Last news in Fakti

4 Юни, 2013 19:49 26 298 7

2000 лв. награда за името на мъжа пребил таксиджия

  • награда-
  • такси-
  • пребил

Награда от 2000 лева обяви Велизар Гачев, син на жестоко пребития таксиметров шофьор Методи Гачев. Парите ще получи този, който съобщи името на мъжа, който на 25 май сутринта нанесе тежък побой на таксиста, съобщава електронното издание marica.bg.

Седмица след нападението 61-годишният Гачев все още е в болница. Той е претърпял няколко операции, при които лекарите са успели да спасят зрението на пострадалия. До вчера сутринта мъжът бе поддържан в изкуствена кома, тъй като травмите по главата му са много тежки. Направена му е една операция, при която са отстранени два големи хематома на мозъка, предстои и втора.
 

МВР  разпространи фоторобот, изработен по показания на свидетелите. Мъжът  е на видима възраст 25-30 години, висок е 170-180 см, с бяло овално  лице, къса черна коса, тъмни очи. Има порезна рана на дясната длан. Гражданите, които имат информация, могат да се обадят в дежурната на Четвърто РУП в Пловдив на тел. 62-71-68.

Криминалистите от Четвърто  районно търсят четирима свидетели, които могат да помогнат при разпознаването на садиста. “Надявам се тези, които разпознаят нападателя от фоторобота или имат някаква информация, с която могат да помогнат на разследването, да се обадят. Тази с нищо непредизвикана жестокост трябва да бъде наказана”, категоричен е Велизар Гачев.

Шофьорът от фирма “Лидер такси” бе зверски пребит от мъж на улица “Ж. Кюри” в “Капана” в нощта след първите абитуриентски балове.

Животът на Гачев е спасен от живеещ в кооперация на ул. “Жолио Кюри”, който се намесил, преди хулиганът да довърши таксиста. Раните по главата на шофьора са изключително тежки, хулиганът е блъскал главата му в ръб на сграда. “Лицето му е буквално раздробено. Дори хирурзите, които са виждали какви ли не травми, бяха шокирани”, разказва Велизар.

Криминалистите провеждат мащабно разследване. Проверени са всички камери в района, разпитвани са служители от персонала на нощните заведения в “Капана”. Продължават проверките в спешните центрове и частните болници, тъй като нападателят явно има сериозна рана на ръката. Кръв е открита по стъклата от фара на таксито.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 toti toti

    1 1 Отговор
    Велизаре дано да го хванеш лично бате....Стискам ти палци......Нашето семейство беше потърпевшо на домашен обир....Лично аз ги разбрах кои са,и познай каква саморазправа имаше ЯКА.........Дано господ да е със баща ти .....Съчувствие баце.....
  • 2 pacoran

    1 1 Отговор
    Като го намериш да го обезобразиш задължително без да мъ казваш защо той си знае
  • 3 Борислав Борисов

    1 1 Отговор
    Велизаре,като намериш,първо му хвърли един здрав пердах,но да не може да го познае никой,а после го пусни и на приятелите си да го довършат!!!Скорошно оздравяване на баща ти!!!
  • 4 мария спасова

    1 1 Отговор
    Няма къде да се скрие.ще го барнат,но да се моли полицаите да са първи защото пипне ли го сина на пребития човек едва ли повече някой ще чуе за този б...к.
  • 5 Милен Николов

    1 0 Отговор
    Еххх..., как само ми трябват парички.
  • 6 Yordan Kostadinov

    1 0 Отговор
    ей хора Вилизар ми е приятел ,споделете статията ,ако излезе нещо ......
  • 7 калоян костадинов

    0 0 Отговор
    отрежи му ушите и му ги даи да си ги яде