Last news in Fakti

28 Септември, 2022 08:50 1 811 8

Ухапванията по пребитото дете в Пловдив са от зъбите на майката

  • пловдив-
  • побой-
  • дете-
  • кома

По-рано майката е обяснила пред медиците, че тъй като детето паднало от леглото, тя се опитвала да го свести, като го е хапала. Детето е с черепно-мозъчна травма и с разкъсан бял дроб

Ухапванията по пребитото дете в Пловдив са от зъбите на майката - 1

"Съседка на осиновителката от Пловдив категорично заяви, че никога не е виждала никакви данни за това майката, чието турско име е Айше, да е прибивала детето или да се е държала лошо с него. Тя я определя като добра и грижовна майка". Това каза тя в ефира на Нова тв.

И допълни, че в деня на инцидента е чула силен трясък и малко след това викове като на умряло.

Малката Севда е в критично състояние и лекарите продължават да се борят за живота ѝ, казаха пък лекарите от Пловдив, които се борят за жовота ѝ.

Множеството ухапвания по тялото на пребитото в Пловдив дете са извършени от майката Анка Михайлова. Това е показал експеримент, назначен от прокуратурата.

За целта е била извършена отливка от зъбите на 41-годишната жена и сравнена със следите от ухапвания по малката Севда, която още е в кома.

"Следите от зъбите са на осиновителката. Хапала е детето по скулата, ръцете, тялото", съобщи зам.-районният прокурор на Пловдив Атанас Илиев.

Той обясни още, че са говорили с много нейни познати и към момента е установено, че е била асоциална и не е допускала хора в дома си.

По-рано майката е обяснила пред медиците, че тъй като детето паднало от леглото, тя се опитвала да го свести, като го е хапала. Детето е с черепно-мозъчна травма и с разкъсан бял дроб.

Прокуратурата привлече като обвиняема майката на 2-годишното момиче, което беше настанено в кома в пловдивска болница. Лекарите продължават да се борят за живота на детето.

0


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пучо Капучо

    25 1 Отговор
    Тая канибалка, бе! Затва ли го е осиновила?
  • 2 Няма такава държава

    36 1 Отговор
    Самотна циганка върху какво са и дали правото да осинови дете? Нищо не работи тук! Сега детето ако се оправи ще е с кусури! Значи още от 2 годишно на ТЕЛК! Само мерзавци и мошеници в българските институции!
  • 3 Гаглей

    24 0 Отговор
    Лелелелл как ще дадете на галка от 100люпюно малко дете. В столипиново не бих се и изходи даже, колкото и да ме напъва
  • 4 Гаглей

    8 0 Отговор
    Марче виж ги само, пишеш за пострадало малко българче и почти половин час 3 коментара, дреме им. А драсни нещо за Украина Русия или за гнома ше се изтепат тук, даже си правят уговорени боеве
  • 5 Да ѝ

    8 0 Отговор
    ги извадят !
  • 6 аман

    5 8 Отговор
    то само ромите имат проблеми и телевизията само тях снима или им плащат за да запълват новинарските емисии. има нещо което ми намирисва на пройзводство на новини. А и невидяхме доказващи снимки на детето

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Анонимна

    5 0 Отговор
    Сега съседите пак нищо няма да са чули, ни видяли що се отнася до насилие, побой или убийства.. Ама виж, ако са клюки, всичко ще знаят.. Ето това е вбесяващото!!