Last news in Fakti

28 Януари, 2022 21:42 7 138 12

Ето я младата Юмиш от Лозен, която закла сестра си, издирват я (СНИМКА)

  • сестра-
  • лозен-
  • юмиш

Преди да грабне ножа, психарката заключила майка си в селскостопанска постройка към дома

Ето я младата Юмиш от Лозен, която закла сестра си, издирват я (СНИМКА) - 1

МВР пусна снимка на психично болната жена, намушкала сестра си с нож. В четвъртък в дома си 26-годишната шизофреничка Юмиш Мехмедова направила опит да убие 13-годишната си сестра с кухненския нож, пише Монитор бг.

Преди да грабне ножа, психарката заключила майка си в селскостопанска постройка към дома. След това успяла да наръга беззащитната си сестра няколко пъти в гърдите, гърба и корема. Малолетното момиче е настанено в областната болница във Велико Търново с опасност за живота.

След като оставила сестра си потънала цялата в кръв, извършителката на престъплението напуснала дома си и се е укрила. Затова е обявена от полицията за общодържавно издирване.

Според даденото описание, 26-годишната жена е висока 162 см, със слабо телосложение, кафяви очи, права, дълга до раменете червена коса (боядисана). Била е облечена с тъмно яке с качулка, черен клин и жълти чехли, тип джапанки.

Последно е забелязана на 27 януари 2022 г., около 16,00 ч. в района на автогарата в село Камен. От полицията предупреждават гражданите също, че издирваната Юмиш Мехмедова е с психични проблеми и поради това е много опасна за околните.

Гражданите, които имат информация за местонахождението ѝ могат да сигнализират на тел. 112, 062/620151 и 062/620437 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им ще бъде гарантирана.

Ето я младата Юмиш от Лозен, която закла сестра си, издирват я (СНИМКА)


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пълен

    21 0 Отговор
    Ужас.
  • 2 Зззз

    35 0 Отговор
    На 28 01 щом е с чехли тип джапанки какво да коментираме? Жената е болна,а вината не е нейна че не си е пила лекарствата,защото и от настинка ти писва да пиеш,а това да ги пшещ непрекъснато! ? Да не дава господ.Дано я заловят преди да я убият други "нормални"
  • 3 ммммм

    31 6 Отговор
    Така де!Ма снимки на ония баща от ДАНС де разфасова снаха си в куфар и синът му,не видОхме!Даже и имената им не разбрахме!!Бе за ДПС ще се гласува явно!

    Коментиран от #5, #9

  • 4 Aлфа Bълкът

    9 10 Отговор
    А бе става за околовръстното!
  • 5 Алфa Вълкът

    9 13 Отговор

    До коментар #3 от "ммммм":

    А бе оная си го е заслужавала, както беше писал един в сайта. Една жена не оставя един мъж преди да си намери друг и да го пробва в леглото. Човекът си е защитил честта!
  • 6 ВСЕКИ ВТОРИ☝☝

    1 13 Отговор
    ОРТОДОКСАЛЕН ПРОТИВНИК НА ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ ИЗГЛЕЖДА ТАКА „НОРМАЛНО”
  • 7 ms 57

    9 2 Отговор
    Дано тоя път публикувате !Знаете ли защо не е ВЪДБОРЕНА!Дадоха им право сами да решават,дали са болни.
  • 8 Сложете снимка

    8 1 Отговор
    и на амет дуан, той е много опасен за България. Търси се, жив или мъртъв и цифра да кажем с 5 нули. Макар, че той струва ?стотин лева.
  • 9 гост

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "ммммм":

    Защо да му публикуват снимката като са го хванали и не го издирват!
  • 10 ковидиотин

    7 1 Отговор
    100% е била с бустерна доза последна фаза на откачане готова да защити ваксинацията на всяка цена.Голяма част от ваксинираните са на границата
  • 11 Доко

    8 0 Отговор
    Като е много опасна за себе си и околните, защо не и е осигурен постоянен медицински надзор. Както всички останали Луди пуснати из страната на произвола на съдбата.
  • 12 двоен аршин

    2 2 Отговор
    Нарекли сте болната жена "психарка" за подобен епитет гумата тук трие коментари.
    И въобще не ви е за първи пут да триете постинги за изпозлвани изразни средства в собственоите ви материали.