Last news in Fakti

13 Юли, 2022 12:02 2 355 16

Освобождават предсрочно шеф Андре Токев

  • андре токев-
  • шеф токев-
  • нетрезво състояние

Той излежаваше 7-месечна присъда за шофиране в нетрезво състояние

Освобождават предсрочно шеф Андре Токев - 1
Снимка: БГНЕС

Освобождават предсрочно шеф Андре Токев. Той излежаваше 7-месечна присъда за шофиране в нетрезво състояние, от която му оставаха още 2 месеца и 14 дни. За предсрочно освобождаване бе необходимо той да е изтърпял не по-малко от 1/2 от наказанието си, съобщи Нова тв.

Съдът реши, че процесът на адаптация на Токев е протекъл безпроблемно. Той бил спокоен и балансиран, не проявявал враждебност и агресивност, което означавало, че няма зависимости, включително от алкохол.

В затвора шеф-готвачът се отличил с безупречна дисциплина и проявил самоинициатива. Не можело да бъде възприеман като реална опасност за обществото. Токев приемал изцяло отговорността за криминалното си поведение, признавал вина и демонстрирал нагласи за промяна, посочва в мотивите си за предсрочното му освобождаване съдът.

"Искам да кажа, че много добре съзнавам грешката си. В затвора работя по 12часа. С оскъдни продукти показах ново ниво на готвене. Създадох условия как да се работи. От 30 процента посещаемост в стола, сега тя е 80 на сто. Има огромни опашки за храна”, заяви шеф Токев пред съда.

И допълни: „Спортувам всеки ден между 2 и 3 часа. Обучавам се как да тренирам. Написах проект - да играем игри и да се социализираме. Началникът хареса проекта, но няма как да бъде приложен. Проведох много разговори с млади хора. Мисля, че всички тези неща допринесоха да се социализирам добре. Мисля, че съм готов да напусна затвора и да съм полезен на семейството си”.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    39 3 Отговор
    А убийците, които Газят Нямат присъди все още! Добре е.

    Коментиран от #3

  • 2 Да си

    20 6 Отговор
    джитка по капли из София , пиян като талпа !
  • 3 Ихуууууууу

    21 1 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    И какво е посланието към всички останали пиячи и смъркачи - давайте смело, няма нищо страшно, Ще си полежите на топло няколко месеца, ще си отпочинете и после пак на купона! Ибрееееееееее, дай, дай, дай, сипи, ако нема донеси! А наздраве.
  • 4 Какъв

    18 4 Отговор
    шеф е този пияндурник!? Карал е по джанти, неадекватника! Добре,че не е убил някой! тогава пак ли ще го арестувате. Литмуса нали уж война обяви на пияндетата- шофьори!
  • 5 Да, да

    10 1 Отговор
    Наздраве!
  • 6 Как са нещата

    12 2 Отговор
    Човека отрас в затвора добър човек а тея боклуци дрогирани за убйиства няма нищо Ей това ще да е "правова държава".
  • 7 Голям си, шеф

    13 4 Отговор
    Браво! Достойно понесе наказанието си!!! Дано никога повече не се излага така!!
    Успех!!!
  • 8 Берлин

    1 0 Отговор
    Не знам, аз предпочитам Херта
  • 9 Димитър

    6 0 Отговор
    дано довечера след купона за свободата да няма пак по джанти
  • 10 гост

    5 1 Отговор
    Алкохолизъм насила не се лекува. Достойно си излежа присъдата, браво за което, прие факта, че е надробил серозна попара, изправи се след това е понесе наказанието. Въпросът е сега да остане за 10г. без книжка и ако бъде засечен да кара просто да си влезе пак, с една 4г. условна, за да има някаква превенция от рецидив и да не се почувства недостижим от закона.
  • 11 ДА ИЗМЭТЕМ харвардския ГАЛОSHHH

    2 0 Отговор
    Този не е шеф, той си е просто готвач, макар и главен,
    но е някак си по-тежкарско това ШЕФ Токев...
  • 12 Бай Ставри

    2 2 Отговор
    Най хубавата препоръка му е написах аз на гърба му.Токев обеща пак да ме нависти след някой запой
  • 13 Димо

    3 1 Отговор
    За мен не трябваше да го освобождават предсрочно,защото се дава лош пример на обществото така. Четох ,че му връщали и книжката ,което не ми се струва правилно. Дано все пак е осъзнал грешката си и не сяда пил зад волана. Дано законът застига и други пили,а и такива ,които са убили .
  • 14 мечо

    0 1 Отговор
    тус гулиамъ утревкъ и ахоколикъ
  • 15 кУмУнист

    1 0 Отговор
    Аз нещо не виждам логиката, когато при осъждането си му свалил месеци от присъдата, защото се е признал за виновен и после още месеци, че в затворен се държал ок, като добавим, че му се приспада и домашния арест, аз направо съм в шок, за престъпление с рецидив при който трябваше да лежи към 2 години, му приспадат 3 пъти присъдата и лежи 4 месеца. Това ако е правосъдие здраве му кажи .
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.