Last news in Fakti

2 Август, 2022 17:43 1 792 1

Криминално проявена нападна с нож възрастна жена в столицата

  • криминално проявена-
  • нападение-
  • нож

"Обвиняемата Д.Б. ударила с нож Й.П. и ѝ причинила лека телесна повреда, изрязваща се в прорези на главата и рамото

Криминално проявена нападна с нож възрастна жена в столицата - 1

Възрастна столичанка бе ранена с нож от криминално проявена жена. Инцидентът е станал в понеделник, 1 август, около 20,00 ч. в градинката на блок срещу площад „Ручей“ в гр. София, съобщават от районната прокуратура.

На 34-годишната нападателка, ранила възрастната жена по хулигански подбуди, е повдигнато обвинение.

"Обвиняемата Д.Б. ударила с нож Й.П. и ѝ причинила лека телесна повреда, изрязваща се в прорези на главата и рамото. Деянието е извършено по хулигански подбуди – без обвиняемата да е била предизвикана от пострадалата", съобщават от държавното обвинение.

По случая е образувано досъдебно производство, за което законът предвижда наказание „лишаване от свобода“ до 3 години.

Д.Б. е осъждана. Предвид криминалното ѝ минало, възможността да се укрие и да извърши друго престъпление, наблюдаващ прокурор е постановил задържането ѝ за срок до 72 часа.

Предстои да бъде внесено искане в съда за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Д.Б.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Панделката

    1 0 Отговор
    Егаси изтрещели те п.т.и. да те е страх да се разходиш около блока, а какво остава да изведеш дететоси на разходка. Защо ги пускате такива навън бре?