Last news in Fakti

16 Март, 2013 15:21 2 162 3

Трима студенти пребили свой колега

  • студенти-
  • бият

Трима студенти от свищовската академия са обвинени за причиняване на средна телесна повреда по хулигански подбуди на свой състудент, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал в началото на ноември миналата година, когато 22-годишният Ц.Ц. от Плевен, 20-годишният М. В. от с. Писарево и 22-годишният Г. И. от Плевен, след солидна почерпка с алкохол в заведение в Свищов се скарали с 21-годишният В. Ж. от Видин, също студент в крайдунавския град.

Скандалът прераснал в сбиване, при което тримата младежи удряли с юмруци и ритници видинчанина. Битият бил приет в свищовската болница и след това транспортиран за лечение в Плевен с черепно-мозъчна травма и в кома, с временна опасност за живота.

Вчера тримата младежи са привлечени като обвиняеми за нанасяне на средна телесна повреда по хулигански подбуди. Наложена им е мярка за неотклонение "подписка".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 родител

    1 0 Отговор
    Защо бихте момчето бе?Алкохола не прощава на никой-доказано е хилядократно!!!
  • 2 румбо

    1 0 Отговор
    Студентите не са това, което бяха!Едно време като се каже студент,се разбира крехък интелектуалец,дето като удари няколко питиета,не е способен на никаква физическа дейност.Сега....претендентът за висше прилича на изхвърлен от фолккръчма буйстващ клиент.(Да ме прощават тези които са отишли наистина да научат нещо,има и такива)
  • 3 edikoisi

    0 0 Отговор
    Смазан от бой в кома и това е средна телесна повреда, а насочването на газов пистолет срещу Доган опит за убийство и това ако е правова държава здраве му кажи