Last news in Fakti

28 Март, 2013 15:01 1 450 1

Антимафиоти спипаха трафиканти на жени

  • антимафиоти-
  • спипаха-
  • трафиканти-
  • жени

Операцията, проведена на територията на столицата, е под ръководството на Специализираната прокуратура

Антимафиоти от ГДБОП – ОБОП – София неутрализираха осем-членна престъпна група, занимавала се с набиране и транспортиране на жени с цел сексуална експлоатация. Спецоперацията е проведена на територията на столицата под ръководството на Специализираната прокуратура. Извършени са проверки в шест клуба. В момент на извършване на сексуални услуги са установени 27 проституиращи жени.

В хода на операцията са задържани двете лидерки на престъпната група:  Т. К. /35г./ и К.Б./33г./ . Установени са и съучастниците им - Ц.Н. /34г./, криминално проявен за кражба, И.Д. /26г./ и четири жени – Н.З./35г./, С.П. /35г./, регистрирана за кражба, И.П. /40г./и В. Х. /28г./.

При последвало претърсване на адреси, обитавани от задържаните, спецполицаите открили записки и отчети, компютърни конфигурации, фотоапарати, съдържащи снимки на момичетата.

По случая е образувано досъдебно производство. Осемте участници в престъпната група са привлечени като обвиняеми и са задържани за 72 часа.
Действията по разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 С.С.С.Р

    0 0 Отговор
    Абе хора, пишете имената на престъпниците, какви са тези иницали. За какво пищете тези статии тогава, що за информация е това. След като са спипани на "калъпа" пишете им имената, може някои от тях да познаваме, може да са ни съседи а ние не знаем какви "труженици"са. След 72 часа ще ги пуснат и отново на работа, защото остават анонимни.