Last news in Fakti

8 Ноември, 2022 14:20 4 757 8

Арестуваха Иван Слънцето в София с голямо количество наркотици

  • арест-
  • иван слънцето

Това не е първият арест на Митов. През 2016 г. той бе задържан и обвинен като лидер на престъпна група, търгувала с наркотици по морето

Арестуваха Иван Слънцето в София с голямо количество наркотици - 1
Снимка: shutterstock

С по два килограма кокаин и хероин, както и 29 пресовки марихуана, е бил задържан Иван Митов, известен с прякора Слънцето. Той е бил арестуван при акция на Второ РУ и СДВР.

Дрогата била открита в квартира, ползвана от Слънцето в столичния кв. "Надежда". На откритите наркотици е назначена експертиза, но по първоначални данни става дума за кокаин, хероин и марихуана, пише 24 часа.

Това не е първият арест на Митов. През 2016 г. той бе задържан и обвинен като лидер на престъпна група, търгувала с наркотици по морето. Мъжът вече е лежал в затвора по стари присъди за дрога.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 3 Отговор
    МОЛЯ дано нее МВР ПИАР
    отбиване на НОМЕРА
  • 2 А стига бе

    26 2 Отговор
    Той цял живот се занимава с това и цяла България го знае! Добре айде ще се правим на изненадани
  • 3 Бегай !

    19 0 Отговор
    Такива да ги трепят на място.От 2016 е излежал присъда !? Колко ? Има, няма 6 месеца.После пак е Капитан Планета и никой от наркоотдела,не знае с какво се занимава ! Явно смяната на полицейските началници в РПУ-та,дава резултат.
  • 4 Каде сте ГЕРБ

    9 1 Отговор
    Има ли ГЕРБери а мафия
  • 5 Емо

    4 7 Отговор
    Стига глупости. Два кг. кокаин и 2 хероин сигурно са над 1 млн. лв. Кокаин и хероин такова количество в България не може да се продаде.

    Коментиран от #6

  • 6 хахаха

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Емо":

    Къде са тия цени за тия килограми бе ххаахахахахаха Абе що пишете глупости без да сте запознати
  • 7 Мунчовци с Шлемофони

    4 1 Отговор
    Слънчо пътува няколко пъти седмично до морето и обратно, още отпреди 2008 година, бизнесът му е ясен на всички. Винаги движи с още някой, но на дистанция, като се събират на бензиностанции около Пловдив. Никой не го закача, никой не го спира, движи основно нощем...
    Голямата изненада е, че за целият му криминален живот е задържан два пъти, а бизнесът му е един и същ от 15 години..., каква държава само - Батките са елит, а школата в Симеоново е инкубатор на Престъпност...
  • 8 Пече слънце .

    3 0 Отговор
    кога сте арестувате асен божилов за кражби ? И брат му банкоматният автодзамбаз ! Те са партийка на слънцето !