Last news in Fakti

4 Януари, 2023 11:09 2 892 51

Убийство за половин шише ракия

  • убийство-
  • шише ракия-
  • гъмзово

Децата от Гъмзово са направили самопризнания

Убийство за половин шише ракия - 1

Убийството на 59-годишния мъж от село Гъмзово е заради половин шише ракия. Това обяви прокурор Владислав Влашев, който е говорител на Окръжна прокуратура, предаде БТВ.

Той добави, че обвиняемите вече са трима. Вчера четири деца на възраст между 10 и 17 години бяха задържани за убийството.

Жертвата е убита по особено жесток начин. Съдебният лекар е констатирал, че смъртта е настъпила вследствие на удари с крака и ръце.

Обвиняемите непълнолетни са направили самопризнания, но отричат да е имало умисъл. Те са известни на органите на реда с дребни кражби.

Обвиняемите са задържани за 72 часа. Прокуратурата днес ще поиска постоянното им задържане под стража.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдааа

    58 3 Отговор
    Нищо няма да им направят, нали дъртите са от електората на ДПС и ГЕРБ.
  • 2 Псевдоним

    53 0 Отговор
    Убийство от омраза. Ракията е предтекст.
  • 3 Джарвис

    59 2 Отговор
    Римляни сър!
  • 4 Анонимен

    1 43 Отговор
    Кво очаквате от гладни псета. Същото е и с хората. Нахранете ги, за да не обиват старците. Те го казват, вие имате, ние нямаме. И мвр, ще се оплачат, че им нарушавате правата. За случая си има органи. Не знаем точно как стоят нещата, за да коментираме, а и нямаме право. Децата са гладни от мен.

    Коментиран от #16, #47

  • 5 Е може ли да се продава

    23 0 Отговор
    калпава ракия на ценители !
  • 6 Иванчо

    16 15 Отговор
    Не закачайте децата, те са бъдещето ни!
  • 7 Анонимен

    2 25 Отговор
    В германия, защо не убиват. А нашата живя и ит бг отудоха и вудяха, как е там. Цялата къща им е дадена от църквата и държава им плаща квартирата, тика, водата и сие. Служители идват при родирелите им и им казват, че трябва да ходят на детска градина, училище. Кога и в Бг ще ги посетите. Задоволени са децата им, имат колела, ходят на детска градина, училище и си помагат взаимно. Както ни казват, да ти е драго да ги гледаш малчуганите от Бг в Германия.

    Коментиран от #10, #11

  • 8 Опааа

    43 0 Отговор
    Какви деца ма Марооооооо! Престъпници! Веднага в пандиза минимум за 15г.!!!

    Коментиран от #13

  • 9 Браво

    48 1 Отговор
    Вчера кражба,днес убийство по непредпазливост,а утре закоравели мародери и изнасилвачи.БХК се грижи добре за възпитанието им.
  • 10 Я пак?

    20 0 Отговор

    До коментар #7 от "Анонимен":

    Не убивали там? И още как! Правят каквото си искат, и копче не могат да им кажат...
  • 11 А ракия,

    24 0 Отговор

    До коментар #7 от "Анонимен":

    бира и цигари носят ли им или ги оставят сами немили-недраги да си ги купуват?
  • 12 Защо.???

    40 0 Отговор
    Никъде не се казва, че групата от четирима, е с древен индийски произход. Само в два сайта го пише. На кое място сме по свобода на словото, че забравих.
  • 13 Вместо

    29 0 Отговор

    До коментар #8 от "Опааа":

    деца може тинейджъри, хлапета, немирници, малчугани, палавници. И един бисер: извършителят е с италианско име, но не е италианец и е с българско гражданство. Виждам наченки на Езопов език във "Факти".
  • 14 Хахахахха

    14 0 Отговор
    Нека да има за измисления елит с купени дипломи и имащи се за много учени и знаещи 1000 семейства върха на боклуците.Другите да са гладни и да се самоизяждат. Добитъка е по задружен от нас да знаете.
  • 15 лошо

    13 0 Отговор
    Това не са гладни, това са наркомани, които били недоволни от ракията. На това отгоре ходели и на училище, не са скитници някакви, човекът им е бил дори роднина.
  • 16 Последния Софиянец

    23 0 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимен":

    На 30 декември пред Кауфланд една жена подари цяла баницата на един клошар а той я хвърли на земята.Искал ракия.

    Коментиран от #31

  • 17 Миро

    31 0 Отговор
    Възмутително е!!! Непрекъснато има убийства на беззащитни хора. Защо? МВР хич ги няма, Прокуратурата също. Законите са такива че ще изпратят циганите в общежитие и на 6-тия месец ще бъдат освободени и готови за нови убийства. Така не бива повече! Трябва Народа да може да се защитава сам, при липсата на МВР и Прокуратура. Трябва имота на гражданите да е свят и неприкосновен и да може да се защитава с ВСИЧКИ средства. Трябва да се разреши притежанието на реални и ефективни средства за защита от посегателства , независимо какви. Трябва всички хора да са сигурни и спокойни в домовете си. Това е демокрация

    Коментиран от #39

  • 18 Оле

    10 2 Отговор
    Доколкото знам в тези земи има гъсти мъгли лош въздух и така наречените власи.за тях знам ,че са много алчни и всичко биха продали за пари ,дори това което не се продава ! Лош район с много елементарни хора ! Не ви съветвам да пристъпвате там !
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Оле

    14 2 Отговор

    До коментар #19 от "Цигани":

    Влашки цигани ! Нещо като гаврошовците при чеушеско
  • 21 урко

    24 1 Отговор
    Деца ли?! Когато убиват човек не действат като деца, а като дойде време да отговарят пред съда изведнъж се сещат, че са непълнолетни. Тези цветнокожи неграмотни екземпляри, които ние издържаме, храним и поим още от рождение чрез социални помощи , накрая за благодарност ни убиват в домовете.. На това му се вика интеграция на ромите
  • 22 12345

    7 0 Отговор
    Трябва, но младото от мвр ви казва, ще се оплачат, че им нарушавате правата и така ни наводняват за 5 години многократно и ни се подиграват, когато им кажем да си платят. Нямаме пари, щом ти си извикали Амет майстори, ти ще плащаш, мъжа ми не разбира, и така ще е, а ремонта ще ни струва над хиляда от наводнения. Нищо против да си платим, но пак ще следва наводнения, как да ви обясним, на терата плува във вода, в тоалетната тръби текат, в коридора тяхен по стените идва твч от горния етаж пак ние, докато един ден полиучим инфаркт. И амет майстора, май целта им е да се махнете, а къде да отидем амет. Никой за никой не мисли, а бе строен за специални хора по тж навремето. Ще ни бият убиват по горният описан, явно зад тях стоят хора, нищо против тях, преди живяха проститутки, майка и шерка с дете и бяхме много по доволни сравнение с тези, но са млади с красиви деца, бъдешите е в тях, не и в нас и така ще е, зад тях стои сорос и кой ли не росице. Чакате си некролога. Къде са човешките права на другите хора, нека си плащат на майстори, а нека живеят на квартира в една стая до старини, все пак не сме националисти, като някои подобие депутати българи, воленчо де
  • 23 ПСР

    15 0 Отговор
    Много е тежко положението по китните,запустели български села откъм битова престъпност.Лошите новини за пребити и убити възрастни хора от тези райони са ежедневие.Дивна,предимно ромска,безнаказана престъпност се шири.Няма полиция,няма адекватни наказания.Резултатите са крайно печални.Липса на всякаква държавност.
  • 24 Истини

    1 10 Отговор
    Под един знаменател не ги слагайте. Голям процент от тях се трудят, и ако пишем, то единици. Нима през 50те ги е нямало и то Айтен се казваше. Биеше ги, а родителите й бяха добри хора. Разнасеше храна и вода по влаковете, а син им караше влак. Покойници. Айтен ги биеше, като порасна замина за Турция и я върнаха в Свиленград разкапана, заразена. Биячка и дели й викаха в акбунар. След това се преместиха в остров куба в блок. От тях има много, ама много качествени и добри хора и им дадихме всичко без пари. Не е хубаво взаимно да се обиждане. Малките са големи сладури, събират в хs листа, помагат на майките си, от малки ги учат на труд, но хs си е ок, те откакто се помнят живеят в града и новите, които слязоха от ще се оправят, но трябва да минат много години, а ние няма и децата ни да са живи. Ето, отстъпваме на даващи ап под наем и живеещи, не са си идвали в родното огнище цели 7 години.
  • 25 Някоя си

    9 0 Отговор
    А в щатите екзекутирали транссексуален.....новина от днес......тук кога.....нали по демокрация се равним по тях.......
  • 26 Анонимен

    1 1 Отговор
    Да, ама младо полицайче в пенсия... От 2 вход, не го познавам.. Тук ги настройват дпс. А дали е така, казаното от х
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Бай Митко

    12 0 Отговор
    Маро стига с това децата, та децата! Това са изпечени престъпници, убийци! Ще бъдат пуснати и като разберат, че са богопомазани от държавни институции и НПО-та ще бъдат неспасяемо жестоки убийци!
  • 29 Гражданин

    0 4 Отговор
    Вие оставете българите, но те имат две красиви деца и той я пребива през нощите пред децата, през лятото спи и хърка в колата. Не е наша работа, но ако е на запад ще им отнемат децата. И утре и те ще бият жените си, дано не е така, но децата са като попивателна, и след време подобие. Сега явно са ги предупредили и по тия дни затишие, а 5 г бой, хвърляне на предмети, буркани през прозореца, фасове не изгасени. Не че българина е идеален човек, всеки със своите кусури, но по цял ден цигари, кафета, таксита, що да работи, като ходят на социала и се топлят при бащите им. Има работа, но що да се трудят. Бъдещето е в младите хора, не и в старите българи. Разбираемо е.
  • 30 да сме реалисти

    11 0 Отговор
    Защо пишете "децата". Пишете -
    убийците. И когато пишете за властимащите, които години
    наред си затварят очите и ушите
    за жестокостите в българските села, та когато пишете за политиците, също пишете - убийците. Едно е да живееш в Центъра на голям град и съвсем друго, в покрайнините на някое селце. Но навсякъде животът
    е безценен.
    Животът трябва да се пази. За живота на всеки трябва да има сериозна грижа. За съжаление стотици хиляди хора замръкват в страх, защото знаят добре, че няма власт, която категорично да застане срещу крадците и убийците.

    Коментиран от #34

  • 31 Бургазлия

    9 0 Отговор

    До коментар #16 от "Последния Софиянец":

    И аз имам подобен случай: Един патладжанест ромчо проси "Бате дай за Новата година един лев, че съм гладен" и аз от близката баничарница му взех баница за 1.80 лв., а той бетера не я иска и пак настоява за лев. Реших от тук нататък ако ще да мре никакъв лев.
  • 32 Росенчо

    9 0 Отговор
    ами време е да рарешат влезе ли мааангааал у къщата ти ДУМ и на прасетата. Така или иначе от този материал ( примати) човек няма стане и още повече държава. Колкото по-скоро стане това, толкова е по- възможно да станем държава, а не кочина с примати.
  • 33 Молек

    8 1 Отговор
    Това село е близо до гр видин. Градът е столицата на ромите в България , много толерантен град също към друго голямо малцинство там влашкото, от смесицата се получава нещо като децата убийци , или децата на царевицата . Всяка година кмета устройва ромовлашки панаир за да може да се види мизерията на обществото там.
  • 34 Бай Митко

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "да сме реалисти":

    Адмирации за истината в коментара Ви!!!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Механик

    9 0 Отговор
    "Обвиняемите непълнолетни " са от РИМски произход, нали?
    Тя и полицията ги познавала заради системни кражби, ама те, кражбите били "незначителни" и е чакала когато групата разпасани унтерменши направи нещо по-значимо?! Ами ето, направили са го. Сега какво следва? Десет мазни адвокати, добре платени от някое НПО, ще заплашат и или подкупят разследващите, а после и съда (ако се стигне до съд) и присъдата ще е "строго мъмрене" и 2 месеца пробация. Ми така де, кой бега от едни бързи 20-30000 лева? Пък и за какво да се смразяват с НПО-то? Зер НПО-то командва на тая територия.
  • 37 МИЛЕН ОТ ПП

    0 0 Отговор
    АМИ ЗАХАРТА СКЪПА КАЗАН
  • 38 Тома ИБРИКОВ

    5 0 Отговор
    ако идат римлянчетата да трепят в банкя, където има кюлчета и пачки може да се вземат мерки с такива малки убийци. Ама нали там има охрана не му пука какво става с народа, той така или иначе ще гласува за най-способния, най-великия и за всичко най, най- прост човек.
  • 39 Емо

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "Миро":

    Защото за МВР и прокуратурата живота на обикновеният човек е статистика. Аз имах много години огнестрелно оръжие за самозащита. Използвах го веднъж, за да спра някакъв тип, който ме нападна. Само го извадих, и заредих. Ченгерасите ми го взеха, а прокуратурата ме съди, за това, че онзи може да се е уплашил много от изгледа на пистолета и звука от зареждането му. Т.е. прокуратурата защитава бандита, който напада хора за да ги пребие или убие.

    Коментиран от #51

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Тома

    4 0 Отговор
    А тези деца женени ли са и с колко деца са искаме да знаем
  • 45 иди

    4 0 Отговор
    аз като ви казвам че Хитлер е направил много добро,вие не вярвате....
  • 46 ШМЪРКАН

    4 0 Отговор
    Благодарете на царя на тиквите Б.Тиквата.На падишаха Сокола и на Мавъра.Ай честита демокрация.
  • 47 Бачо Киро

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимен":

    Кат са гладни за кво им е ракията? Не виждам никъде да пише, че са го убили за самун хляб и щафета салам... Може ли да сте толкова прости и сами да ставате жертви...
  • 48 Вол

    2 0 Отговор
    В тази равнина в която е станало това ужасяващо убийство,мозъчните гънки на обитателите наподобява релефа там .
  • 49 Гуцанчо

    2 0 Отговор
    Кабинета на Гешев да се премести в къщата на убития! Няма нужда да е в София!!!
  • 50 Гео

    3 0 Отговор
    Моля ви,не ги съдете.Те са деца. Дайте на родителите им още пари, защото не работят и ги пратете на училище (преди това отново им платете),за да се интегрират.И когато пребият нечие чуждо дете ,ги пратете в изправителен дом,за да ги храним и там ,защото те ще станат добри хора и един ден ще висят пред банкоматите за социални помощи,а нашите деца ще работят заради тях.И така,докато свят светува.
  • 51 Истината

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "Емо":

    В Турция един човек гръмна крадец на овце! Не беше задържан от полицията, защото там се води самозащита! А тука индийчета убиват човек за шише ракия и никой нищо не предприема!