Last news in Fakti

3 Ноември, 2022 12:36 2 503 2

Полицията в Бяла Слатина откри телата на майка и дъщеря в дома им, разследва се убийство

  • полиция-
  • тела-
  • майка-
  • дъщеря-
  • бяла слатина

Сигналът е подаден от роднина

Полицията в Бяла Слатина откри телата на майка и дъщеря в дома им, разследва се убийство  - 1
Снимка: БГНЕС

Полицаи откриха телата на майка и дъщеря в дома им в Бяла Слатина, съобщиха от пресцентъра на полицията във Враца. Сигналът е подаден от тяхна роднина, която заявила, че не може да влезе в жилището, информират от Нова телевизия. Прокуратурата е започнала разследване за убийство.

Починалите са на 57 и 38 години.

Извършен е оглед в присъствието на съдебен лекар. Не са открити видими следи от насилие. По случая е започнало разследване.

Установено е, че дъщерята е регистрирана в Центъра за психично здраве и е нeколкократно настанявана за лечение в психиатрично заведение. Има данни за прояви на психични разстройства и на майка ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баба Вуна

    4 2 Отговор
    Аз и без да разследвам съм сигурна че са били трайно безработни без право на социална помощ. Сега вече са се отървали и няма да теглят повече.
  • 2 Шопо

    2 1 Отговор
    Да ораничиш или отнемеш свободата на човек можеш, но не можеш да поробиш неговия дух.
    Освобождаваш се от тялото си и си свободен, завинаги!