Last news in Fakti

18 Май, 2022 08:37 1 592 3

Пиян шофьор отнесе КПП на полицията край Резово

  • пиян шофьор-
  • кпп-
  • резово

С предната част на автомобила той блъснал преградното съоръжение с по-висока от разрешената в участъка скорост от 20 км/ч., като счупил знака и прегънал металния стълб

Пиян шофьор отнесе КПП на полицията край Резово - 1
Снимка: shutterstock

54-годишният Емил И. седна зад волана на реното си пиян и се блъсна в полицейско преградно съоръжение за охрана на границата край село Резово.

Той не видял, че пред него има своеобразно КПП, което ограничава движението само в една лента – поставянето на такива стана практика откакто започна войната в Украйна, и се врязал в едно от металните колчета, обозначени със светлоотразителен бяло-червен предупредителен знак, пише "Флагман".

С предната част на автомобила той блъснал преградното съоръжение с по-висока от разрешената в участъка скорост от 20 км/ч., като счупил знака и прегънал металния стълб. По автомобила също има нанесени сериозни материални щети.

Очаквано, униформените разпоредили проверка с дрегер, като апаратът отчел наличието на 1.54 промила алкохол в издишания от мъжа въздух, което обяснява поне донякъде защо той не е успял да прецени габаритите на автомобила си при преминаването през своеобразното КПП.

Водачът е задържан. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЛФА КЕНТАВЪР

    4 0 Отговор
    пиянството е до гроб
  • 2 Рошко

    4 0 Отговор
    Той пак като не е влязъл в тюркието пак добре
  • 3 Чук и Гек

    2 0 Отговор
    Полицейско или гранично - полицейско е било ,,съоръжението" !?