30 Септември, 2021 21:10 4 254 7

Две версии за намерения край Враца мъртвец

  • труп-
  • мъж-
  • врачанско

Установено е вече, че жертвата е 51-годишният Боян Светлозаров-Пантата от с. Згориград

Две версии за намерения край Враца мъртвец - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Врачанската окръжна прокуратура назначи разследване за смъртта на намереният тази нощ мъртъв мъж на пътя на пътя между областния град и близкото с. Згориград. Според окръжният прокурор Владимир Сираков трябва да се изясни дали мъжът е бил блъснат от кола през нощта или е бил захвърлен на пътя след нанесен побой, съобщи trafficnews.bg.

От прокуратурата очакват експертното заключение на съдебните лекари по случая. Установено е вече, че жертвата е 51-годишният Боян Светлозаров-Пантата от с. Згориград. Разведен отдавна, мъжът е живеел сам след като родителите му са починали. Според хора от селото той не е бил агресивен и не предизвиквал конфликти. Имал леки психични проблеми и често изпадал в депресия и скитал по пътя за Враца.

Местните често наемали Боян Пантата на случайна работа и ремонти. Пропивал обаче заработеното с приятели в селската кръчма и често бил без пари. Заради това разпродал почти цялото си наследено от родителите имущество, а къщата му нямала дори врати и прозорци.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 0 Отговор
    БОГ да прости ГОРКИЯ ЧОВЕК
  • 2 Покаяние и смиреност

    26 2 Отговор
    Отървал се от скотският си живот. Бог е баща на всички!
  • 3 Гост от Делиормана

    22 0 Отговор
    ... Набор ми е... БОГ да го прости!... какво ли е станало с човека...

    Коментиран от #6

  • 4 Просто човек

    36 0 Отговор
    Незнам защо, не го познавам човека и незнам неговата съдба в живота, но ми стана много тъжно за него. Разведен отдавна и родителите му починали. Сам на света се е скитал, работел е тук таме сигурно за почти без пари и, какво му е оставало друго освен да ги изпие в селската кръчма, за да избяга поне за малко от проблемите и самотата си. БОГ ДА ГО ПРОСТИ ЧОВЕКА. Дано е на по-добро място.
  • 5 МЕСАРЯ ББ

    0 15 Отговор
    БЛЪСНАТ Е ОТ МЕСТНИЯ БИК И ТОЙ ПО СЛУЧАЙНОСТ Е ПАДНАЛ ТРИ ПЪТИ ВРЪЗ ТЕМЕТО И СИ СЧУПИЛ ВРАТО.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.