30 Ноември, 2021 15:40 6 908 11

Издирват Саботана след масовия бой и разбиването на бар в Сандански

  • сандански-
  • побой-
  • саботана

Жителите на Сандански трябва да знаят, че има полиция и тя си върши работата, коментираха от ОД на МВР в Благоевград

Издирват Саботана след масовия бой и разбиването на бар в Сандански - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Почерня от "качулки" тази сутрин в Сандански, полиция и спецчасти издирват участниците в побоя в бар в центъра на града, за който единствено Struma. com дръзна да съобщи преди два дни. Димитър Саботанов - Саботана и групата му са обект на издирване. Обиски в домовете на лицата, участвали в побоя, разпит на свидетели, огледи на изпотрошения бар, това се случва в момента в курортния град.

Саботана е успял да се скрие, но според полицията, ще бъде принуден да се предаде с адвокат. Припомняме, че завчера вечерта, в заведение в центъра на града стана масов бой. Саботана, начело на група от криминалнопроявени, предизвикал скандал в бара и буквално без сериозен повод се развихрил бой между групата му и група младежи от града.

Барът е изпотрошен. На другия ден се оказа, че нито един от участниците няма да депозира жалба в полиция и прокуратура, а собственикът твърдял, че нищо не се е случило. Без жалба полицаите в Сандандски вдигат рамене и твърдят, че не можели да направят нищо и останахме с впечатление, че им се е разминало.

До днес, когато ръководството на областната дирекция вдигна на крак спецчастите в издирване на участниците в боя. " Няма да се толерират подобни изпълнения и нарушения на обществения ред, хулигански прояви също. Не може градът да се страхува от лице, което тази сутрин избяга и се скри от страх. Край на подобни своеволия .

Жителите на Сандански трябва да знаят, че има полиция и тя си върши работата, коментираха от ОД на МВР в Благоевград. Не е нормално да има серия палежи и нито един да не е разкрит, казаха още от областната дирекция. Ще ви съобщим резултатите от акцията от днес.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 истина е

    51 2 Отговор
    Бандитизмът в Държавата никога няма да изчезне ,докато има подкупни полицаи и магистрати !!
  • 2 От Сандански

    51 7 Отговор
    Caботана купуваше гласове за Герб затова имаше разпънат политически и полицейски чадър над него и затова никой и не пускаше жалби. ..Защото след това ако някой се осмели се cтоварваше с цялата тежест Герберския чук върху него!
  • 3 Тренчев

    12 0 Отговор
    Има дедовия
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 mdam

    58 2 Отговор
    Абе трябва един отряд родолюбци... да се поразходи напред-назад из територията и да приключи с подобни примати за 10-тина дни.
  • 6 Шърминатор

    35 1 Отговор
    Сега така говорите а после като се исипят 30 мутри тогава какво, ще вдигате рамене и ще си прехвърлате топката. Аз имах същия случай в софия и накрая си оттеглих показанията защото се оказа че разследващия прокурор си пие уискито с тия дето ме изнудваха. 7 години го влачиха това дело и накрая ги оправдаха
  • 7 ПЕНКО

    25 3 Отговор
    ВЕЧЕ СЕ Е ПРЕДАЛ !!! НО СЪДЛЯРИТЕ НИ /ОТ НИКОГО НЕИЗБРАНИ / ЩЕ ГО ПУСНАТ --- САМО АМЕРИКАНСКО ПРАВОСЪДИЕ ЩЕ НИ ПОМОГНЕ ДА СЕ СПРАВИМ : ИЗБОР НА СЪДИИ И СЪДЕБНО ЖУРИ ЗА ВИНОВНОСТ И ТЕЖКИ ПРИСЪДИ ЗА ВСЕКИ Г АД !!!!!!!!!
  • 8 адаша

    14 2 Отговор
    Сан Франциско, Сан Тропе и Сан Дански...Мафиотски градове...
  • 9 Рашков

    22 2 Отговор
    Ще ги занули всички като тоя. Знае им цаката той.
  • 10 агент07

    2 1 Отговор
    Хахаха....Немало жалби, а почерняло от качулки! Ти да видиш....
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.