Last news in Fakti

18 Юли, 2013 12:19 1 573 1

Окончателно: Таксиджията убиец остава в ареста

  • михаил куртев-
  • катастрофа-
  • такси
Окончателно: Таксиджията убиец остава в ареста - 1
Снимка: БГНЕС

Шофьорът, който предизвика тежката катастрофа на Цариградско шосе миналата седмица, остава окончателно в ареста, предаде БНР. Според Софийския апелативен съд, категорично е установено, че шофирайки пиян и с висока скорост, Михаил Куртев е причинил смъртта на млада жена и е ранил тежко още няколко души.

Магистратите цитираха справка, според която от 1998-а до 2011-а година той е бил санкциониран от органите на КАТ 24 пъти и заключиха, че на свобода може да извърши друго пътно престъпление. На възраженията на защитата на Куртев, че автомобилът му е бил засечен, съдът отговори, че това ще се установява с назначените вече множество експертизи.
Близки на мъжа бяха дошли в съдебната зала. Една от тях, която не пожела да се представи каза:

Засечен e от черен джип Audi Q7. Свидетели са го видели. Едва ли има някой да няма нарушение.

Пред съда Куртев каза, че съжалява за случилото се, но не може да върне нещата назад.

При инцидента бяха ранени 12 души. Станислава Асенова почина, остава критично състоянието на 6-годишната Елена, която се бори за живота си в болница "Света Анна". Детето преживя мозъчна и коремна операция. Момиченцето тежи около 25 кг, кръвта му е 3 кг, а прелятата кръв е 2 пъти повече и тялото се нуждае от време да я "разпознае" като своя, информираха лекарите. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Николай Николов

    1 0 Отговор
    Съжалявам за грозния коментар ама мястото на това пияно прасе вече трябва да е 2 метра под земята. При 24 пъти санкциониране и пак да вее байраци и да трепе хора , това не е нормално.