19 Септември, 2022 13:25 3 048 7

Убиецът от врачанското село гръмнал приятеля си пред очите на семейството му

  • убийство-
  • самоубийство-
  • село долни вадин

Малко преди 16 часа 41-годишният извършител влязъл в дома на жертвата, качил се на втория етаж, където имало помещение, обособено като механа, и без да казва нищо извадил пистолет и стрелял два пъти в главата на 57-годишния мъж

Убиецът от врачанското село гръмнал приятеля си пред очите на семейството му - 1

Прокуратурата и полицията във Враца дадоха ужасяващи подробности за убийството и самоубийството, които потресоха оряховското село Долни Вадин. То е извършено пред очите на семейството на жертвата, разкри окръжният прокурор на Враца Владимир Сираков, цитиран от Bulnews.bg.

Припомняме, че бруталното престъпление бе извършено по време на традиционния събор на селото вчера. Малко преди 16 часа 41-годишният извършител влязъл в дома на жертвата, качил се на втория етаж, където имало помещение, обособено като механа, и без да казва нищо извадил пистолет и стрелял два пъти в главата на 57-годишния мъж. След това той насочил оръжието към слепоочието си и дръпнал спусъка.

По-възрастният починал веднага, а другият бил все още жив при пристигането на полицията и спешните медици. Той бил натоварен в линейка, за да бъде транспортиран към болница, но по пътя издъхнал.

И двамата мъже са ловци и се познавали по тази линия, каза директорът на областната дирекция на МВР Цветко Нинов. Убиецът бил чест гост в дома на жертвата и във фаталния ден влязъл като у дома си, без никой да се усъмни в намеренията му. Мотивите за жестокото деяние все още не са известни, но най-вероятно са лични и убийството е от битов характер, каза още шефът на врачанската полиция.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Играли са на "скрий салама"!

    10 6 Отговор
    Възрастния решил да прекрати тази игра и "дивия запад" се събудил в другия!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Патето Яки

    8 1 Отговор
    Ловджиите психясват като не са на лов.
  • 4 Волга Петрова

    10 7 Отговор
    Това са новите ни евразийски ценности.

    Коментиран от #7

  • 5 ВОДНИЯ ДУХ

    1 3 Отговор
    Не пишете глупости като не знаете .
    Застреляния го познавам лично.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Водопад Викториев

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Волга Петрова":

    А дали не бяха афроатлантически ценности?