28 Януари, 2022 08:34 3 767 10

Фалстарт на делото срещу Каканашева, Мегз е в Дубай

  • меглена каканашева-
  • мегз-
  • дубай

Съдийката посочила, че по делото има данни, че Мегз е в чужбина, и заявила, че ще изиска справка за задграничните ѝ пътувания

Фалстарт на делото срещу Каканашева, Мегз е в Дубай - 1
Снимка: БГНЕС

С фалстарт тръгна делото срещу дизайнерката от Раковски Миглена Каканашева. Днес в Районния съд в Пловдив трябваше да се проведе разпоредителното заседание за инцидент от 8 април 2019-а., пише "Марица".

Тогава, според обвинението, Мегз не спира с мердецеса си на знак "Стоп" на кръстовището на ул. “Петър Парчевич“ и ул.“Христо Смирненски“ в Раковски и се блъска в хонда. В резултат на катастрофата 71-годишна пенсионерка в японската кола е със счупен крак.

Срещу дизайнерката е повдигнато и второ обвинение - че е шофирала в период, в който принудително ѝ е била отнета книжката.

Мегз обаче не се яви в съдебната зала и делото беше отложено, съобщиха за "Марица" от съда. Причината - дизайнерката е нередовно призована.

Съдийката посочила, че по делото има данни, че Мегз е в чужбина, и заявила, че ще изиска справка за задграничните ѝ пътувания.

Преглед в профила на Мегз в Инстаграм сочи, че в момента се намира в Дубай.

Все още не е посочена дата за следващо заседание, но се очаква то да се състои в края на следващия месец.

Припомняме, че Мегз изненада много последователите си в социалните мрежи с една снимка, която много навежда на мисълта, че се е омъжила в Дубай, където се намира в последно време.

Скандалната дизайнерката отдавна си мечтаеше да стане семейна, да стане майка и изобщо да изживее мечтано лично щастие и изглежда желанието ѝ е вече факт.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 те ми да да ама не

    35 0 Отговор
    Тази харпия се подиграва със съдебната система, но то пък и една Темида бихте казали!
  • 2 Само питам

    10 0 Отговор
    Прозрачност ли? Щом сме за прозрачност, защо не сключим договор за екстрадиция с ОАЕ? Те тогава ще повярвам на лозунга за прозрачност.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 И утайката в България

    21 0 Отговор
    стана Вип. Нали тази се сваля със сто кила в къртицата, сега се смятат за звезди!? Затова сме в девета глуха, защото помияри ни натрапват за елит.
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор
    корупция а не правосъдие има в БГ
  • 6 Адвокат

    11 0 Отговор
    Сменят мярката и арест. От летището с картието и в ареста. Така пише в закона. Другото е корупция
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Псевдоним

    5 0 Отговор
    Трябваше да я затворят още като направиха измамата с лизинга и кражбата.
  • 9 ......

    9 0 Отговор
    Заработва в Дубай по леглата на арабите
  • 10 Lina

    12 0 Отговор
    Значи за пияния Токев , който размаза само своята кола ефективно затвор , а за работещата най - древната професия в Дубай мекс, обслужваща стари араби нищо?? А беше и разфасовала джипка за части.Нищо и за пийналия лекарство за акне роакутан ( уж) убиец на Милен Цветков.
    Определено Темида е сляпа за по - заможните нарушители....