Last news in Fakti

4 Май, 2022 17:00 2 409 6

Арестуваха мъжа, барикадирал се в "Люлин"

  • люлин-
  • барикадирал се

Днес следобед той е излязъл и е бил задържан от намиращите се екипи на Столичната дирекция на вътрешните работи

Арестуваха мъжа, барикадирал се в "Люлин" - 1
Снимка: БГНЕС

Полицията арестува мъжа, който се беше барикадирал в апартамента си в столичния квартал "Люлин" от неделя вечерта.

Днес следобед той е излязъл и е бил задържан от намиращите се екипи на Столичната дирекция на вътрешните работи. Към момента мъжът е отведен в 9-то Районно полицейско управление, където ще се изясняват мотивите за неговите действия, съобщи БНТ.

Мъжът се барикадира в апартамента си в неделя вечерта. В първите часове той се държеше агресивно, като изхвърляше от дома си различни предмети, опитвайки се да удари преминаващи покрай жилищната кооперация хора.

На място пристигнаха екипи на Столичната дирекция на вътрешните работи, а няколко пъти психолози от Института по психология към МВР се опитаха да убедят мъжът да напусне жилището си.

По случая тече разследване.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грульо

    22 1 Отговор
    Свършил белото и излязъл да пазарува. :D Човек нема ли право да се барикадира в дома си по некриминални причини? Ако не стреля през барикадата, на кой му пука, че некой се е барикадирал?
  • 2 hmhmhm

    15 0 Отговор
    демек - предал се е , иначе са задържали оня дет се клати от време на време
  • 3 Загрижен

    12 1 Отговор
    Еххх да беше престъпникът от Банкя на власт, па като иде с оня ми ти гранатомет, па като завърти ръкавите... Няма кой да чака наркомана да се предава. Отдавна да е срутил входа.
  • 4 Пацаки

    10 1 Отговор
    Арестувания е нацист от Азов!
  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    10 5 Отговор
    Какво врякахте толкова???Човекът е излязъл и е отишъл при полицията.полицаите действаха ПОХВАЛНО РАЗУМНО!Запазиха човека,запазиха хората ,запазиха себе си .Човекът не е престъпил закона,а това,което предлагахте медиите бе погазване на закона!

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.