетви – да умрат в мъки децата, жената, внуците на тоя, дето ми отне детето.

Бял ден да не видят и Господ да им прати само болести и смърт. Бях обезумяла в скръбта си и не можех да спра да нареждам клетви.

Видях, че Станимир постепенно започва да позеленява, после почерня, по лицето му се изписаха гняв и злоба, стисна ме за врата, усетих, че може и да ме удуши. Това го издаде като убиец.

Още много преди да ми убие дъщерята, аз съм чувала този човек да казва, че има връзки навсякъде в МВР – най-малкия полицай го купувал за 50 лв. , а най-големите за стотици хиляди. Можел всичко да уреди с подкупи.

Станимир Рагевски и Ангел Костадинов бяха сътрудници на дъщеря ми Теодора за построяването на жилищната кооперация на ул. „Константин Фотинов“ №37. Там уговорката им беше те да получат по един жилищен етаж с мазе, а тя – един жилищен етаж плюс целия сутерен.

Сградата и локацията са скъпи и за завършването ѝ, Ангел и Станимир взеха заем от дъщеря ми.

Имаха уговорка срещу паричния заем да получи 3 апартамента в новостроящия се от Станимир и Ангел курортен комплекс в Лозенец, община Царево.

Голяма част от този курорт вече е построена, това са къщи с отделни апартаменти за гости. Рагевски е искал да заличи следите от тази уговорка и затова погуби дъщеря ми. Призовавам вътрешния министър Бойко Рашков да следи какво ще свършат неговите подчинени в Бургас, за да излезе всичко на бял свят.

Аз нищо за себе си не очаквам. Наследство на мен не ми се полага, но мисля за внучката си Християна (дъщеря и единствено дете на Теодора Бахлова- б.а.). Тя е без работа, а и не е длъжна тя да ме издържа.

Другият съучастник на Станимир Рагевски в убийството на Теодора – готвачът Деян Дичев съм го виждала няколко пъти в ресторантите, които ръководеше. Теодора ме е водела на вечери в неговите заведения, не съм очаквала, че този човек може да е забъркан в такова дело.

Но тук искам да кажа, на въпроса ви дали съпругата на Рагевски – Елена, е знаела с какви престъпления се занимава той, няма как да не знае. Тя се интересуваше от всичко, което се случва между Теодора и Станимир.

Ревнуваше го от Теодора, а аз мога да ви кажа, че между тях интимности не е имало, само бизнес“, казва през сълзи възрастната майка.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слави 4

    13 62 Отговор
    Сега видяхте ли, че при Румбата е същото като при Буци - ако не беше дъщерята на Бахлова и още щяха да крият.
  • 2 Анонимен

    53 5 Отговор
    Да имаш пари и да оставиш майка си, да мизерства. Всичко се връща.

    Коментиран от #10, #12

  • 3 разпутин

    44 6 Отговор
    унучката със силиконовите джуки и цици била останала без работа, малиййй жива да я оплачеш ..............
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Трансформърс

    50 0 Отговор
    Алчността прави от хората, изрoди.
  • 6 МИНИМАЛЕН ПЕНСЮНЕР

    5 2 Отговор
    ВИКАЙ СЪДЕБЕН СЪБОР
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Иван Илиев

    5 0 Отговор
    очакваме в скоро време арест и обвинения в поръчителство на митьо очите убиха юмер за да спре да дава показания срещу него
  • 10 Посетител

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "Анонимен":

    Какво "да имаш пари и да оставиш..."?! Дъщеря ѝ е убита, ако ония двамата са опразнили сметките ѝ, а те биха могли - нали са били съдружници, вероятно са имали достъп до тях... Как старицата да се осигури, когато парите са изчезнали?
  • 11 кочо

    2 2 Отговор
    ОТ АЛЧНА ДЪЩЕРЯ НИЩО НЕ ОЧАКВАЙ.
  • 12 дядо

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Анонимен":

    Чукча чети!